{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
441 visninger | Oprettet:

nogen der skal til odense på fredag?? {{forumTopicSubject}}


Så alle i skønne heste mennesker? Nogen herinde der vil være med til at gøre en forskel? Der kører en bil fra KBH af fredag omkring kl 14, som samler 2 piger op i Ringsted, herefter forsætter bilen til odense. Bilen kører os tilbage igen til SJ, der er plads til to til. udgifterne til bro og benzin bliver delt ligelidt ud blandt dem som kører med.

JBK, Danmarks største årlige stævne, i Odense Congres Center, hvor vores 2. event kommer til at finde sted.
Læs om JBK her: http://jbkhorseshows.dk/DK.aspx

Vi skal ikke betale entre - til messehallerne er der fri entre, og vi skal ikke stå ved ridebanerne.

Vi mødes kl. 15 - får sagt hej, finder ud af præcist hvor vi får lov at stå denne gang osv. Vi regner med at stoppe ca. kl. 20

Vi har valgt fredag, da det var en dag, hvor der kommer rigtig mange mennesker. Fredag eftermiddag plejer der at komme virkelig mange mennesker, så eksponeringen skulle gerne være i top.

Vi kører efter ca samme opskrift som i Herning, står med blå tunger og røde bluser m. print (Evt udenpå overtøjet, hvis vi bliver parkeret udenfor) og vores skilte fra Herning.
Smilende, høflige, venlige, imødekommende, svarer beredvilligt på spørgsmål og ignorerer evt sure opstød.

Vi tager kontakt til relevante myndigheder og medier i god tid, så formalia er på plads.

Alle er velkomne - vi har ekstra bluser på lager. Der kommer yderligere info om tøj-muligheder - de sidste detaljer er ikke helt på plads med leverandører desværre.
JBK - EquiVoice - No Gain Through Pain - event
Vi er nødt til at være en håndfuld mennesker for at gøre indtryk, så vi har i styregruppen valgt, at vi skal være ca 25 tilmeldte, for at det giver mening at tage afsted med denne type event.

Der kommer i løbet af de nærmeste dage kontonummer ud, så hvis nogen har lyst til at støtte på den måde, bliver det også en mulighed.

Denne event er OFFENTLIG - den kan frit deles og enhver kan inviteres. Gør det gerne. Bliver vi halvtreds eller flere, er det kun en bonus.


Kommentarer på:  nogen der skal til odense på fredag??
Kommentér på:
nogen der skal til odense på fredag??

x