{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bog: Centreret Ridning - I et med hesten

Kr. 369
705 visninger | Oprettet:      




Centreret Ridning - I ét med hesten er den første bog oversat til dansk om Centreret Ridning, som handler om, hvordan man kan forbedre sig som rytter. Ved at beherske sin egen krop og bruge den bevidst kan man opnå harmoni med hesten, mener bogens forfatter, Sally Swift.
At ride centreret handler om at kende sin egen krop og om at forstå, hvordan hesten oplever rytteren, og hvilke forudsætninger du som rytter giver din hest.
Forfatteren præsenterer en ny måde at se på ridning på som en metode, der bygger på billeder og tankegange, som hun har udviklet gennem mange år som instruktør.
Sally Swift har på en videnskabelig, men langt fra kedelig måde, analyseret hestens bevægelsesmønster samtidig med, at hun har fordybet sig i menneskets funktioner og reaktioner ned gennem hele kroppen, uden at hun har glemt tæerne.
Centreret Ridning er ikke nogen bestemt ridedisciplin, men en teknik, der går på tværs af alle discipliner, så den ikke begrænser sig til dressur, men kan bruges indenfor alle former for hestesport, lige fra springrytteren til kusken, der konkurrerer i maraton eller forhindringskørsel, og også til hobbyrytteren.
Igennem hele bogen bruger forfatteren et bredt og varierende billedsprog og konkrete øvelser, som er helt enestående og gør det let for læseren at forstå, hvad der menes.
Tænk dig, at din krop er sammensat af byggeklodser, at dine lårben er små svømmefødder, at dit korsben synker ned gennem hesten, indtil det når jorden, at dine ben er så lange, at de rører jorden, eller at dine arme og tøjlerne er tykke brandslanger. Sjovt billedsprog, som efter et stykke tids øvelse bliver forståeligt og hjælper dig til at forstå, hvordan du skal bruge din og hestens krop for at nå frem til idealet, nemlig at være ’i ét med hesten’.
Ryttere på alle niveauer, selv professionelle ryttere, vil have glæde af at læse bogen og vil kunne forbedre deres ridning ved at bruge nogle af bogens mange øvelser.
Resuméet efter hvert kapitel og illustrationerne fremhæver yderligere bogens høje kvalitet.

Kontakt


Vis telefonnummer
3400 Hillerød (Nordsjælland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Andre annoncer fra samme bruger
Kommentér på:
Bog: Centreret Ridning - I et med hesten
Annonce