{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.445 visninger | Oprettet:

kursus i klassisk dressur {{forumTopicSubject}}

Kursus i klassisk dressur

Hvornår: 5.6. januar 2008

Sted: HorsePassion v/Tina Frank, teglbakkevej 16, Skelund, 9560 Hadsund

Underviser: Mette Boldt, udannet af Bent Branderup i Akademisk dressur også kaldt Klassisk dressur.

Pris med hest: 1500,- og uden hest 800,- priserne er inklusiv opstaldning af hest, morgenmad og frokost begge dage.

Hvad er akademisk ridekunst? Ordet akademisk ridekunst referer til de gamle rideakademier der var i renæssancen, dengang gik de unge mænd på rideakademier for at lære at fægte, læse og skrive latin, filosofi, almindelig dannelse og ridning. Dengang havde man brug for ridningen, for at komme her fra og til rom på en behagelig måde, eller vogte kvæg, eller gå i krig for at kæmpe for sit fædreland. Dengang var det en nødvendighed at kunne ride sin hest enhændigt på blankt kandar for at kunne føre sit våben eller redskab i den anden hånd. Den enhændige tøjleføring på det blanke kandar beviser hvilke mester de var til at styre hesten med meget få og fine hjælper.
I dag har vi hest for fornøjelsens skyld, der er ikke noget praktisk formål bag vores ridning i dag. Man har hest for at kople fra denne informationsverden vi lever i, men ofte oplever vi afmagt og frustration hvilket hviler på manglende viden om hestens anatomi, kropssprog og indlæringsevne. I den akademiske ridning ligger der rigtig meget teori bag så derfor kan den akademiske ridekunst komme til stor hjælp her, ved afmagten og frustrationerne. Teorien gir en god ballast om hvad vi foretager os. Tanke kommer før handling! Udgangspunktet for denne træning er forståelse for hesten fysik og psyke. Derved presser vi aldrig hesten ud i en situation den ikke er i stand til at håndtere, da ridning bygger på harmoni og forståelse mellem hest og rytter.

Teori deltagerne, deltager i fælles teori 2 time hver dag og overværing af den praktiske træning (ridning) 800,-
Deltager med hest, deltager i fælles teori 2 timer hver dag og får 3 praktiske undervisnings lektioner (ridning). 1500,-

Tilmeldings frist senest 1. Januar.

Tilmelding og mere info skal ske til HorsePassion på tlf:29627930


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  kursus i klassisk dressur
Kommentér på:
kursus i klassisk dressur

Annonce