{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.242 visninger | Oprettet:

M & M´s for Fun {{forumTopicSubject}}

Invitation til
M & M´s for Fun
11. og 12. september 2010
Hos Stald Stettenborg, Villa Gallinavej 18, 4684 Holmegaard (ca 8 km fra afkørsel 37 Rønnede på sydmotorvejen). Vi ser frem til en rigtig hyggelig dag, i selskab med vores dejlige ponyer, hvor der er plads til både nye og garvede. Eneste krav for at deltage er, at man har, eller kan låne en pony, der er af racerne: Connemara, Dartmoor, Dales, Exmoor, Fell, Highland Pony, New Forest, Shetland eller Welsh sec A, B, C eller D. Welsh Part Bred registreret i den danske Welshforening kan deltage i konkurrenceklasserne. Husk at læse hele invitationen, inden du beslutter dig for, hvad du vil deltage i. Lørdag d.11. september er for racerne: Connemara, Dales, Fell, Highland Pony, New Forest og welsh sec C og D samt W.P-B.R. kat I og hest. Søndag d. 12. september er det racerne: Exmoor, Dartmoor, Shetland og welsh sec A og B samt W.P-B.R kat II og III. Der er hyggeligt samvær ved fællesspisningen/festen lørdag aften. Kig også på hjemmesiden: www.mountatinandmoorland.dk
Denne dag tilbyder vi mulighed for:
Exteriørbedømmelse.
Dressurklasser.
Trekants mønstring.
Agility.
Springklasser.
Engelske rideklasser.
Køreklasser.
Besigtigelse.
Chip.
Fest.
Camping (uden strøm ect)
Konkurrence-klasser:
1. Dressur- mini - 1: Skridt og trav, med trækker. Åben for 4-års og ældre ponyer med rytter på max 12 år (født i ´98 eller senere) Program: LD 1
2. Dressur – mini - 2: Skridt og trav, uden trækker, evt. med opråb. Åben for 4-års og ældre ponyer med rytter på max 12 år (født ´98 eller senere) Program: LD 1
3. Dressur LC 1 – trav. Galopdelen udelades. Åben for 4-års og ældre ponyer.
4. Dressur LC 2. Åben for 4-års og ældre ponyer
5. Dressur OPEN. Der rides på ekvipagens højeste niveau. Vinderen er den med højeste % af max point. Banen er 20 x 40 m. Husk angiv niveau på tilmeldingen. Åben for 5-års og ældre ponyer.
6. Medalje-ridning: Der rides på ekvipagens højeste niveau. Bronche opnås ved at ride til min. 60 % i en LB1. Sølv opnås ved at ride til min 60 % i en LA1. Guld opnås ved at ride til min. 60 % i en LA4. Ved opnåelse af 60 % eller mere tildeles en bronze-, sølv- eller guld-medalje. I hver sværhedsgrad, vil vinderen, udover en præmie, også modtage et dækken.
7. Ride-agility, med trækker, skridt og trav. Ridning med forhindringer, ingen egentlige spring. Åben for 4-års og ældre ponyer med rytter på max. 12 år (født i ´98 eller senere)
8. Ride-agility, uden trækker, skridt og trav. Ridning med forhindringer, ingen egentlige spring. Åben for 4-års og ældre ponyer med rytter på max 12 år (født i ´98 eller senere).
9. Spring – Mini med trækker. Springenes højde er max 30 cm uanset ponyens størrelse. Åben for 5-års ponyer med ryttere på max 12 år (født i ´98 eller senere)
10. Spring – Mini. Max. 30-40-50-60-70 cm (kat. 3-2-1-småhest-hest). Åben for 5-års og ældre ponyer.
