{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Løsdrift med vnadrefoldssystem

Kr. 2.900
2.142 visninger | Oprettet:      
Vi har enkelte ledige pladser i løsdrift med vandrefoldssystem.
Vi er et mindre sted med afslappet atmosfære, hvor der er stort fokus på hestevelfærd, meget foldtid og sikker og rolig håndtering.
Der er ingen staldvagter. Det eneste du skal sørger for er tilse, ride og hygge om din hest.
Der er vandrefoldssystem med ca. 1,5 km stier i kuperet terræn med 2 udfordringssteder, med ad libitum wrap (med analyse fra Knardrupgaard), der tildeles i høhække med slowfeedernet over.
Det er ideelt til heste, der har været forfangne, har cuching, EMS eller andre specielle hensyn?

Hestene bliver fodret med kraftfoder 1 gang om dagen om morgen kl. 8. Der fodres med produkter fra Amequ by Dangro efter individuel foderplan således, at det sikres at alle heste er dækket ind på vitaminer/mineraler og protein. Eget foder kan medbringes, men medfører ikke en reduktion af prisen.

Der stilles to plastikbeholdere til rådighed til eget foder/tilskud. Samt 1 hylde, hvor man stiller sine foderbøtter. Man blander selv foder.

Hestene går i blandet flok.

Der er lyst ridehus med nyt tag på ca. 17 x 30 og ridebane med lys på ca 20 x 40. Vi har også forskellige turmuligheder bl.a. den nærliggende grusgrav, hvor der er en rute på 7,5 km. Gulddysseskoven ligger 2,5 km. væk og derudover kan man ride små ture hos nogle naboer, der er så søde at stille marker/områder til rådighed.

Spring- og dressur og undervisning i Centreret Ridning tilbydes på stedet, men der er også mulighed for at medbringe egen underviser.

Der afholdes staldmøde ca. hver 4. måned og 2 arbejdsdage om året med fællesspisning, hvor der bliver tændt op i grillen.

Pris: Pony 2.900,- kr. & hest 3.200,- kr. Prisen inkl. Wrap ad libitum, kraftfoder fra Amequ by Dangro samt fælles gødningsprøve/ormekur ordning 2 x om året.

Mulighed for tilkøb af ekstraydelser, ind/udlukning ved smed & dyrlæge mod ekstrabetaling.

Kontakt mig på mail info@letridning.dk eller telefon 2442 2028 for aftale om fremvisning.

Kontakt


Vis telefonnummer
3670 Veksø Sjælland (Nordsjælland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Andre annoncer fra samme bruger
Kommentér på:
Løsdrift med vnadrefoldssystem


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce