{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.255 visninger | Oprettet:

Hest med traume {{forumTopicSubject}}

Jeg har fået en hest hjem fra holland, som har en mærkelig adfærd.
Jeg søger en person, der kan komme ud og kigge på hende samt give mig nogle redskaber til at afhjælpe hendes adfærd / angst.

Kender I nogle gode og proffesionelle personer på dette område som I kan anbefale?

Hesten står i Brande.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hest med traume
  • #1   9. apr 2013 Der er flere forskellige muligheder.

    1. Du kan få en hesteclairvoyant ud som kan snakke med hesten - hvad den tænker og føler.

    2. Få en som Camilla Stormont ud som måske kan give nogle idéer til hvad du kan arbejde med.


  • #2   9. apr 2013 Jeg ville personligt vælge en professionel istedet for en herinde fra der bare har arbejdet med det på hygge/freelance.

    Shane er virkelig dygtig og kan løse stort set alt ! Han er fantastisk. Kan kun anbefales


  • #3   9. apr 2013 Jeg ville også vælge en prof hvis det var mig smiley

    Meget kan afvænnes med tålmodighed,kærlighed og tid smiley


  • #4   9. apr 2013 Hvilken form for traume har den været udsat for, ved du det? Og hvilken adfærd skal afhjælpes?

    Hvem der skal anbefales afhænger jo selve den udløsende årsag. Om vedkommende har kompetencer indenfor dette.


  • #5   9. apr 2013 Har sendt pb smiley

  • #6   9. apr 2013 Hoppen bliver 3 år i år smiley

  • #7   9. apr 2013 Som jeg skriver i mit oplæg er jeg kun interesseret i prof assistance.
    Jamen hun har stået hos avler hele livet, altid sammen med sin mor - hvad hun har oplevet ved jeg ikke - tror ikke det store. ( Hun har dog været til kåring som føl)
    Det tog dem 4 min at læsse hende i lille lastbil i Holland. Da hun kom her var hun sød og rar, men lidt utryk og forsigtig, hvilket man jo ikke kan bebrejde hende.
    I den første uge stod hun i een boks, men da jeg fik min hingst hjem kom hun i en anden boks. (Måske dumt af mig) Efter nogle dage i den nye boks ændrede hendes adfærd i boksen. Hvor vi før forsigtigt snildt kunne komme til hende og give hende grime på kan vi nu ikke komme til hende. Vi kan godt nusse den på rumpen men så snart vi nærmer os skulder og hals vender hun og bliver urolig, trykket og får en vævende adfærd (Dette er KUN når vi er i boksen) Får vi endelig nusset os vej til hals og hoved er der INTET når vi giver hende grime på.
    At trække med hende er heller ikke noget problem så længe vi ikke laver for hurtige bevægelser - og når hun skal ind fra fold står hun pænt ved ledet og venter til vi har snoren i hende og går pænt med ind. Når vi så skal have grimen af springer hun baglæns ud af den. Så problemet er hovedsageligt i boksen - hun er dog heller ikke alt for snakkesagelig på folden smiley
    Hun er kommet tilbage i sin gamle boks igen - i håb om at det kan hjælpe lidt.


  • #8   9. apr 2013 Vil mene malou kan afhjælpe hende. Hun har birkelig gjort underværker for min hoppe. Som også viste en stresset og utryk adfær.


  • #9   9. apr 2013 Det er sikkert en meget stor omvæltning for hende, at komme væk fra hendes mor.
    Det er simpelthen bare ikke smart, at mor og føl går sammen så længe uden at have andre heste i flokken.. Jeg har oplevet et par heste med socialiserings/adfærdsproblemer efter dette..

    Jeg tror nok at det skal blive bedre, I må bare være rigtig tålmodige med hende.. prøv at arbejde med hende på ridebanen - tillidsøvelser, så I begynder at skabe lidt dybere kontakt.


  • #11   9. apr 2013 puha, hollandske heste...
    Held og lykke med hende!


  • #13   9. apr 2013 Har efterhånden købt en del heste i Holland - og dette er den første jeg oplever sådan noget med, alle de andre har været fantastiske heste.
    Forstå mig ret - hende her er også helt fantastisk, hun har bare nogle spøgelser i skabet der lige skal arbejdes med. Men pt. gør vi bare det daglige - trækker hende til og fra fold og grimen får hun lov til at beholde på i boksen.....bare så vi får ro på, og ikke fremprovokerer de angst/panik "anfald" hun får når vi tager den a hendef. Efter hun er kommet i sin gamle boks (og det var altså i går aftes) er hun begyndt at stikke hovedet ud af boksen for at blive nusset LIDT - så hun må åbentbart bare føle sig mere tryg i den boks :s


  • #14   9. apr 2013 Læsning og køreturen var forløbet til UG.... smiley

  • #15   9. apr 2013 Majbritt Carter er super dygtig!

  • #18   9. apr 2013 Nej men kender hende der kørte med den og både sælger og hende selv sagde at det gik SÅ godt. Jeg ved selvfølgelig ikke om hun har nogle spøgelser i skabet - bare min måde at tolke det og skrive det på for at forklare min situation smiley

  • #20   9. apr 2013 Det håber jeg virkelig - synes bare det var en noget voldsom adfærd, og da jeg ikke har oplevet noget lignende før, ville jer gerne have prof hjælp smiley

  • #22   10. apr 2013 Hun får lidt *massage* på søndag og så går vi bare langsomt frem.
    Efter at hun er kommet tilbage i sin gamle boks er hun blevet lidt mere snakkesagelig. Nu stikker hun hovedet ud af døren og jeg kan nusse hende stille på mulen. Hun trækker sig dog stadig når jeg kommer ind i boksen.
    Når hun er lidt mere tilpas med min tilstedeværelse vil jeg begynde med lidt tillidsøvelser på banen smiley


Kommentér på:
Hest med traume

Annonce