11. Spring – Debutant. Max. 40-50-60-70-80 cm (kat. 3-2-1-småhest-hest). Åben for 5-års og ældre ponyer.
12. Spring LD. Max 50-60-70-80-90 cm (kat. 3-2-1-småhest-hest). Åben for 5-års og ældre ponyer.
13. Spring LC. Max 60-70-80-90-100 cm (kat. 3-2-1-småhest-hest). Åben for 5-års og ældre ponyer.
14. Spring OPEN. Der springes på ekvipagens højeste niveau, husk angiv niveau på tilmeldingen. Åben for 5-års og ældre ponyer.
15. Medalje-spring: Der springes på ekvipagens højeste niveau. LC = bronze, LB = sølv, LA = guld. Til alle der springer fejlfrit vil der være en medalje, til vinderen i sværhedsgraden vil der ud over en præmie også være et dækken.
16. Agility – skridt og trav. Du skal gennemgå en forhindringsbane med din pony, ponyen skal føres i grime eller trense. Banen gennemføres på tid. Klassen vil blive delt efter alder på trækkeren efter tilmeldingsfristen er udløbet. Åben for ponyer i alle aldre.
17. Mønstring – Der mønstres på trekant-bane. Klassen vil blive delt efter alder på mønsteren efter tilmeldingsfristen er udløbet. Klassen er åben for ponyer i alle aldre.
18. Engelsk rideklasse. Leading Rein. Ponyens manere under rytter bedømmes, med trækker. Åben for 4-års og ældre ponyer, med ryttere på max 12 år (Født i ´98 eller senere).
19. Engelsk rideklasse. Skridt, trav og galop. Ponyens manerer bedømmes. Åben for 5-års og ældre ponyer. Klassen deles evt. efter rytternes alder.
20. Toppekørsel. Åben for 1- og 2-spand samt tandem. Klassen er på tid. Deles evt efter niveau
21. Salgsklasse-dressur. Her kan ponyer der er til salg vises, der rides et dressurprogram efter eget valg (skal oplyses til kataloget) og egen afleveret tekst kan speakes under ridningen. Hvis ponyen ikke kan gå et dressurprogram, har man 5 min til at fremvise den på anden måde (ej løs, spring eller for vogn)
22. Salgsklasse-spring. Der springes en bane, højden efter eget ønske. Eller der gives 3 min til at vise ponyen på banen. Der speakes egen tekst under ridningen.
23. Salgsklasse-kørsel. Der gives 5 min til fremvisning af ponyen/erne. Der speakes egen tekst under kørslen.
(klasse 1-15 og klasse 18 og 19 er rideklasser, klasse 16 og 17 er træk-klasser)
Exteriør-klasser
1a hingsteføl
3a 3 års hingste
4a 4 års dommerkårede hingste
5a 4 års licenshingste (Dales, Exmoor, Fell, Highland og Welsh)
6a 5 års til 15 års dommerkårede hingste
7a 5 års til 15 års licenshingste (Dales, Exmoor, Fell, Highland og Welsh )
8a 16 års og ældre veteran dommerkårede hingste
9a 16 års og ældre veteran licenshingste (Dales, Exmoor, Fell, Highland og Welsh )
1b Hoppeføl
2b 3 års hopper
3b 4 års goldhopper
4b 4 års føl-hopper
5b 5 års til 15 års gold-hopper
6b 5 års til 15 års føl-hopper
7b 16 års og ældre veteran gold-hopper
8b 16 års og ældre veteran føl-hopper
1c 3 års vallakker
2c 4 års og ældre vallakker
3c 5 års til 15 års vallakker
4c 16 års og ældre veteran vallakker


