{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Fnuggi *den lille hingst* 2003

5.375 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Fnuggi *den lille hingst*

Fødselsår:
2003
Højde:
107 cm. Og jeg kan stadig ikke nå jorden :-)
Temperament
God lærenem lille hyp. Hun bliver trænet i western og horsemanship for tiden, men er en skøn dressurpony!
Hun er 100% trafiksikker og er ikke bange for meget, men kan godt være lidt opmærksom når man rider tur. Hun er en luksusskovturshest,da hun slapper godt af efter lidt tid og så tilpasser hun sig rytteren. Hun er af natur en hurtig pony, men der er ingen grund til at blive nervøs når man sidder på hende.
Første gang min lillebror red på hende galoperede han uden sadel - og han rider altså ikke, men følte sig så sikker på hende :-)
Gangarter
Skridt - Skøn og i godt tempo. Hun kan følge med de fleste. :-)

Jog - Vi arbejde og arbejder og det går superfint. Hun er kommet længere ned med hovedet i en afslappet possition :-)

Trav - godt, lang og frisk. Kunne egne sig godt som Sulky-travpony. Hun er rigtig god og nem at lave letridning i af en shetlænder at være :-)

Galop - rigtig skøn, men meget rummelig og overdrevet!
Stævner
Ingen stævner. Synes det er noget bras og gider ikke deltage i det og ødelægge min pony med hård og stram træning. - og så komme hjem med en roset jeg kan købe i en heste butik.
Stamtavle
Far: Nuggi - der kom navnet fra (Fnuggi)
Mor: Naddi
Køn
Hoppe - med stort H!

- selvom der står *den lille hingst* er det altså fordi hun ligner en lille hingst nogle gange, så det kalder Rex og jeg hende :-)
Bemærkninger
Smuuuukke ben afen shetter, og rigtig god ogrobust bygning!
dejligt sind og i det hele taget en rigtig skøn lille pony.
Dog en drillepind - men man kan ikke andet end at elske det lille vidunder.

6/6-2009
jeg fik Fnuggi, var viildt lykkelig over at hun ikke sq et andet sted hen hvor jeg aldrig kunne se hende igen! hun var min for den dag af og jeg var megalykkelig! - endelig fik jeg en hest (men ikk en særlig stor én xD) ! det har vidst virket at hver gang jeg har haft mulighed for at ønske med en mønt, stjerneskud, tidspunkt, siden jeg var 9 år at jeg ville blive hesteejer inden jeg blev 17!? xD

27/8 2009:
det gik op for mig hvor dygtig tøsen enlig er blevet til western !(: hun er blevet go til at dreje en 180 graders vending i trav, slide stop (ike helt færtigt endnu), og hun er begyndt at lærer at stoppe på westernmanér! (:
elsker min tøs <3
fnuggi - holder såå meget af dig skat, - kan ik engang beskrive hvor lykkelig jeg er over at have dig ved min sidde <''3

11/9 2009: Fnuggi spurtede 30 meter på 4 sekunder! :D - hun skal til væddeløb tror jeg, og skal ogs ha hende til travvæddeløb når jeg har fået en sulky !! d: fnuggi jeg elsker dig din lille lynballon! <3

17/1-2010: det var da utroligt. fnuggi bliver ved med at få bylde. idag kom jeg i stalden og hendes ben var dækket til med blod fra en ny byld. ØV! stakkels lille yndlingspony. <3 jeg elsker hende så højt . <333
Kommentér på:
Shetlænder Fnuggi *den lille hingst*
Annonce