{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
663 visninger | Oprettet:

Erfaringer med BOT undertrøje {{forumTopicSubject}}

Halløj! Er der nogen derude der har erfaringer med Back On Track dækkenundertrøjen?
Jeg har LIGE fundet ud af at den eksisterer smiley og jeg var allerede igang med at lave skulderpuder til Zaches dækkener (i premiere equine stil bare flytbare/aftagelige) og synes jo at det virker til at kunne komplementere hinanden super godt.
Jeg er meget opmærksom på at dækkerne passer så det er ikke for at undgå slid, men for at den vægt som uanset hvordan dækkenet passer ikke rigtigt kan undgåes ligger i manken kan blive fordelt mere ud og trykket lettet derfra smiley
Jeg har ikke lige penge til at gå ud og købe ponyen en helt ny dyr garderobe, specielt når jeg allerede har gode dækkener og lidt fingersnilde.

Zache vil skulle gå med dækken og undertrøje 24/7.

Så lang historie kort: er undertrøjen god og gør den sit arbejde som lovet? smiley

Eller får jeg mere ud af at købe en normal dækkenundertrøje og selv sy tilføjelser på den? smiley


Kommentarer på:  Erfaringer med BOT undertrøje
 • #1   17. nov 2020 Altså jeg har ikke personlig erfaring med netop undertrøjen, men jeg har - som gigt patient - god gavn af BOTs produkter. Herunder rygbind og knæbind smiley

 • #2   17. nov 2020 Jeg er generelt også glad for deres produkter , men vær opmærksom på at man ikke må bruge dem 24/7 og at de skal tilvendes, der medfølger vejledning, så vidt jeg husker.

 • #3   18. nov 2020 Jeg har også ridegamacher og hasebandager til mine ponyer, og min mor og mormor har også handsker, håndledsstøtte m.m. så det er ikke så meget effekten, den ved jeg er god smiley

  Jeg har nemlig også lært at man ikke måtte 24/7, det var faktisk derfor jeg skrev det i håb om at nogen andre havde proppet den på deres hest i løsdrift. Men jeg var lige inde og tjekke, og der står faktisk ingen steder at man ikke må 24/7 (i hvert fald ikke længere), der står blandt andet at efter tilvænning anbefaler de MERE end 8 timer og evt helt op til 2-3 uger, men om der er tiltænkt døgndrift ved jeg ikke. De må jo have overvejet at dækkenundertrøjer er noget der bruges meget længe af gangen.
  Faktisk er det ikke så meget BOT effekten jeg kigger på i det her tilfælde, det er mere en bonus, jeg er meget nysgerrig på de der skulderpuder smiley
  Jeg tænker at jeg må sende dem en mail om det med 24/7 smiley


 • #4   18. nov 2020 Det er magnetdækken der er restriktion på ved brug af det. Keramiske produkter tilvænner man hesten over en periode og obsevere hesten. Min egen havde keramiske staldgamacher på i tre måneder pga skade på kodeleddet efter spark. Hun fik dem af når jeg var i stalden og på igen da jeg kørte. Så stortset 24/7 i tre måneder og det var med til at hun ingen mén har efter skaden.
  Catago har også lavet keramiske udedækkener i år, endelig (jeg klapper i mine små hænder).


 • #5   18. nov 2020 Det er lige det! Jeg ved nemlig at nogen bruger det fint 24/7. Jeg har nemlig også set udedækkener med de keramiske tråde! Men jeg ved jo ikke om de går ud fra at det er boksheste der får andet dækken på om natten, det måtte de altså godt skrive. Normalt ville jeg også kunne komme dagligt og "befri" ham i en periode, men jeg er jo stadig på krykker.
  Jeg købte også gerne en billigere udgave med puderne uden BOT effekt men jeg kan ikke finde det. Og som ældre pony er det nok også meget fint med BOT effekt.
  Jeg syede det også gerne selv men det har jeg bare ikke tid til lige foreløbig smiley
  Jeg ved ikke lige hvad det ender med. Jeg tror den kommer på min jule-ønskeseddel og så tager jeg den derfra smiley
  Men jeg skrev til BOT-shop og her er svaret (jeg ved godt at de ikke er selve Back on Track men de er nu tæt på smiley )


  profilbillede
 • #6   18. nov 2020 Jeg snakkede med catago og de sagde at de måtte skrive at man skal tilvænne hesten produkter over nogen dage og øge tiden. Og så observere hesten for evt uro, hævelser, unormalitet.... de kunne ikke se problemet i det hvis hesten ikke viser utilpashed i at den går med det i flere timer til døgn. Så jeg havde ingen kvaler ved det efter jeg snakkede med dem og Sokka viste ingen utilpashed eller noget. Faktisk forsvandt hævelsen i kodeleddet mens hun havde keramisk staldgamacher på og når jeg tog dem af for at se om hun kunne undvære dem, så stod hun med hævelse i kodeleddet igen. Da de tre mdr var gået, så kunne jeg tag dem af og lægge dem på hylden. Det var lige som om at skaden var healet op og ikke havde brug for hjælp mere.
  Jeg bestiller selv et keramisk udedækken hjem i december fra min leverandør til Sokka, så hun får det veltilpas under dækkenet her over vinteren og et stort plus at hun ikke vil være stiv i betrækket, når man rider ud til vinter. Hun går også i løsdrift som din


 • #7   18. nov 2020 Tusind tak for dine erfaringer! smiley Det er super brugbart! Jeg hører også gerne om dit udedækken når det er kommet i brug!
  Jeg var også alternativt ved at overveje om man så skulle sy et inderfor i BOT undertrøjen for så er der ikke direkte kontakt og de skriver selv at det nedsætter effekten lidt smiley men jeg vil helst være fri!
  Jeg tror jeg vil læse lidt op på de andre mærkers anbefalinger til deres produkter med keramiske fibre, også selvom det ikke er helt det samme så vil det da helt sikkert være interessant smiley
  Zache går heldigvis også så lidt med dækken som muligt så det er slet ikke fordi han har det på i 6 måneder smiley Håber generelt at kunne holde det på de 3-3,5, alt efter vejr, huld osv (krydser fingre).


 • #8   19. nov 2020 Du hører nærmere når jeg får det hjem her i december til hende smiley jeg bruger faktisk selv BOT pga smerter i ryggen og nakken, effekten jeg kan mærke er at jeg slipper for unødige smerter fordi man spænder op når man i forvejen har en dårlig ryg. Kan tydelig mærke forskel hvis jeg en dag, bare bruger en alm t shirt eller bot shirten.

 • #9   21. nov 2020 Jeg skrev til Back On Track Danmark, da jeg købte et regndækken.

  Det gav netop ikke mening, at man solgte et udedækken, hvis det kun måtte være på x antal timer - men det må det gerne. Jeg har også brugt dækkenet 24/7 i flere uger.


  profilbillede
 • #10   21. nov 2020 Tusind tak for svar. Det er godt at se smiley

 • #11   23. nov 2020 jeg har haft den og var egentligt okay glad for den. den sørge for at de ikke bliver slidt på bringe og skuldre men den hjælper ikke meget oppe i manken ?? og så kan man ikke lukke til puderne så hvis man har andre der er meget nysgerrige så bliver de nok pillet ud

Kommentér på:
Erfaringer med BOT undertrøje

x