{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race - Warzakki :') [Himmelhest] 1985

39.369 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

TRILLO 8D .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 9. dec 2004


Anden særlig race - Warzakki :')

Fødselsår:
1985
Højde:
Han har en rigtig god højde, da han er stor 2'er :). Han er ca. 1.39 - 1.40 i stang :D.
Temperament
Zakki er en ivrig og fremadgående pony. Han er frisk og altid klar på at hoppe og danse, hvis det skulle være. Han elsker fart, og tro mig, han er sygt god til at løbe hurtigt xD. Lad dig aldrig narre af alderen ;b.
Han er en rolig herre og jeg kan alt med ham. Hvis han synes noget er farligt, så skal han altid hen og undersøge det, efter han har skabt sig lidt ;b. Hehe, skøre pony :D.
Gangarter
Han har ikke ret store gangarter, fordi han er lidt kort over ryggen :). Men det gør nu ikke noget. De gange vi har været til dressurstævner, der har han altid fået syv, så det er vel fint nok :).
Han har den herligste galop. Der findes næsten intet bedre end at galopere med ham :'D.
Stævner
Zakki er en darling ude på stævnepladserne - i det hele taget nye steder. Han er simpelthen så cool og tager alting i stiv arm.
Da jeg kunne startede vi LB og LA i spring, og LB i dressur. Han har hevet mange 1. pladser hjem til mig :)<3
Stamtavle
Hmm, kender den ikke, eller jeg ved i hvert fald ikke noget til den, selvom jeg gerne ville høre noget om hans forældre, selvom de nok ikke lever mere ..
Han har i sine unge dage heddet Indi, så hvis du kender ham, så skriiiiiv!
Køn
Det synes jeg, at han er ;). Har været forelsket i ham siden jeg så ham første gang i Ommersyssel Rideklub for mange år siden :'D.
Men udover det, så er han vallak :).
Bemærkninger
Zakki blev aflivet d. 11.04.11 - jeg er ikke klar til at udtale mig om, hvad der var galt med ham på nettet endnu..
__________________________________________________

Zakki er alt det ingen andre formår at være.
Han er min kur, når jeg er syg. Han er min vinder. Han er min bedste ven. Han er smilet på mine læber. Han er min handicaphest, når jeg har brug for det. Han er min vildhest, når jeg har brug for det. Han er min bedste legekammerat.

Jeg er den heldige ejer af Warzakki, som jeg elsker rigtig meget<3 Han er min evige optur, han er bare det bedste, der er sket for mig og jeg kan ikke forestille mig en dag uden ham.

Vores historie :
Jeg har haft Warzakki siden d. 4/4 2002, fik ham 4 dage efter min gamle pony, Trunte, blev aflivet på grund af forfangenhed og hun kunne ikke redes . Efter hver springtime på Trunte, red der en smuk rødbroget pony og hans ejer, og jeg var solgt . Det var Bjarne også . (Min mors xmand)
Nå, men jeg var meget ulykkelig, fordi hun ikke kunne redes, men min mor havde forudset, at hun nok ikke ville komme sig, så vi var ude at kigge på nogle forskellige ponyer . Først skulle jeg have en 1'er, men da jeg ikke kunne nå op på ryggen med sadel på en pony, der var 1.42, (ej, hallo, var 10 år, så var ikke så høj, ;D) så syntes min mor, at jeg skulle have en 2'er . Den første jeg kiggede på, var en smuk knabstrupper hoppe, der hed Gina, men hun blev desværre hurtigt for lille, altså jeg ville hurtigt blive for stor til hende. Så var vi ude at kigge på den røde, smukke Thor, men han var for stærk, og jeg brød mig ikke om, at han var så stærk. Så var vi ude at kigge på en sort hoppe, som jeg ikke husker navnet på, men hun havde ikke lært at galoppere endnu, så hende blev det heller ikke.
Så var det, at Bjarne (Min mors xmand) kendte en fra arbejdet, som have en 2'er pony til salg. Da vi kørte, spurgte jeg min mor om, hvad ponyen hed og hun sagde, at han hed Mersakki. Det var da et mærkeligt navn, tænkte jeg . Da vi kom derud, så så jeg, at det var det samme sted, som Trunte havde stået før jeg fik hende. Jeg så straks, at det var den smukke rødbrogede pony, som jeg var helt vild med, at det var ham jeg skulle prøve. Han var fræk, han småbed og han ville ingenting, da jeg skulle ride. Jeg kunne ikke få ham til at gå, så Mie (Hans gamle ejer) måtte lige sætte sig op og ride ham lidt . Så kom jeg op og han var bare en drøm. Jeg prøvede også at springe lidt og det var han bare super til! Jeg spurgte Mie om, hvad han hed og hun sagde, at han hed Warzakki . Jeg kiggede over på min mor og hun trak på skuldrene . Hehe . Nogle dage før d. 4/4 ringede min mor og sagde til Mies mor, at det skulle være ham. Overlykkelig som jeg var, var vi ovre og hente ham d. 4/4 2002. Han begyndte at stejle og ville ikke ind i traileren, min mor tænkte bare: "Hvad er det dog for et møgdyr, vi har købt?", det viste sig så, at det var der nogle, der havde lært ham, fortalte Mie. Hihi, Mie fortalte også til Bjarne, at hun gerne ville have, at det var mig, der skulle have ham,(ikke for at blære mig) for hun havde set, når jeg red på Trunte, så når jeg faldt af, så hoppede jeg bare op igen, og det kunne hun godt lide. Da Bjarne fortalte det, tabte jeg bare munden og rødmede. Det var så lidt om dengang, da jeg mistede min elskede Trunte og fik jordens bedste pony, som jeg har nu. :D .