Andre forumemner med "M & M´s"
L, M & S..?
Hvad er forskellen på L, M & S ? :)
Skrevet af: Vanessa Barrit - 14. dec 2014
M S N !
jaa... hvem har det? må jeg få jeres adresser?
Skrevet af: Anne-Grethe Nielsen - 4. apr 2005
Kommentarer på:  M & M´s for Fun
 • #1   30. jun 2010 Generelt:
  Arrangementet er udendørs og vil blive afholdt udendørs uanset vejret.
  Der ingen aldersbegrænsninger ved stævnet, udover de i klasserne angivne. Alle kan deltage til fods og på hesteryg, dog gælder det, at ekvipager i rideklasser skal være harmoniske. Der er givet dispensation fra DRF. Stævnet er på D – niveau. Da der også starter ekvipager, der normalt konkurrere på højere niveau, er det vigtigt, at du husker at skrive på tilmeldingen hvilket niveau du normalt rider på, så bliver det en mere fair konkurrence. Ved deltagelse i konkurrenceklasser skal ponyen være vaccineret efter DRF´s regler. Ved deltagelse i show-klassen anbefales det, at ponyen er vaccineret.
  Exsteriør-klasser: Dommer:
  Alle dyr - hopper, hingste og vallakker kan deltage. Der vil være sløjfer til alle deltagere - rød = 1, blå = 2, grøn = 3, resten får en deltagerroset. Desuden gives der point for type, bygning(rammer), fundament, bevægelse i skridt og bevægelse i trav. Der kan højst opnås 10 point i hver kategori. I hver race er alle 1. + 2. kvalificeret til ”Bedste i racen”. Alle føl der er placeret 1. +2. samt dyr med mindst 40 point, er kvalificeret til ”Bedste føl”. Alle 3- og 4- års der er placeret 1. + 2. samt dyr med mindst 40 point, er kvalificeret til ”Bedste Junior”. Alle 5-års til 15-års der er placeret 1.+2. samt dyr med mindst 40 point, er kvalificeret til ”Bedste Senior”. Alle 16 års og ældre der er placeret 1. +2. samt dyr med mindst 40 point, er kvalificeret til ”Bedste Senior”. 1.+2. fra ”bedste Føl”, 1. + 2. fra ”Bedste Junior”, 1. + 2. fra ”Bedste Senior” og 1. + 2. fra ”Bedste Veteran” er kvalificeret til kampen om at blive ”Overall Champion”. Det tilstræbes, at der er mindst 3 dyr i hver klasse. Føl født før 11 marts ´10 kan fremvises uden hoppe. Resultaterne hænges op og kritikken kan afhentes i sekretariatet. Der er ingen klasser for 1-års og 2-års.
  Dressur: Dommer: Carina Lyons
  Start i klasser uden trækker udelukker start i klasse 1, 7 og 9.
  Start i klasse 1, 7 og 9 udelukker start i klasse 3 – 6, 8 og 10-15 samt klasse 19.
  I LC klasserne må der rides med pisk eller spore.
  I klasse 1 og 2 bedømmes rytterens opstilling, indvirken og beherskelse af hjælperne, ikke ponyens samlingsgrad ect.
  Hjælpetøjler er ikke tilladt, dog er træktov (grimeskaft) tilladt i klasse 1, 7 og 9.
  I klasse 1, 2, 7 og 8, 9, 16 og 17 må føl medbringes på banen, dette anbefales dog ikke.
  Alle programmer kan findes her: (link fjernet)
  Ride-agility: Dommer:
  Start i klasse 7 og 8 udelukker hinanden.
  Der rides på agility-banen, med nogle af de samme forhindringer.
  Spring: Dommer: Pia Rømer (også banebygger)
  I alle klasserne springes der om, på tid, umiddelbart efter en fejlfri hovedspringning, metode B3. Der springes på græsbane.
  Engelske Rideklasser: Dommer:
  Klasserne dømmes af en engelsk brugsdommer.
  Start i klasse 18 og 19 udelukker hinanden.
  Klasse 18. Alle ponyer er på banen på en gang, der rides på dommerens foranledning i skridt og trav. Trækkeren skal være pænt påklædt (ingen gummisko), med hat gerne i engelsk stil, rytteren ligeså. Rytter og trækker må gerne matche hinanden.
