At fejre årsdage og fødselsdage

At fejre årsdage og fødselsdage

974visninger 6 svar | 13. dec 2018

Fejre du dine mærkedage med hesten?

Som deloverskriften siger, fejre du så dine mærkedage med hesten? Eller er det bare mig?
Måske er jeg knald i låget, har pip i kasketten osv. MEN jeg fejre altså mine mærkedage med min hest.

I dag d. 12/12-2018 er det faktisk tre år siden at vi købte og hentede Maggie Tisted hjem. Det har været en lang rejse med mange ned og op ture, men sådan er livet jo.

Derfor fejre jeg også at vi har nået tre år sammen, for ligepludeselig er tiden måske væk. Sådan følte jeg det ihvertfald med min gamle hest Markus. Ham fejrede jeg dog også dagene for, men alligevel.

Sker der noget specielt?

Der sker egentlig ikke noget særlig speciel, som regel får hun en lille gave. I dag fik hun en snack med roepiller, e-cobs, gulerødder og æbler. Hønettet blev da også lige probbet lidt ekstra. Så har hun også fået et pandebånd fra Design by Bruus, modellen Tricolore i Blue Skye mix bare fordi det ville passe så fint til det blå sæt!

Har Maggie så fri på mærkedage?

Næ, det har hun egentlig ikke. I dag havde hun, fordi det er onsdag og det betyder at begge ridehuse er lukket når jeg har fri fra arbejde, så om onsdagen har hun mere eller mindre en fast fri dag nu hvor det er tidligt mørkt.

Min hest er min ven, og derfor fortjener hun helt klart at blive lidt ekstra forkælet på specielle dage, også selvom det ikke er noget særligt.
– Forkæl jeres babyer mens i har dem <3


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  At fejre årsdage og fødselsdage
Kommentér på:
At fejre årsdage og fødselsdage
Annonce