{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
485 visninger | Oprettet:

Morsø stævnet {{forumTopicSubject}}

Hej jeg har en datter som ønsker at tage to ponyer med til Morsø stævnet alle dagene. Da hun ikke har haft en den ene pony så længe, vil vi gerne trække tilmeldingen så lang tid som muligt for at sikre at de bliver tilmeldt i korrekt sværhedsgrad. Ved i om der plejer at bliver lukket for tilmeldinger pga fyldte klasser inden fristen udløber?? Og vil det altid være muligt med opstalding?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Morsø stævnet
  • #1   1. apr 2015 Det kommer helt an på hvad hun skal starte...

    Men ville melde til på det niveau de er på nu, da konkurrencen på morsø er hård, og det er begrænset hvor mange sværhedsgrader de kan stige på halvanden måned..


  • #2   1. apr 2015 Der er et begrænset antal tilmeldinger, og når de er nået, bliver klasserne lukket smiley I kan dog holde øje med det på DRF GO, hvor I også melder til. Der står både hvor mange, der er plads til i klasserne og hvor mange, der er tilmeldt indtil videre. Så kan I strække den så langt som I nu tør derudfra.

    Men som Fotograf * Sanne Kolind også siger, så meld da til på det niveau, hun går nu. Det er muligt, de kan nå at rykke sig en klasse op på halvanden måned, men konkurrencen er også tilsvarende hård.

    Der er mulighed for opstaldning i opstillede telte, men der er nok også begrænset pladser. Ellers er der en gruppe på Facebook, der hedder noget med "opstaldning ved stævner" (eller noget i den stil), hvor private, der bor i nærheden tilbyder opstaldning. Det kunne også være værd at kigge på, hvis det var.


  • #3   1. apr 2015 Hvis i melder til nu, kan i sikkert få lov til at flytte klasser. Det er næsten altid nemmere at få lov til at flytte klasser end at efteranmelde, hvis der skulle blive fyldt.

Kommentér på:
Morsø stævnet

Annonce