{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Araber Lauge's Candyfloss [Tidl. hest] 2003

14.138 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Simone Vogt .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 30. mar 2006


Pinto Araber Lauge's Candyfloss

Fødselsår:
2003
Højde:
148 cm.
Temperament
Tilpas gnist og gåpåmod, kan blive nervøs og kræver en rolig hånd.
Gangarter
Rigtig fine gangarter, især trav bør fremhæves , - lidt over middel.
Stævner
Stamtavle
Selvfølgelig <3

m:Sila Gerding OX 1248

mm:Silver Susanna OX 615

mf:Rapahoe OX 7703291

mmm:Daisy OX 217

mmf:Yuri of Perlere OX

mfm:Shufir OX

mff:Ayton Rebel OX

mmmm:Dryras OX 37

mmmf: Mexi Ox

mmfm: Imanzadi

mmff: Gold rex

................................

f: Katino Højgård Pih 46 DK Pinto.

fm: Galathea H316318088 DEU Hann.

fmm: Deflorate XX

fmf: Galvano

fmmm: Double Decker XX

fmmf: Adonis XX

fmfm: Loreley

fmff: Grande

ff: Kaschmir

ffm: Elina

fff: Karabin

ffmm: Celina

ffmf: Felix

fffm: Karina

ffff: Ressor Kwlkp
Og så min Lauge's Candyfloss.
Køn
Verdens dejligste hoppe.
Bemærkninger
D.11/3-06
Vi var idag oppe og se på Candy. Jeg var bare faldet pladask for hende da jeg så billeder. Men jeg blev lidt skuffet da jeg så kom op og så hende. Hun var radmager og vild i mine 12-årige øjne. Jeg var bange for hende fra første sekund. Men alligevel sagde jeg til min far at det skulle være hende.

Det har været en lang og sej kamå med Candy de sidste 3 år. Men jeg er så småt ved at nå mine mål med hende, og jeg kan stadig se hende vokse fra dag til dag. Hun har fået en perfekt selvtillid , - og jeg har fået en perfekt ven. Jeg havde aldrig drømt om at jeg skulle endnu sådan her med Candy.
Alle mente at vi skulle sende hende tilbage, de mente ikke at jeg kunne håndtere hende (hvilket jeg BESTEMT heller ikke kunne)
Men jeg var stædig og tog kampen op, og jeg er evig taknemlig for de personer der har hjulpet mig på vej.

D.1/10 -06
Candy er idag blev sendt til tilridning, er meget spændt på hvad der sker. Charlott bruger meget horsemanship og er utrolig rolig omkring hesten, derfor har jeg valgt hende.

D.20/10-06
Jeg blev imorges ringet op at Candy havde fået et føl. HVAD?! Ingen anede noget om at Candy var ifol, så det var da noget af en overraskelse må man sige! Men heldigvis klarede både føl og Candy det bare super flot, og de bliver hentet imorgen.

I kan se Candy og mig til varde Børne dyreskue (4H) lørdag d. 8. september 2007 - den dag vil udelukkende blive brugt som træning for Candy da hun aldrig har været ude, så om jeg så skal melde fra mønstringen i sidste øjeblik gør jeg det - alt for min hest.

D.8/9-07
Idag var vi så til dyreskue , Candy's først tur hjemmefra, hun tog det bare så flot ! Vi opnåede 23 point. Jeg er helt forbløffet ! Havde faktisk regnet med at skulle køre hende hjem men hun var så dejlig og rolig. Desværre blev hun lidt træt af det til sidst og gik i panik så hun løb ind i mig og væltede mig - der skéte ikke noget med hverken mig eller hesten. Heldigvis var der en sød pige som tog fat i hende og hun blev trukket ind. Jeg fik et meget stort chok og blev siddende inde ved hende ved præmieoverrekkelse. Det var helt iorden. Jeg blev vildt sur på hende og blev enig med mig selv om at det nok var klogest at begynde at stortude end at flippe ud på hende - så der sad jeg og græd :P Hihi. Sikke en oplevelse.
- Vi er fast besluttet på at vi skal med igen og igen hihi :D

D.1/10-07
Så er der sørme udsigt til undervisning ! Vi skal ud til vores nye ridelære så han lige kan se os an og få et indtryg af hvad der skal arbejdes med. Det bliver SÅ fedt, det skal vi næste onsdag - han har sagt at der er lidt ventetid men nu må vi se hvor galt det går :)

Så er tutten da også indsprunget ! Vi nåeder op på 50 cm så måtte vi hellere holde inde selvom om hun sprang laangt over ! Tag et kig i alle vores fototalbums !

Undervisningen blev ikke rigtig til noget, jeg brød mig ikke om ridemåden og meldte derfor fra efter 5 gange.

D.2/4 - 09

Candy er idag blevet kørt til Esbjerg sportsridecenter hvor hun skal rides af Hans Grønbjerg den næste måneds tid. Hun tog turen rigtig pænt og var helt rolig, hun begyndte bare at spise med det samme da hun kom ind.

D.4/4-09
Jeg var nede ved Candy idag, hun så ud til at have det rigtig godt, hun gik total stille da jeg lúkkede hende ud, virkelig dejligt at hun har det godt. Jeg glæder mig til at få hende hjem igen.


Alt er gået fremad med Candy og jeg rider fortsat undervisning på hende i Esbjerg, det går rigtig godt og inden længe er hun stævneklar. :-)

Da skolen desværre tager meget af min tid og jeg er faldet for aldersgrænsen har jeg valgt at låne Candy ud, derfor bliver hun udlånt til Sophie fra 1. juli 2010, de to skal nok komme rigtig langt sammen, det er jeg sikker på.
Kig forbi siden - jeg vil holde den opdateret !

Candy er blevet solgt og har fået et dejligt hjem hvor hun skal gå som distance hest :-)
Kommentér på:
Pinto Araber Lauge's Candyfloss
Annonce