  Klasse 19. Alle ponyerne er på banen på en gang, der rides på dommerens foranledning i skridt, trav og galop, div øvelser kan indgå, bla. volter, parade og tilbagetrædning.
  Begge klasser rides på græs.
  Andet:
   For alle klasser gælder det, at såfremt der er mindre end 3 tilmeldte ved fristens udløb, kan de lægges sammen med andre eller aflyses.
   Alle deltagere får en roset med hjem.
   Tilmeldingen er bindende.
   Arrangementet foregår udendørs.
   Arrangementet er ikke pointgivende i DRF regi.
   I klasse 16 og 17 er der ikke startlister, men man går til bedømmelse, når der er ledigt på banen og man ikke er i gang med andre klasser. Det er på eget ansvar at nå til bedømmelse i disse klasser.
   Ved deltagelse i klasse 5, 6, 14 og 15 må ponyen max starte 2 ride-klasser, ellers op til 4 ride-klasser. En ekvipage kan dog max starte 2 ride-klasser.
   Start i klasse 8 udelukker start i klasse 1 og 7
   Klasse 1-20 er konkurrence-klasser. Alle er rideklasser dog ikke klasserne 16 og 17.
   Niveauet i klasserne 21, 22 og 23 må ikke overstige ponyens aldersmæssige uddannelsesniveau. Klasserne er rideklasser.
   Arrangørerne fralægger sig et hvert ansvar for skader eller tyveri på/af heste/ponyer samt udstyr og personer.
   Der skal bæres sikkerhedsgodkendt ridehjelm ved al færdsel til hest.
   Medalje-ridning (dressur og spring) Medaljerne kan kun opnås i rækkefølgen: Bronze, sølv og til sidst guld. Dog kan der gives dispensation fra arrangøren, til at starte på et højere niveau, hvis der skriftligt anmodes om dette og ponyen normalt går på et højere niveau.
   Ved besigtigelse ect. skal du selv medbringe de nødvendige papirer.
   Show-ringen kører som selvstændigt show, alle ponyer kan deltage både i show og konkurrence-klasser.
   Invitationen er sendt til de svenske, norske og tyske ponyforbund.
   Der vil være mulighed for, at købe div. drikkevarer, guf, lun anretning og andet spiseligt i løbet af dagen. Menukort kan findes på hjemmesiden senere.
   Ponyer der er til salg, kan annonceres i katalog samt på boksen.
   Ponyer der tilmeldes i en salgsklasse vil automatisk blive annonceret til salg i kataloget.
   Hingste skal fremvises med bid.
   Fremvisere af hingste skal være fyldt 15 år (født før 11-9-95)
   Ryttere der rider hingste skal være fyldt 11 år (født før 11-9-99) ellers skal hingsten fremvises som ”leading rein” uanset hvilken klasse det drejer sig om, af en person født før 11-9-95.
   Alle hingste må, uanset rytterens alder og klasse, vises som ”leading rein”.
   Der meldes til start senest 30 min før klassens start.
   Efteranmeldelse er kun mulig i det omfang tidsplanen tillader det, og kun mod dobbelt indskud.
   Der er begrænsninger i antallet af deltagere, der meldes til efter ”først til mølle”-princippet.
   Show-deltagere får tilsendt katalog, 1 pr. adresse, andre deltagere får kataloget udleveret på dagen, når der meldes til start. Endvidere vil det være muligt, at købe enkelte kataloger på dagen.
   Vejledende tidsplan og startlister vil være at finde på hjemmesiden og opdateres sidste gang fredag d 10-09-10 kl 18.00
  Bokse:
  Der er mulighed for, at leje bokse i begrænset omfang. Boksene vil være strøet med halm, der vil være mulighed for at købe wrap til dagspris.. Medbring selv spande (til vand og foder)og andet foder. Boksene kan lejes fra fredag kl 15 til søndag kl 16. Pris: 350 kr. Der kan også lejes boks lørdag fra kl 7 til 19, som ovenstående, til en pris af 200 kr. Overnattende ponyer har 1.prioritet til boksene, herefter er det ”først til mølle”-princippet der gælder. Der betales depositum 100 kr pr. boks, som tilbagebetales, når boksen er muget.
