Welsh Mountain (sec A) Cirkus, født 14. juni Welsh Mountain (sec A) Cirkus, født 14. juni Welsh Mountain (sec A) Cirkus, født 14. juni Welsh Mountain (sec A) Cirkus, født 14. juni Welsh Mountain (sec A) Cirkus, født 14. juni
Signe B
Følg
Følger Følg ikke

Signe B

Kvinde, 47 år, Fyn
Oprettet: 17. sep 2011
Offline - Senest online: 15. maj Bruger er på filterliste

Heste er en Gave! Mine tre døtre og jeg, bor på en lille gård med vores 4 heste i Jordløses skønne natur hvor vi nyder at ride lange ture i bakkerne. Vi har adgang til flere baner, skov og strand. Der er mange der ridder her i området og vi nyder at hygge sammen og hjælper hinanden. Vi har en underviser tilknyttet som kommer her og underviser os - så vi samles og lærer af hinandens sejre og udfordringer! Super lærerigt.

Mine første heste fik jeg da jeg var 12 år, det var en nordbakke og en engelsk fuldblod/blanding. Jeg købte en sort shetlandspony til mine lillesøskene og sammen fik vi redet langt omkring hvor vi boede ved Brahetrolleborg og Arreskov.

Da vi flyttede ind på gården, købte vi også 3 ponyer. Det er Welch Mountain og en Shetlænder, som vi selv har tilredet og er ved at køre til efterhånden som børnene er ved at blive for store til dem.

Nu er børnene ved at skifte til lidt større heste og jeg har fået min egen længe ventede ox araber, som jeg nyder livet sammen med.

Heste er en gave!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce