{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
268 visninger | Oprettet:

Sommerjagt d 9/6 *Midtjylland* {{forumTopicSubject}}

KUNNE DU TÆNKE DIG AT PRØVE KRÆFTER MED JAGTER? SÅ ER MULIGHEDEN LIGE HER

Midtjydsk Jagtrideklub holder sommerjagt på Harrild hede i det midt jyske lørdag d. 9/6.

Jagten er åben for alle. Ruten er ca 16 km lang med 35 spring på max 80 cm, der vil ved nogle af serierne være babyspring på max 40 cm og der er mulighed for at ride udenom alle spring. Jagten er ud over heden, ind i skoven, gennem søer og op i sandklitter. Vi har været kreative med springene, så det ikke alt sammen kommer til at ligne hinanden, der er stammer, trippelbare, hække, recks, vand, grøfter og meget mere. Så for at gøre sommer afslutningen på jagtsæsonen i Midtjydsk Jagtrideklub lidt mere festlig, bliver det hele pyntet i flotte farver: gran, grene, vilde blomster og andre blomster i mange farver.

Alle kan deltage i jagten, nye ryttere skal dog ride sammen med et medlem, for at sikre alle kommer godt igennem jagten. Midtjydsk Jagtrideklub hjælper gerne med at finde et medlem de nye kan ride med.

Turen er også publikums venlig, men bliver vist rundt i biler og kommer ud til næsten alle serier.

I kan læse mere om jagten her:
http://www.midtjydskjagt.dk/200269920
Hvis i vil læse mere om klubben, kan i finde Midtjydsk Jagtrideklub på Facebook eller vores hjemmeside www.midtjydskjagt.dk
Hvis i gerne vil skrive med de mange fantastiske medlemmer af klubben, evt finde en man kan ride med/søge transport/høre hvordan det er at ride jagter i MJJR, kan i søge ind i vores gruppe på Facebook MJJR - Midtjydsk Jagtrideklub

Vi glæder os til at se rigtig mange flotte og dygtige ryttere, både nye og gamle.

Ps. Det ser ud til vi er ovre det værste med herpesvirusen, men hvis det imod forventning skulle blusse op igen, vil i selvfølgelig kunne melde fra igen og få jeres indskud tilbage. Så i behøver ikke vente med jeres tilmelding, der er jo kun plads til 50 ryttere.
Kommentarer på:  Sommerjagt d 9/6 *Midtjylland*
Kommentér på:
Sommerjagt d 9/6 *Midtjylland*