  Dommere:
  Eksteriør-dommere:
  Dressur- dommer: Carina Lyons
  Spring-dommer: Pia Rømer
  Mønstrings-dommer:
  Agility- dommer:
  Fest:
  Der er arrangeret fest for alle (lørdag), der har tilknytning til arrangementet. Afholdes i telt eller ridehus.
  Menu:
  Helstegt pattegris med tilbehør.
  Kuvert-pris: voksne 125 kr og børn (12 år) 60 kr.
  Drikkevarer kan købes til rimelige priser.
  Der tilmeldes og betales på tilmeldingsblanketten.
  Camping:
  En campingplads er gratis for hele weekenden. Der er ikke strøm på pladserne. Ved ankomst fredag hentes campingbillet i baren/pølsevognen. Billetten skal sættes synligt på enheden.
  Indskud:
  Exteriør-klasser: 225 kr pr. dyr
  Konkurrenceklasser: 75 kr. pr. klasse
  Engelske Rideklasser 60 kr. pr. klasse
  Til salg: 30 kr pr. pony
  Depositum 100 kr pr. boks
  Boks fre.- lør.- søn 350 kr pr. boks
  Boks lørdag 200 kr pr. boks
  Besigtigelse + chip: 210 kr pr. dyr
  Besigtigelse i forb m.
  ombytning til pas: 150 kr
  Fest/voksen: 125 kr. pr person
  Fest/barn (12 år): 60 kr pr person
  Camping: Gratis- tilmelding nødvendig.
  Tilmelding:
  Skal være Eva Kainø, Præstøvej 73, 4640 Faxe i hænde senest d. 6. august 2010 vedlagt betaling i check SAMT KOPI AF PONYENS ORIGINALE PAPIRER eller FORSIDEPRINT FRA HESTEDATA. Tilmeldingen kan også mailes til: evakainoe@gmail.com og pengene indsættes på: reg. 8113 konto 3426310 i Nykredit Bank. KOPI AF PONYENS ORIGINALE PAPIRER eller FORSIDEPRINT FRA HESTEDATA SKAL VEDHÆFTES. På overførslen skal der stå: ”For Fun” og samme telefonnummer som på tilmeldingsblanketten, kun en pony/ekvipage pr tilmeldingsblanket, overførslen kan godt være samlet beløb for flere ekvipager (husk blot at bruge samme tlf. nr. på alle tilmeldinger) Beløb der ikke kan sammenholdes med en tilmelding betragtes som en donation. Ved forsideprint fra Hestedata behøves felterne med afstamning ikke at udfyldes. W.P-B.R skal medsende kopi af logo
  Efter-anmeldelse:
  Modtages og accepteres kun, såfremt tidsplanen tillader det og kun mod dobbelt indskud. I Eksteriør-klasserne dog senest d. 9. september.
  Forløbig tidsplan:
  Aktiviteterne starter kl 09.00
  Show-bane frokost kl 12.30 – 13.30
  Agility (græsbane) kl 09.00 – 11.15
  Mønstring (græsbane) kl 11.30- 12.30
  Engelsk Klasser (græsbane) kl 13.00- 15.00
  Køre-klasse/salgsklasse(græsbane) kl 15.00- 17.00
  Fest kl 18.30 - ?
  Husk, hold øje med hjemmesiden www.mountainandmoorland.dk der vil blive lagt mere info og tips samt startlister til dressur og spring (ca. d. 9. sep.) ud. Der har du også mulighed for, at skrive ris/ros og ønsker i gæstebogen.
  Alle:
   Spørgsmål.
   Tilsagn om hjælp (evt. blot et par timer på dagen, alt er velkomment)
   Donation af æres-præmier og præmier til vores lotteri (skriv venligst antal, så vi ved, hvor mange der er)
   Sponsering af arrangementet.
  Rettes til: Eva Kainø på mail: evakainoe@gmail.com


 • #2   30. jun 2010 www.mountainandmoorland.dk kig på hjemmesiden:)

 • #3   30. jun 2010 -Tror du folk gider læse alt det? smiley

 • #4   30. jun 2010 De kan gå ind og kig på hjemmesiden hvis de vil være med.

 • #5   30. jun 2010 åh okay smiley

Kommentér på:
M & M´s for Fun

x