{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Salgsstalde
  • #1   11. feb 2016 Lars frederiksen køber normalt alt til den rette pris. Men ja hestehandler ved ikke om du tænker noget andet når du siger salgsstald.

  • #2   11. feb 2016 Jeg tænker bare et sted hvor de ikke tager på markeder smiley

  • #3   11. feb 2016 Nordborg Dressage...
    Hun søger ofte kvalitetsheste..


  • #4   11. feb 2016 Hvis du har en godt gående unghest, god afstamning/varmblod, velopdragen, god højde +165 cm, køn, sund og rask, ok i Rgt - så kan du måske sælge den til en seriøs salgsstald. Men primært tager de den nok kun ind i byt, for en anden hest.

    Er det en alm unghest, forkert afstamning, forkert udseende, forkert højde, ikke ren i Rgt ect - så er der kun hestehandlere, som nok næppe vil give mere end 3-5000 kr for en utilredet unghest.

    Hvis man holder af sin unghest, så betaler man for at få den tilredet - så kan man måske få 5-6000 kr for den hos hestehandleren, men så har den en bedre chance for at blive solgt hurtigt, selvom risikoen så er at den ryger til rideskolebrug. Men det er da bedre end at blive kørt rundt i hele landet til markeder, og byttes mellem hestehandlerne.

    Mvh Charlotte



  • #5   11. feb 2016 Har du talt med avler hvor du købte hende. Jo snart forår aå måske de har mulighed for at tage hesten retur? Eller sælge den gennem dem.


  • #6   11. feb 2016 Hun vil gerne tage hesten retur, men vil ikke gi' nogle penge for det, har købt hende for 15000 kr... Det er et hastesalg, så har ikke mulighed for at få hende sendt i tilridning, da hun først fylder 3 til maj..

  • #7   11. feb 2016 smiley lidt dårlig stil af sælger. Helt ok de ikke gir i nærheden af prisen. Men kunne jo godt hjælpe med evt. Salg. De bør jo også ønske deres egne heste godt vidre. Øv ja hvis det haster, er bedste bud vel at ringe til to heste sælgere og høre hvad de vil give, og hvordan du syntes de virker.

    Ærgeligt at ende ud i at skulle af med sin hest i hast smiley held og lykke


  • #8   11. feb 2016 Du kan jo forsøge at lave en annonce med udlån hvor planen er salg og i deler profit. Hvis du har givet 15000 kan i ved rigtig køber vel få 10.000 så 5000 til hver, ca samme som hestehandler sikkert vil give, men så har du mulighed for at have styr på hvem hun blir solgt vidre til.

    Ja som sagt håber du finder en god løsning.


Kommentér på:
Salgsstalde

Annonce