Skuespil med hest.

Skuespil med hest.

2983visninger 4 svar | 17. mar 2016
August 2012, købte jeg mig den lille grimme ælling. En komplet rå, 1 års frieser hingst.
Drømmene var store, men helt ærligt. Hvor mange af de store drømme går egentlig i opfyldelse?

I dag er min grimme ælling 4 år. Han bliver 5 lige om lidt. Og alt, lige fra at gå med grime, til der hvor han er nu, har jeg selv kæmpet mig til. Og fuck janteloven, jeg er stolt!

Endnu mere stolt blev jeg, da min drøm om en showhest / skuespils hest kom tættere på.
Jeg blev nemlig kontaktet af 7 Kanten, DK's største amatør teater, at de havde interesse i MIN hest, til en rolle. Og endnu bedre; Jeg skulle være rytteren.

Derfra gik alt stærkt, og i denne uge, var vi til vores første PR shooting til plakater, reklame film osv. Noget jeg i min vildeste fantasi aldrig havde troet ville blive til virkligheden.

Men hvordan foregår det egentlig, at skyde en film og fotos?
For mit vedkommende var det helt anderledes end forventet. Og så igen, jeg ved slet ikke hvad jeg forventede.
Men jeg havde det så sjovt!
Alle optagelserne skulle gentages mindst 10 gange, ikke fordi Lucky eller jeg var dårlige, men for at de kunne få det samme i forskellige vinkler. I starten stressede jeg utroligt meget. Var det godt nok? Er de sure på mig hvis Lucky bliver bange? Er de tilfredse? En masse tanker gik igennem mit hoved.
Specielt da de ønskede stejle shootet. Pyyyha jeg ved godt at det er noget der for Lucky op på dupperne, og lige her hvor de ønskede det, stod vi altså på en bunker, oppe på nogle klitter. Ved siden af os gik det evigt langt ned. Men alt gik vel! Og alle jublede over hvor tilfredse de var.Lucky skulle dog naturligvis ikke kun stejle. Men også galopere ud og ind i tågen. Samt over et kamera. Hvilket han naturligvis trådte på og ødelagde. Video af dette kan ses her:
https://www.facebook.com/KimThoeisen/videos/854255271345503/

Jeg har endnu ikke set den endegyldige reklame og heller ej de udvalgte billeder. Men det rå materiale jeg har set, er jeg forelsket i!Efter optagelserne til reklame filmen, skulle vi tilbage til studiet og Lucky skulle her have taget billeder med hovedrollerne. Zorro spilles af Tomas Ambt Kofod (Han er bl.a kendt for film roller Jesus, og nu som hovedrolle på det nye teater i kbh), som var helt vildt med Lucky. Det var de alle dog. Både jeg men også skuespillerne har været meget nervøse for hvordan dette shoot blev, men både hest og skuespillere var total cool, og alt gik perfekt.
Lucky var dagens stjerne, og stod det til Tomas, fik jeg ham ikke med hjem igen ;)(Fotoshoot med hovedrollerne)


(Fra højre; Tomas, Lucky og jeg.)

Alt i alt har det hele været en fantastisk oplevelse!
Og hvis i ønsker komme og se forestillingen 'Zorro the Musical' live, så foregår det i Varde fra d. 30 Juni til 17 Juli. Og Lucky og jeg er naturligvis med hver dag, som Zorro's hest og Zorros dobbeltgænger til hest!
Billetter kan købes på 7 kantens hjemmeside (søg på google).

Og til sidst: En lille artikel om os ;)

http://www.jv.dk/artikel/2254069:Varde--Se-billederne--Hesten-Lucky-var-dagens-supermodel

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Skuespil med hest.
Kommentér på:
Skuespil med hest.
Annonce