{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Kavanaugh 2003

24.525 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Irish Cob Kavanaugh

Fødselsår:
2003
Højde:
152 cm
Temperament
Som en Irish Cob skal være. Medgørlig, lærenem og rar. Ikke det største energibundt der findes, men kan tændes op til en god galop. Vi HAR fundet turboknappen ..
Gangarter
En frisk og energisk skridt, en kanon kort trav og en meget strakt fri trav med ørene fremme. Kan starte en galop fra stand, og han har efterhånden en god balance i alle gangarter.
Stævner
Ingen endnu, men indtil videre 3 western opvisninger over sommeren 2007. Høstshow i 2009 - startede 6 discipliner og vandt i de 5. 3 blå og 2 grønne :)
Stamtavle
Ingen endnu - men vi leder stadig
MEN racegodkendt den 26 januar 2008 og kåret 2. premium med 141 points. Pointfordeling:

Indtryk : 9
Hoved: 8 Mule : 9
Hals: 9
Skulder : 8
Forben: 9
Bryst: 9
Ryg og toplinie : 8
Bagpart: 8
Bagben : 9
Hovskæg : 9
Man & Hale : 9
Skridt: 9
Trav: 8
Temperament: 10
Præsentation: 10
Køn
Vallak
Bemærkninger
28. marts 06. Dejlig barnlig endnu og han knytter sig hurtig til dem der er omkring ham. Vi har kun haft ham i godt 1 måned, så der er mange ting både han og vi skal lære om hinanden. Vi har givet ham navnet Kavanaugh som på Irsk betyder handsome = flot, men i daglig tale kalder vi ham Kavan.

22.april 06
Er i dag blevet "synet" af en dyrlæge så han kan blive ordentligt forsikret. Dyrlægen gav ham topkarakter både med helbred, udseende og hans udvikling i hænder, så vi er naturligvis kanon stolte af at have ham. ( og af Camilla som har hovedæren af hans håndtering/tilridning )

11. juni 06
Store vaskedag - og store mugedag. Man kan jo ikke lægge sig i en beskidt boks når man er nyvasket. Og så skulle vi ud og lufttørre da han var nyvasket, -og IH hvor alle mennesker kiggede, og standsede for at høre hvad han dog var for en race. Et par børn råbte - se der er en ko-hest. !!!!! Ha. !! Så må man grine lidt. Da vi kom hjem kom fotografen, og så legede Kavan fotomodel.

August 06.
Kavan har fået nye legekammerater. Han er kommet ud på en gård hvor han har ca. 20 andre at lege med, og det passer ham fint. Så kan han nemlig prale med alle de underlige spring og buk han kan lave på en fold, og når han skal ind leger han "hvem kommer først - og hvem larmer mest med sine hove".

10. Feb 07. Vi har konverteret til Western, Kavan har fået ny sadel og hovedtøj, og han hygger sig allerede med de nye øvelser. Han ser mere tilfreds ud med det vi laver nu, og det ser ud til at han ligefrem er ret lærenem.

Sept. 07
Så har vi kastet os over Horse In Harmony. Sikke en dejlig måde at være sammen med sin hest på - det er logisk, men ikke nemt. Så vi har nogle rigtig gode dage - og så de dage hvor jeg laver en masse fejl som gør Kavan forvirret - og det skal jeg så lære af. ... Vi skal nu nok nå det - vi har ikke travlt.
Vi er også her i september flyttet ud hvor vores westernklub holder til - så er vi 5 heste, og vi har alle samme interesse. Det kan bare ikke være bedre...

26. januar 2008.
Så har vi været til racebedømmelse og vores allerførste kåring. Jaja jeg ved godt at en kåring ofte er lig med en avlsgodkendelse - og det er lidt svært med en vallak - men altså her kårer man også vallakker... og vi er rigtig godt tilfredse med dommernes bedømmelse af ham.

September 2008.
Det begynder efterhånden at ligne noget - det der western vi forsøger at ride XD Kavan er en stjerne. Han er også blevet en del mere voksen at se på - faktisk er han blevet lidt af en basse, - dejlig rund og fyldig.

Ups ... lidt opdatering skader vist ikke. April 2011
siden sidst er der sket en hel masse. Kavan har været med til 2 shows og klaret sig fantastisk godt. Sommertid er gået med skovture og en masse ridning, mens de 2 snevintre vi har haft til gengæld har budt på en masse jordtræning. Og det har givet os en masse fornøjelige timer sammen udendørs - i sne kulde og frost. Der kom lidt for meget huld på - så da målebåndet viste 673 kg i starten af 2010, måtte jeg sætte den stakkels snetromle på kur. Så da græssæsonen trådte ind - blev han præsenteret for sin helt egen greenguard, til hans store fortrydelse det første par dage. Men men på det lille års tid der nu er gået har han tabt ca. 130 kg, og er igen blevet en sund sportsmodel at se på - og noget lettere til bens.
Kommentér på:
Irish Cob Kavanaugh
Annonce