{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.029 visninger | Oprettet:

Brugt-rideudstyrs marked {{forumTopicSubject}}

Har du noget udstyr du gerne ville have solgt? Så se dette opslag:

Søndag d. 18/11 kl. 11.00-15.00 vil der, i forbindelse med præsentationen af Genuine Air Rid underlaget, blive lavet et "brugt-udstyrs-marked" på Alhambra smiley

Alle er velkomne hvis man har noget man ønsker at sælge. Det koster ikke noget at have en "bod" hos os, men har man en hest tilsalg, som man vil tage med og fremvise/lade evt købere prøve, så koster en boks 100kr. Så ligger du inde med et par dækner, en trense, et par støvler, en sadel eller noget andet du ønsker at få solgt, så tag det med en tur på Alhambra smiley

Der vil være mulighed for, at købe lidt at spise og drikke og der vil også¨kunne købes gløgg og æbleskiver.
Tilmeld din "bod"/hest til: Christina jensen på tlf: 30304833 (gerne sms) senest d. 15/11-2012

Alhambra holder til på Videbæksvej 3, 4690 Haslev


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Brugt-rideudstyrs marked
  • #1   15. nov 2012 I får også lige beskrivelsen af underlaget:

    ALHAMBRA har den udsøgte fornøjelse af, som de første i Danmark, at kunne tilbyde demonstation af det revolutionerende og patenterede western underlag GENUINE AIR RIDE, weekenden den 17 og 18 november fra kl 10 til 16, begge dage. Der vil være mulighed for at prøve underlaget på egen hest. Personale fra firmaet, der fremstiller underlaget, vil være der hele weekenden.


    GENUINE AIR RIDE patent. Den ægte vare, der som navnet antyder, er et ægte air ride. Underlaget er bygget op i ren uld filt, med en lufttæt kerne, der kan pumpes op og derved justeres i skulder området, så det kan tilpasses præcist til hest og sadel. Derved sikres en maximal komfort og bevægelsesfrihed for hest og rytter. Så ikke flere små tørre pletter bag hestens skuldre og dermed ømme og udtørrede muskler. Kom ned og prøv det på din egen hest og mærk/se forskellen.

    SÅ har du unghest der er lidt "mellem" sadler eller har en sadel, der ligger nogenlunde, eller hvis du bare vil give din hest de optimale forhold at bære rytter på, og dermed performe optimalt, ja så kom forbi og prøv.

    Arrangeret af Alhambra og KS Equine


  • #2   15. nov 2012 Æv, tjekkede lige hvordan det ville være for mig at komme derud, med det offentlige - over 2 timer, selvom det ligger 16 km væk kun >_>

    Det lyder ellers, som et hyggeligt arrangement =)


  • #3   15. nov 2012 Ja der kører desværre ikke noget offentlig trafik derud, så det kræver at man enten har bil, knallert eller tager jernhesten som jeg gør :o)

    Men der er ingen tvivl om at det bliver hyggeligt!


  • #4   15. nov 2012 Forrest: så ville der både være mulighed for at købe og sælge både engelsk udstyr men også westernudstyr:-)

Kommentér på:
Brugt-rideudstyrs marked

Annonce