{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Selina 2007

19.257 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Selina

Fødselsår:
2007
Højde:
Hmm, hun er ca 1,25. Men har fået at vide at hun gerne skulle op og blive omkring 1,50 høj, men dette tvivler jeg dog meget stærkt på at hun bliver.
Hun er igen målt d. 23/11-08. 1,30. Håber hun fortsætter i samme stil :d
D.18/9-09 er hun blevet målt til 1,34. Så der er sgu lang vej endnu!

D. 13/04-10 Selina er nu vokset lidt mere, så nu er vi oppe på 1,37! Grow my girl! grow!

D. 15/10-10
1,40 cm ! Dog er det i følge en tommelstok, men på plan underlag. Så hun er vokset igen :-D
Temperament
Uhh ha, så rolig så rolig. Der er vist intet der kan skræmme hende.

Hun er virkelig kvikket op med alderen, og er slet ikke så cool mere, men mon ikke det går :o)

10/5-14. Efter hun er blevet ældre, og er kommet i løsdrift, er hun utrolig afslappet og en utrolig fornuftig pony at omgås både i stald og på skov ture :-)
Gangarter
Æhm, ja. Det er hvertfald ikke nogle man kan råbe hurra over (:

10/5-14. Jeg vil sige at de stadigvæk ikke er værd at prale af, dog er de blevet væsentlig bedre med alderen, og efter hun har fået forsko på, så snubler hun ikke så meget mere :-) Men flyvende og elegante gangarter, det har hun altså ikke :-) Men hvis det hjælper noget, så har hun en super rar galop :-)
Stævner
Nope
Stamtavle
Naaah, det ville vist være synd at sige.
Mor er knapstrupper
Far er pinto.
Køn
Jaha, rigtig meget da. Aj, hun er en ufattelig skøn, skøn hoppe.
Bemærkninger
D..30/8-08. sent om aftenen ankom Selina til stalden :-)

D. 31/9-08
Hun er så nem og rolig og vildt dejlig, det er helt ubeskriveligt.
Som sagt ankom hun meget sent og der var meget meget mørkt, men hun tog det ligeså stille og roligt, da hun skulle ind i boksen var der heller ingen ting og hun fik også hilst pænt på hendes nye nabo, der var bare slet ingen ting. Var ude lidt senere hvor jeg stod og nussede om hende, striglet og renset hove på hende, og hun fandt sig bare i alt hvad jeg gjorde og hun forsøgte ikke på spor, så det er bare herligt. Her i dag var jeg lige kort ude med hende og bandt hende til et træ så jeg kunne få striglet hende ordentlig igennem og der var bare ingenting påtrods af at der gik tre fremmede heste på en mark lige ved siden af hvor hun stod. Mens vi stod der og hyggede os kom min lille møgunge af min nevø og mente at han skulle kravle rundt i det træ som hun stod bundet til, og selvfølgelig ville ungen ikke høre efter, det er jo klart. Så han kravede rundt lige oven over hende og hun var bare fuldstændig ligeglad, hun næsten ikke så meget som bare kiggede på ham. Jeg tog hende også hen til hegnet så de alle lige kunne hilse på hinanden og det foregik over alt forventning, der var ingen ballade med nogle af dem.

Da vi skulle til at trække dem på fold var der en dum hund der stod og gøede og hoppede op og ned i hendes hundegård og Selina var da bestemt ikke trygt ved det, kunne jeg godt mærke, men hun gik alligevel meget roligt og stille og var rigtig nem at have med at gøre.
Nu er hun lige kommet på fold sammen med sin nabo og de står bare og nyder hinandens selvskab og nusser hinanden. Og hun er bare totalt cool, lige ved siden af folden er en landmand ved at ordne hans mark med store maskiner og hun er bare så ligeglad med dem så det halve kunne være nok.
Osse hvis man går ind på marken til hende er hun bare herlig, hun står bare og nyder at blive nusset om og kysset på mulen, der er bare ingenting, og når man så vender sig om og skal til at vandre ud af folden går hun stille og roligt efter en og holder øje med alt man laver, og hvis man så står stille kommer hun selv hen til en og vil nusses med.


D.2/9-08
Nu er Selina ved at falde lidt bedre til her, hun er frisket lidt op, ikke at hun er vild eller noget, men hun er lidt mere frisk nu end i søndags. Her i formiddag var jeg ude og gå en tur med den lille pige og der var selvfølgelig ingenting udover at hun hellere ville stå og æde græs. Hmm, efter vi havde gået ned for enden af vejen og gået lidt rundt på en mark ved siden af synes jeg vi skulle løbe lidt, men pigen var vist ikke helt enig for da jeg ville have hende til at løbe lidt satte hun i galop, ikke fordi det som sådan gjorde noget, men vi skulle da lige varmes lidt op først. Så vi tog nogle løbe ture frem og tilbage også en galop tur, og hvor var det sjovt, jeg rendte ved siden af hende og hun galoperede og vi fulgtes faktisk meget godt med hinanden, synes jeg var lidt sødt.


Nu har jeg haft Selina siden d. 30/8-2008.

I den tid er der godt nok sket en del! :-D Det har før stået her, men der var ikke plads til flere anslag, så måtte fjerne skidtet, for at skrive en opdatering :-)

2018 blev året, hvor Selina blev sendt til Horsedoc i Århus og fik revet en tand ud, som havde forvoldt en del ravage i munden :-)

2019 blev året, hvor Selina blev sendt en tur på Fyn i træning ved Hestefornuft.dk. Hun kommer retur til april, efter to måneder i træningslejr :-D Glæder mig sådan til at få hende hjem igen! Men får kun ros for hendes cool sind, der er næsten intet der kan slå hende ud af kurs :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Selina
Annonce