^^Jeg havde aldrig troet, at der var nogen pony, der kunne erstatte Trunte, men jeg tog grueligt fejl. Jeg fandt nemlig min guldklump<3^^

Når jeg rider ham, så tænker man: "så er der dømt energi bombe!"
Han har simpelthen så meget energi, at man tror, at han er 5 år igen. Seriøst. Han er simpelthen og vil så gerne fremad, han elsker livet, det er tydeligt at se :D. Som jeg har sagt i et stykke tid: Zakki er en 5-årig gemt i en 26-årigs krop :D. Spørg selv pigerne fra stalden :D! Elsker den gut! <3

Warzakki er en allround pony på 1.39/1.40 cm i stang, rødbroget med strit man, og så har han sin helt egen charme<3 Han er en ivrig dreng, lidt reserveret overfor andre mennesker end dem, der omgåes ham, han elsker fart og er stadig en af de hurtigste i stalden, trods sin alder. Det er bare skønt! Han tripper, han vil bare af sted.

Han er en god dreng, der vil gøre det bedste for mig, fordi han stoler på mig. Han hjælper mig altid ud af trådene, hvis jeg laver en fejl på springbanen. Hvis der er nogen, der kender hinanden godt og grundigt, så må det være mig og Zakki. Vi har oplevet så meget og vi har et tæt forhold sammen. Og det er ikke noget jeg bare fyrer af!

Zakki er typen, der ikke gør noget rigtigt, hvis ikke rytteren gør det 100% rigtigt. Så kan han gå nok så fint med hovedet, men man skal jo huske bagparten.

Aldrig har jeg mødt en pony med så meget personlighed, skønhed og charme. Selv på min dårligste dag, kan jeg få et smil frem, bare ved at sende en tanke til Zakki<3.
Jeg kender selvfølgelig mange skønne ponyer, som jeg også holder af, men Zakki er den helt rigtige, den eneste ene<3

_________________________________________________
Jeg havde en periode, hvor jeg havde fået ondt i ryggen. Jeg ved godt, at man siger, at ridning er godt for ryggen, men bare det, at jeg gik, der gjorde det ondt, så jeg turde derfor ikke sætte mig op på ryggen af Zakki, da jeg frygtede, at min ryg ville blive værre.. Jeg gik så med ondt i ryggen et stykke tid. Min chef (ridefysioterapeut) på daværende tidspunkt sagde så, at jeg skulle ud og skridte, og at jeg jo bare kunne låne en af hendes heste. Jeg besluttede mig så for at tage chancen. Så jeg fik sadlet Zakki op. I det øjeblik han satte i skridt, da holdt smerten op. Da jeg kom af ham igen, der gjorde det ondt igen... Så jeg fortsatte med at skridte ture på ham hver dag, og hans skridt gjorde så jeg ikke havde ondt mere.
Derfor har han været min kur :')
__________________________________________________

Jeg kom til skade d. 9. februar 2011, hvor jeg var en tur på skadestuen. Jeg har så fået en lille revne i min midterste knogle på min højre langemand. Jeg må derfor ikke udøve nogen former for boldsport. Æv æv. Den skal holdes fuldstændig i ro.
Jeg strigler derfor Zakki med venstre hånd, og når han skal sadles op, så får jeg hjælp..
Jeg skridter så ture på ham kun med en hånd, og det lader han mig gøre. Til trods for, at han har rigtig meget energi.
Derfor er han min handicaphest :').
__________________________________________________
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


W ; wonderfull
A ; able
R ; real
Z ; zingy
A ; accommodating
K ; kaiser
K ; keen-sighted
I ; ichor

__________________________________________________

Ejer; Camilla Baastrup, 19 år, Hornslet .
OBS: Hvis I synes Zakki ser gammel ud i hovedet på grund af hvide hår, så kan jeg fortælle jer, at hans næseryg er melereret (Staves?) med en stjerne og en "kød"snip. :D

*Opdateret d. 14. februar 2011
__________________________________________________
Kommentér på:
Anden særlig race - Warzakki :')
Annonce