{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Lulu 1991

9.418 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*MMS *
Kvinde | 28 år | Oprettet: 11. jul 2007


Fjordhest Lulu

Fødselsår:
1991
Højde:
Jeg vil skyde hende til at være omkring 145 cm.
Temperament
Lulu er en rolig og en fantastisk hest til børn. De kan nemt håndtere og omgås hende. På rideture er en opmærksom, men har aldrig oplevet hende værende ondsindet. Dermed er hun også ejer af et blidt sind, hvilket gør at jeg aldrig har oplevet at hun har bidt en person.
Gangarter
Hun har en meget dejlig skridt, som skiftevis er frisk eller doven, det kommer helt an på vejret og humøret. Hendes trav er meget dejlig, lidt utrænet, hvilket galoppen også er. Men en rigtig dejlig og rolig hest.
Stævner
Jeg har ikke deltaget i nogle stævner på hende. Jeg er ikke klar over, om hvor vidt hun har deltaget i stævner før, i så fald ikke noget stort.
Stamtavle
Hun har fået grønt pas, men har et rødt pas et sted, men da stamtavlen ikke fulgte med ved købet har jeg ikke kunnet finde noget på hende. Dog ved jeg at hun har fået mindst ét føl.
Køn
En dejlig rolig Hoppe.
Bemærkninger
Historien der førte mig og lulu sammen:
Jeg var til familiefest, hvor jeg ikke rigtig kendte nogle hvilket medførte at jeg gik ud i stalden. Jeg havde før dette redet mange år på rideskole. Jeg var forelsket i Lulu og Musse første gang jeg så dem. Dette medførte, at jeg fik lov til at prøve dem og inden længe var de mine. Prøvet ved dem var, at de var meget overvægte, og faktisk på det kritiske punkt. D. 17. marts bliver de så mine. Der hvor de var før(selvom det var hos min familie langt ude) blev de ikke behandlet godt. For det første burde man som hesteejer indse at ens hest var for tyk. For det andet var deres udstyr i forfærdelig tilstand, hvilket medførte at de fik lange sår. Den dag i dag lever de i bedste velgående, og har tabt sig adskillige kilos!

Lulu har efter sigende gået som rideskolehest. Da jeg fik hende fornemmede jeg godt, at hun har haft øvelserne indlært. Jeg har sprunget omkring 80 cm. på hende, hvilket kom som en overraskelse, da jeg aldrig fik at vide at hun havde talent indenfor spring. Vi snakker altså om første gang hun sprang med rytter i et par år. Efter denne rytterlejr hvor vi sprang omkring 80 cm. modtog jeg lidt undervisning på hende.
I dressuren er Lulu rigtig dejlig, da hun er meget samarbejdsvillig. Lige siden jeg har haft hende har hun haft tendens til at skvatte.


24. Juni 2010:
Lulu var virkelig dejlig idag! Jeg har ikke haft lysten til at ride vinteren igennem pga. dødsfald i familien og andre private årsager, men idag der skulle det være! Lulu og jeg tog et ridetur gennem hømarken, og hold kæft det var en dejlig følelse igen! Hun passede på mig, og var simpelthen bare så kær.

Lulu er nu rundet de 22 år, og jeg har valgt at lade hende gå på pension. Hun skal hun bare nyde resten af livet som foldhest, og med en lille ridetur en gang i mellem :-)

26-05-2012:
Lulu fik her til aften spiserørsforstoppelse i slem grad. Hun kunne næsten ikke trække vejret, hvilket gjorde at vi var nødsaget til at putte en slange ned i halsen på hende. Efter 2 timer var Lulu nogenlunde ovenpå igen, og klumpen i halsen var opløst. Hun kom sig helt fint!

15-06-2012:
Lulu fik spiserørsforstoppelsen igen. Denne gang fandt jeg hende liggende på marken, hvor hun havde spist græs der havde sat sig som en klump i halsen på hende. Hun nægtede at rejse sig, selvom det regnede slemt. Heldigvis fik jeg hende rejst, og herefter var det processen forfra med passende mængder vand for at få klumpen skyllet væk.
Lulu har haft besøg af en tandlæge, som kunne konkludere at hendes tænder var fine i forhold til hendes alder, hvilket jo absolut kun er godt. Han raspede hendes tænder, så jeg håber at det vil hjælpe, så hun har nemmere ved at spise.
Kommentér på:
Fjordhest Lulu
Annonce