{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.181 visninger | Oprettet:

Shetlænder Showteam sjælland gør klar til ny sæson {{forumTopicSubject}}

Kunne du og din pony tænke jer at være med til en masse sjov, komme ud og møde andre shetlændertosser og skønne ponyer? Har du mon også en lille drøm om at komme ind i den store ring på Roskilde dyreskue?
Og er du frisk på at være en grum trold eller en modig soldat, eller måske er du vores lille prinsesse?
Temaet i år en nemlig en lille historie og prinser og prinsesser, grumme trolde og en fæl heks…

Du og din pony behøver ikke kunne ride middelsvær, ja i behøver ikke engang kunne ride, for vi vil gerne vise shetlænderen i alle dens funktioner. Det være sig under rytter, i leading reins, ved hånd, for liner eller vogn.

Det eneste det kræver, at du eller ejeren af din pony er medlem af shetlænderforeningen, at i kan huske/lære et lille program, er du til hest, er dette ekstra vigtigt. At du kan lide at have det sjovt, og bruge tid sammen med andre hesteglade mennesker…

Vi forventer at du kan komme til fælles træning ca en gang om måneden. At du øver derhjemme. At du kan komme med på Roskilde Dyreskue, Store Hestedag, og evt . andre arrangementer i løbet af året. Og at du er med på at hygge og have det sjovt.

Lyder det som noget du godt kunne tænke dig at være med i, så tag kontakt til showteamets koordinator Kristine på 21780383 (SMS) eller khoejlund@gmail.com


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Shetlænder Showteam sjælland gør klar til ny sæson
Kommentér på:
Shetlænder Showteam sjælland gør klar til ny sæson

Annonce