{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Hoppe 155 cm. 2018

Kr. 45.000
879 visninger | Oprettet:      Navn:
Aay shahzadi celeste ox
Farve:
Lys skimmel
Terræn:
Terrænvant
Trafiksikkerhed:
Nogenlunde
Transport:
Opmærksom
Temperament:
Opmærksom

Celeste: Inkarnationen af Arabisk Elegance
Mød Celeste, en exceptionel 5-årig hoppe fra Aaleyah’s Black Arabians, klar til at begynde et nyt kapitel i sit liv. Hendes stamtavle er et vidnesbyrd om hendes elegance. Hendes far, Aj Rafiq, er efter den legendariske Vervaldee, og hendes mor, Mallini, er efter LM Fellini. Disse blodlinjer har konsekvent produceret nogle af verdens top Arabere, og deres indflydelse på Celeste er uomtvistelig.
Opvokset naturligt med plads til at bevæge sig i kuperet terræn har Celestes opvækst bidraget til hendes styrke og sundhed. Hun har sunde hove, og den konstante bevægelse døgnet rundt har fungeret som en naturlig intervaltræning, der har styrket hendes muskler og sener. Vind hendes tillid, og hun bliver en livslang ledsager, altid ivrig efter at være ved din side og opfylde dine ønsker. Hendes opvækst, med fri bevægelse, altid i selskab med andre heste og med konstant adgang til grovfoder, har opfyldt hendes naturlige behov og næret hendes blide og fredelige væsen. Hun vil blive en stærk distance hoppe, excellere i dressur eller spring, eller hun kan være en højt elsket familiehest. Celeste var i flere måneders træning hos en Igen i år er hun nu i professionel tilridning, og for at styrke jeres kommende samarbejde inkluderer prisen vejledning fra certificeret hestetrænings konsulent og dyreadfærds terapeut, samt rådgivning om tilpasning af udstyr. På denne måde bliver Celeste helt klar til ridning og får en god start i sit nye hjem.
Celeste er en velbygget hoppe, og hun vækker beundring hos alle, der møder hende. Hendes potentiale ligger ikke kun i hendes skønhed, men også i hendes evne til at producere afkom. Som avlshoppe har hun kvaliteter, der lover bemærkelsesværdige afkom. Vervaldees efterkommere har vundet championships verden over. I hendes stamtavle finder du verdensberømte heste som Menes på farens side og spændende hingste som El Mokari og El Shaklan på morens side. Disse stammer har sat deres præg på arabisk hesteavl gennem tiden. Med Celestes afstamning er hun bestemt til at være en ekstraordinær hoppe.
Hendes smukke træk – et kønt hoved, udtryksfulde øjne og en aura – er svære at modstå. Selvom hun kun er fem år gammel, er hun klar til at vise sit potentiale. Celeste er mere end bare en hoppe; hun er et løfte om skønhed, elegance og overlegen afstamning. Forestil dig den magi, hun vil bringe til dig i jeres sammenhold. Kontakt os nu, og lad Celeste fortrylle dig. Prisen er til forhandling til rette hjem!

Kontakt


Vis telefonnummer
9500 Hobro (Nordjylland)
Aaleyah Black Arabians
VIP
Kvinde | 105 år | Oprettet: 17. jun 2010


Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Hoppe 155 cm. 2018


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce