{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod V. Cazon - Gl. part [Tidl. part] 1998

4.774 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

» Sara Buhl  «
Kvinde | 34 år | Oprettet: 6. nov 2004


Dansk Varmblod V. Cazon - Gl. part

Fødselsår:
1998
Højde:
Små 162-163 stykker.
Temperament
Rolig, til tider lidt doven.
En rigtig kylling, alting er simpelthen farligt.
En utrolig egocentreret hest, der KUN kan lide sig selv og enkelte hopper - vallakker torturerer han og små ponyhopper ligeså - han er faktisk en vaskeægte dræbermaskine! ;-) Men ellers en rigtig dejlig hest, man skal være bestemt overfor - han laver ikke mere end højst nødvendigt og hopper gerne over hvor gærdet er lavest :p
Gangarter
Skridt og trav over middel.
Galoppen kan godt være lidt træls engang imellem, men der skal han bare lige kick-startes ;-)
Stævner
GRK 2. november 2008
LB3B: 2. plads
LA2B: 1. plads
Kommentar: Er slet slet ikke tilfreds med mit ridt overhovedet! Men udover dét, gik det ok. Også vores første stævne og har kun redet ham to cirkus 3 uger. Må ride bedre i Roager :-)))

ROAR 22. november 2008
LA1A: Jeg kunne IKKE få ham frem. Red 59,...%
LA2A: 62,86 % - 2. plads, med 2 points fra 1.
Fik ham kickstartet inden LA2'en. Havde bare set forkert ang. bagpartsvendingerne - havde læst FOR venstre (sch.) i stedet for TIL venstre (og ligeledes med højre) så det kostede lige 1. pladsen. Doh Sara Buhl!

Tjæreborgegnens Rideklub
LA1A: 3. plads, 66,15% (3 ud af 26)
LA2A: 3. plads, 65,17% (3 ud af 20)
Han var faktisk utrolig fair, og der var go i! Vi fik fyret nogen gode ting af, fx øgninger. Der var dog også lidt kiksere, men ja. Dygtig Caz.

Helle Rideklub 16. maj 2009
LA3A
LA4A
Kan ikke lige huske det, lå over midt i begge klasser. Det pissede ned hele vejen igennem og banen var utrolig tung og mudret og han skuttede sig meget mod regnen og blæsten. Ellers var det faktisk helt ok!
Stamtavle
Far: Solos Carex

Mor: Vestergaardens Lemour
Morfar: Leandro
Køn
Vallak
Bemærkninger
Vestergaardens Cazon (i daglig tale Cazo) er en rigtig dejlig 10-årig DV-vallak, som jeg er så heldig at få lov at ride, da min træner er gravid. Han kan en masse ting, men er utrolig svær at ride - hvilket godt kan være lidt af en udfordring nogen gange.

Jeg har kun redet ham siden midt oktober 2008, så kender ham ikke så godt endnu :o)

Marts 2009: Jeg har fået mere styr på ham, når vi er på tur. Han er til tider stadig en kylling, men ikke i samme omfang som før :o) Der mangler stadig en del i galoppen, men vi arbejder hårdt for det.

April 2009: Cazo lider desværre af noget allergi, som ingen ved hvad er, her i foråret. Han ryster heeelt vildt med hovedet hele tiden, undtagen når man traver eller galopperer. Stakkels mand! Cazo skal d. 22. springe for første gang i over et år! Bliver spændende, da han er en klump til det :b

Oktober 2009: Er pt. stoppet med at ride Cazo. Gider ikke alt det bøvl med at komme i ridehal hele tiden og kan ikke helt få tid!

Maj 2010: Er begyndt at ride ham lidt igen - han står jo sådan set bare og kukkelurer, hvilket jeg synes er rigtig synd for ham! Han har opført sig eksemplarisk, så tror virkelig han har kedet sig! Men det skal vi nok få rettet op på igen - regner med at komme ud til lidt stævner sommeren over :-) Har dog også lille La-Canyo der skal tilrides!
Kommentér på:
Dansk Varmblod V. Cazon - Gl. part
Annonce