{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
446 visninger | Oprettet:

En lille hjemme skrevet historie {{forumTopicSubject}}

Den er gammel



En lille historie

Det var en regn fyld morgen alt var stille, Man kunne lige høre det sidste torden skrald langt borte stilne af fra nattens uvejr. 15 årige Line kom ind af stalddøren på vej hen for og kigge til sin højt elskede Dv. hoppe på 21år. Hoppen som hed Løvgårdens luna var ifolet og skulle fole om en måned. Da Line trådte ind af staldøren kom der en svag vrinsken. Hvornår var Luna begyndt og vrinske på den måde, fløg det igennem hovedet på Line. Hun blev straks nervøs og grebet af panik hun løb hen til Lunas boks, MEN forsent hoppen lå med livløse øjne og trak det sidste luft ind i sine lunger og gav en suk fra sig-Hun var væk. Line rev boks døren op og lagde armene om Lune og viskede ''du må ikk dø det må du bare ikke!'' men hoppens øjne var liv løse og hun trak ikke været - det var forsent. Pludselig så Line fra sine tårer fyldte øjne at der var blod i halmen, Ikke kun blod men også et lille bidte føl. Line fløg hen til den og kiggede på den -DEN TRAK VÆRET! Line gispede efter været, Men hun skulle jo først have folet om en måned og... Mere nåede hun ikke og tænke før der kom et lille støn fra føllet. Line Skreg næsten, NEEEEEEEEEEJ! du må ikke også dø. Føllet kiggede lidt på hende og gav et lille svagt vrinsk fra sig. Den prøvede nu og rejse sig op, Men forgæves, Line prøvede og hjælpe den men dens ben var ikk stærke nok. Line skreg og hendes far og Mor kom løbene over fra huset for og se hva der var galt. Modern og Fadern fik også et chok da de så den liv løse hoppe ligge i halmen. Så, så de deres datter og det svage føl de skyndte sig ind i boksen for og se på det. Faren sagde hurtigt til moderen at hun skulle straks ringe til dyrlægen. Imens moderen løb over i huset så Line nærmere på følet. Far, sagde hun, Det er et lille hingste føl helt sot uden sokker med en blis der ligner et lyn, Ja min skat, Sagde faderen, Line du må forstå at det ikke er sikkert at føllet overlever. Line kigede fra sin far til føllet og tilbage igen... Bare rolig far. Lyn over lever Lyn overlever :')... Dyrlægen var der efter 10 min. og føllet var nu kommet op og stå. Dyrlægen kiggede på det og erklagede det for sundt og rask:)- ''heldigvis'' Havde de en anden dv. hoppe som havde kastet sit føl en dag før. de førte forsigtigt føllet hen over staldgangen og over til boksen overfor de lukkede følet ind til den nysgerrige hoppe som undersøgte føllet og lod den patte :-)-line spurte sin far ''Far hvad skal der så ske med føllet ?'' Faderen kikkede på hende og sagde så ''han er din nu'' Line blev så glad at hun helt glemte Luna.

Næste dag.

Kom der en stor lastbil og hentede den døde hoppe.
Lyn og Rosen som hoppen hed var blevet meget gode venner. Hoppen passede på Lyn som var det hendes hendes ejet og Lyn så op til Rosen som sin mor:-). Kl tolv blev de lukket på fold sammen og lyn klamrede sig op af Rosen som fredeligt begyndte og græse. Lidt efter begyndte Lyn og slappe af og begyndte og hoppe rundt og udforske verden.


3år senerer:

Lyn var nu en stor hingst på 170. Med 3 super gangarter. Line havde et spesielt for hold til ham. Hun havde vænnet ham til sadel og longe idag skulle hun op på ham. hun longerede ham føst en halv time og fik så hendes mor til og holde ham. Hun sadte langsomt en fod i stigebøjlen og kiggede på hans ører. Han var helt kold hun svang sig halv vejs op og kiggede på hans ører-stadig helt kold hun sadte sig nu helt op på ham. Han blev opmærksom og lavede et lille hop men begyndte så ellers bare og skridte i longen. Han opførte sig perfekt. Han er super og ride tænkte Line. Hendes mor havde sagt god for og prøve og trave ham. Han travede frisk frem af og søgte ned af :-). Efter et kvarter stod Line af igen og trak ham over i deres nye store stald. Hun Tog hovde tøjet af ham og gav ham grime på og stalt ham i vand spiltovet. Hun tog sadel og gamacher af ham og gnubbede ham tør med lidt halm. Hun striglede og rensede hans hove. Så fik han en gulerod og blev lukket ind i hingsteboksen.

3år. senere

Idag er Lyn og Line bedre kendt som danmarksmestrene og er på lansholdet. De har stadig deres spesielle forhold til hendanden og Lyn har fået lov og forblive HINGST...

SLUT.

Line og Lyn's resultater

Dm.-nr1 76,02%
Nm.-nr1 74,25%
Em.-nr2 73,09%
Landsholdsrytter
Kvalfiseret til
Vm.
og
Ol.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En lille hjemme skrevet historie
Kommentér på:
En lille hjemme skrevet historie

Annonce