{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
319 visninger | Oprettet:

evt tandproblemer, hjælp {{forumTopicSubject}}

Har en 18 årlig vallak der aldrig har haft behov for andet end den årlige tandrasp. Men jeg syntes han ikke går så meget til sit wrap som han plejer, men han støvsuger stadig kryppen og gumler godbidder normalt. Tænker jeg vil have tænderne undersøgt og evt ordnet hvis man finder det nødvendigt. Jeg vil have en der er god til tænder og også glor hele munden i gennem med spejle for at se om der evt er foder pakning eller dårlige tænder. Han står ved Skibby på Sjælland. Vil helst ikke give mange tusind for det, så hvem kan i anbefale i området så kørslen ikke koster overdrevet meget?


Kommentarer på:  evt tandproblemer, hjælp
  • #1   11. dec 2019 Jeg ved ikke hvem der kan hjælpe dig i det område. Men synes du burde få fat i en hestedyrlæge der er specialiseret i tænder, og ikke bare en der har en hestetandlæge uddannelse (eller hvad det hedder) uden at personen er dyrlæge.

  • #2   13. dec 2019 Jeg kan kun anbefale dig at kontakte Hestetandklinikken - de kører på hele Sjælland og deres priser fremgår af deres hjemmeside. Alle 4 dyrlæger er meget kompetente.

Kommentér på:
evt tandproblemer, hjælp

x