{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Svanfolks Rebecca [Tidl. hest] 1998

8.178 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kathrine & Disney
Kvinde | 28 år | Oprettet: 30. jan 2009


DSP Svanfolks Rebecca

Fødselsår:
1998
Højde:
hun er DRF målt i 2007 som 10 års til 135 uden sko :D
Temperament
Perfekt temperament, tilpas opmærksom, tilpas nerve. Hun er altid koncentreret om hver enkelt opgave, og hendes temperament gør hende bare rigtig lækker at se på!
Hun er frisk, mild, kærlig, speciel, hyggelig og dejlig!
Gangarter
Hun har tre gode gangarter. Der er ikke så meget ''KAPOW'' i dem, men det går! Især hendes galop og skridt skal fremhæves.
Stævner
Vi har startet en masse stævner, rigtig mange D-stævner, og et C-stævne hvor vi btw fik en andenplads i LB1 ;)

Vi har procenter på klubplan op til 77.93%! :)


Resultatoversigt
Rytter: Kathrine Kjær Sørensen(49245),
Hest: Svanfolks Rebecca

16/8-2008
Bording Rideklub Pony C stævne med ind. mesterskaber i spring og Klasser i dressur for JU/Y .
LB1-B Ponyer 63,570 *2. PLADS* (4 DRF point :D)
LB3-B Ponyer 63,130
LB2-B Ponyer 60,000
LB3-B Ponyer 61,880

10/10-2008
Lem Rideklub
LB1-B Ponyer 57,140
LB3-B Ponyer 65,000
LB1-B Ponyer 62,860
LA1-B Ponyer 59,310

STR stævne 1. Juni (PÅ LANG BANE, STARTEDE SOM HEST OG VAR ENESTE PONYRYTTER)

LA1:
Fint nok, hun spændte lidt i hjørnerne og changerede i den sidste kontra og sprang til side en gang, ellers rigtig fint program, god ro og overblik. 59%

LA2:
SUPER program, præcist og roligt. Dog præget af et par rytterfejl, ellers ikke noget. Gik fint gennem mudderet på banen, gode schenkelvigninger, super tbt. og generelt et godt program. 62% (2% fra førstepladsen)

Sponsorstævne LA1 77.93%
SUPER godt fejlfrit prgram :D Henviser til video.

BIG C-stævne i ponydressur
LA1: Super program dog præget af lidt rytterfejl, tbt kiksede og hun faldt i trav i den sidste kontra ellers super fint program. :) Vi blev 12 ud af 32.

LA3: MØGprgram! Travprgrammet var supergodt men så kom der en broget pony og vrinskede - og SELVFØLGELIG tror Rebecca at dt er Sun eller Sprinter! Så det kiksede bare totalt, changerede i begge kontra og gik i krydsgalop, det var bare for kikset!! 57%

LA2:
Okay, program, HOST xD Glemte banen to gange haha :P 54%

Super putte pony :D
Stamtavle
Rigtig fin og lang stamtavle, vi har navne på hendes tip-tipoldeforældre.
Kommer snart!
Køn
Dejlig hoppe!
Bemærkninger
Svanfolks Rebecca, DSP, brun, lav sok på højre forben (Kaldet lykkesokken :D) Hun har været her hos mig i snart 4 år, og vi lærte hinanden at ride ordentlig dressur, selvfølgelig med masser af hjælp fra Camilla Michaelsen, min gamle, men stadig fantastiske ridelærer :)
Rebecca er virkelig madglad, en af de mest madglade heste JEG har mødt! Hun lader aldrig en chance gå forbi for at få noget med, og hun har faktisk vænnet sig til at få gulerødder sammen med foderet, Men her de seneste uger har vi ikke gjort det, og så står hun bare og vrinsker og laver ''hundehvalpeblikket'' :D Og går først igang med at spise sit foder 10 minutter efter, for dér har hun fundet ud af at der ikke kommer nogen gulerod xD

Dejlig højtstillet hoppe med fine papirer fra 1998. Hun er efter Astara ox, søn af Nasmesnhik OX. Alle i hendes familie på faderens side er fuldblodsarabere, dvs hun er halv fuldblodsaraber. Moderen er en DSP ved navn Svanfolks Freja - desværre ingen stamtavle fra hendes side.
Rebecca er øvelsesstærk, hårdarbejdende, venlig og godmodig, en rigtig ''kom an''-type, der tager alt i stiv arm og gør sit bedste for at tilfredsstille sin rytter.
Hun kan rides af alle - nybegyndere og erfarne, og stiller ingen krav til, hvad rytteren kan. Hun springer med fin teknik og kapacitet, og er meget let at håndtere på en springbane. Hun er en pony man føler sig 100% sikker på, hvis afstanden ikke liiige passer eller man kommer forkert fra start. Hun er nem at drive frem og tilbage, og gør kun hvad hun får besked på, hun løber aldrig og river stort set aldrig ned.
Men pga min manglende interesse for spring er det mest dressuren jeg har lagt vægt på med hende, hvor hun virkelig er blevet en stjerne.
På tur er hun helt kølig, kan en gang imellem blive lidt opmærksom på køer og/eller andre dyr/ting. Hun er vandskræk, dvs hun vil helst ikke gå igennem vandpytter når man sidder på ryggen af hende, men har ingen problemer med at få vasket ben og hale.
En generelt fantastisk pony, der nok skal nå langt!

Rebecca er min lille muller :o)
Rebecca er en meget speciel pony, en man skal lede længe efter. Hun.. er bare ubeskrivelig!
JEG ELSKER DIG, REBECCA! (L)
Gud sagde ''Lys'' og der blev lys.
Gud sagde ''Mørke'' og der bliv mørke.
Gud sagde ''Noget smukt'' og så kom Rebecca gående!

07-04-2009:
Rebecca nyder at være ude på folden uden dækken, hygge sig og spise græs med sine bedste venner ;-)
Træningen går meget godt, men desværre har Jeg ikke fået undervisning i 14 dage nu :-(
Vi træner til THR's udendørs stævne hvor vi skal starte LA2 og LA4, og springe LD og LC :-) Glæder mig rigtig meget!!

08-04-2009:
Træningen skrider rigtig godt fremad - vi har lidt hængepartier, men får 2 x undervisning i denne uge, så håber at få samlet lidt op.
Er ved at lede efter en springsadel, da Rebecca begynder at springe meget mere nu her. Og vores Kombisadel ligger SÅ dårligt på hende, så jeg må bide i det sure æble og fyre nogen af mine konfi penge af på en sadel ;-)

11-04-2009:
Vi fik undervisning igår - og fik strammet op på alle hængepartier. Hun var ved at drukne i sved bagefter, men jeg var rigtig stolt! Hun er bare blevet SÅ god til bagpartsvendinger - vi er rigtig meget klar til LA4! :) Vi får rigtig meget ros i tiden, det er skønt :) Ifølge Sanne (vores underviser) skulle vi starte LA5 :D

27-04-2009
Rebecca har nu været til salg i 2 ugers tid, men igen henvendelser. Det er bare trist at skulle give slip på hende, men hun får sikkert en perfekt ny ejer, som får chancen for at få det samme, som hun har givet mig.
Idag står den på jordtræning og ridning i rebgrime, sjov på folden! Det er efterhånden flere måneder siden, vi sidst har trænet det, så nu skal det bare være! ;-)

19-05-2009
Rebecca er rigtig fin i tiden, god indundergriben og dejlig frem- og nedsøgning. Måske skyldes det den nye trense med tilbagetræk, men da vi har fået nogen rigtig gode råd af Sanne kan det også være derfor. :)



Rebecca er solgt til en pige på 12, der hedder Thea som bor i Nibe. Hun kommer til at få det super godt der, for Thea er helt vild med hende :-)
Kommentér på:
DSP Svanfolks Rebecca
Annonce