Hollandsk Varmblod Albert aka Bot Hollandsk Varmblod Albert aka Bot Hollandsk Varmblod Albert aka Bot Hollandsk Varmblod Albert aka Bot Hollandsk Varmblod Albert aka Bot
Dagmar t.l
Følg
Følger Følg ikke

Dagmar t.l

Kvinde, 27 år, Østjylland
Oprettet: 18. jul 2010
Offline - Senest online: 7. apr Bruger er på filterliste


Hej.
Jeg er en pige som har viget mit liv til heste, jeg har været vidt omkring i heste verdenen og jeg er langt fra færdig endnu, jeg er dog kommet så langt at jeg ved hvad der er vigtigt for at træne en hest op fra bunden på en sund måde og uden tvang, så hesten får arbejdsglæde og lyst til at arbejde for os mennesker.
Jeg underviser, tilrider og re-tilrider heste. selv har jeg 3 dejlige ponyer-jeg har ikke fundet den HELT rigtige hest endnu. min fjordhest Theis er min arbejds partner og det er altid ham som mine nye teorier og øvelser bliver prøvet af på, lige nu er vi bla. i gang med at indarbejde galop piruettér.Han hjælper mig også med mine elever som feks. har dårlig balance eller andre udfordringer som deres egne heste ikke kan klare. derudover har jeg endnu en fjordhest- Prins som er en rigtig lille spring pony, ham har jeg ikke haft så længe, så lige nu bruger vi tiden på grundtræning før vi kan komme i gang med rigtigt at springe:D også er der islænderen Sólon som jeg fik af en kunde.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x