{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
800 visninger | Oprettet:

Sexlegetøj - bryd tabuet {{forumTopicSubject}}

Hej HG smiley
Vi er en gruppe studerende, som læser til forretningsudviklingsingeniør på Århus universitet. I forbindelse med en gruppeopgave, vil vi kigge på købsadfærden af sexlegetøj i Danmark.

Derfor har vi udarbejdet følgende spørgeskema. Vi vil være rigtigt glade hvis i vil svare på spørgeskemaet, alles ærlige holdninger kan bruges! Man behøves ikke have erfaring med sexlegetøj, for at kunne besvare dette spørgeskema.

Link til spørgeskema: https://survey.au.dk/LinkCollector?key=QL5GKC2FUJCN

Vil betyde kæmpe meget!


Kommentarer på:  Sexlegetøj - bryd tabuet
 • #1   10. nov 2022 Og det synes i simpelthen et passende på et site,hvor der er rigtig mange børn, og meget unge?! • #2   10. nov 2022 Synes måske i skal finde jeres publikum et andet sted, måske på Fb, hvor mindste alderen er 13 år.

 • #3   10. nov 2022 Det her er seriøst upassende på en side, som har så mange børn og unge...

 • #4   10. nov 2022 ej nu holder folk satme bybusser reklamerer for scor.dk og ligger op til totalt "upassende" jokes og hele deres koncept er ikke børnevenligt

  det ser børn på dagligt det er der ingen der klynker over

  HG er efterhånden kun de samme gamle tanter der snakker med hinanden for at holde et sølle liv i hjemmesiden.

  Så de 3 unge piger der ser det har sgu været udsat for værrer ved at stå ved busstoppestedet og vente på bussen *for ja der er scor reklamer på busstoppestedet lige ude foran skolen*


 • #5   10. nov 2022 Ina- næ, du har sikkert ret..
  men tror virkelig ikke de finder mange herinde, der hverken kan eller vil svare på deres spørge skema..
  tænker der er andre, bedre egnede plat forme.
  Men ja, ja, jeg er jo nok en af de gamle tanter, du henviser til, men hmmmmm. Du er her jo også.
  Og bare fordi børn bombarderes med uhensigtsmæssige reklamer, gør det, det da ikke bedre.
  Super ærgerligt, du ikke mener man har ret til at have en mening, som endda skrives i sober/pæn tone.


 • #6   10. nov 2022 Ingemann

  Så din mening er mere okay at ytre end min, er det du siger siden 3 gerne må sige det er forkert og jeg som ene siger nu må folk lige tage en slapper for hvor stor er skaden lige.

  Og ja jeg er her også
  Du har ikke set antallet af grå hår på mit hoved kan jeg læse mig frem til siden det lyder som om du forsøger at disse mig med at når jeg siger siden er fyldt med gamle tanter så skal jeg også lige huske mig selv.


 • #7   10. nov 2022 Det kan bare ikke passe at børn og unge ikke kan slippe for at skulle forholde sig til sex, på et effing hesteforum....!

  Og os andre i øvrigt også....


 • #8   10. nov 2022 Anne nu er off topic muligheden lavet for andet end heste ting.

 • #9   10. nov 2022 Jo tak, det er jeg med på....

 • #10   12. nov 2022 Ina- øhh. Jeg mener blot at du kan give din mening til kende, uden at kommentere negativt på andres mening. Du er mere en velkommen til at skrive at det er et fedt opslag og at du deltager. Så havde ikke en eneste skrevet noget retur til dig.
  Vi er nemlig en del voksne mennesker herinde, som fint acceptere forskellige meninger, uden at tale nedsættende om andre.

  Men der var måske ikke noget grund til at nedgøre at andre har en anden mening end din.. eller kalde folk øgenavne eller tillægge os en negativ værdi, fordi du har en mening.

  Jeg skrev faktisk bare at hvis alle herinde var gamle tanter, hvorfor er du her så?
  Altså jeg er nu hverken gammel af sind (eller gråt hår) eller andet for den sags skyld. Men det er jo irrelevant.

  Jeg er hverken sippet eller andet over trådstarters opslag, tænker bare ikke de får mange svar herinde, på en (sikkert) relevant og udemærket spørgeskema. • #11   12. nov 2022 Men jeg melder mig ud af debatten- rigtig god dag.. smiley

 • #12   15. nov 2022 Ina - Så du støtter at dele ting der omhandler sex her på HG? Godt at vide.

 • #13   15. nov 2022 Cecilie når HG selv kan få "influencere" gennem endda skjult reklame, til at have sex reklamer og begravelses reklamer klistret op på siden.


  Så tænker jeg at et skoleprojekt der indeholder sex er okay, lige så vel som der har været selvskade stoffer spørgeskemaer osv gennem tiden da HG var mere populært *hvor folk ikke sagde noget til det fx*.


  Og så tænker jeg at når man som bruger *lige så vel som du er bruger*
  Ikke kan tillade sig at tale om hvad der ikke er okay at have vist på siden.
  Når man selv som bruger ikke har boycuttet siden den gang de selv reklamerede for sex endda via skjult reklame gennem "influencer"

  Så altså hvis du føler dig hellig fordi du ikke støtter op om et spørgeskema til et skoleprojekt.

  Så kig lidt indad du støtter op på en side der klistres til med begravelses reklamer. *Da der var en ok kendt bruger her inde, der var lige på vippen til at miste sin kræft syge mand *eller lige havde mistet*

  Og du støtter op om en hjemmeside der har været klistret til med sexreklame på "influencer" siden på en hjemmeside der jo er "fyldt med små børn". og hvis du ikke ved hvilken influencer side der snakkes om så gå på HG via appen det er det FØRSTE du ser.


 • #14   15. nov 2022 Cecile og nårrrh ja siden reklamere også for usmagelige lånetildbud lige til luksusfælden og med en masse ting med småt osv.

  Som børn da heldigvis ikke selv har magt over at kunne få lov til men altså.

  Lotte kan jo når man bliver gammel nok jo købes på et kviklån det lærte man jo på HG kviklån og drømme bliver til virkelighed.

  Og hvis du forsvare det med at det kan børn/unge godt kloge sig ud af uden at gå i stykker. fordi det simpelt kviklån er dumt.

  Hvorfor ser man så programmer i TV der kør på mega mange sæsoner efterhånden. Med folk der ikke kan styre økonomi og hvordan man basal er en idiot med penge.

  Men du ser ikke sæson lange programmer i tvet om hvordan lader vær med at være en ludder fordi man startede med at svarede på et spørgeskema på HG eller så en sex reklame på en bus.


 • #15   17. nov 2022 Siden handler om heste, der skal ikke ligge ting som omhandler sex eller noget andet i den stil. Det bør ikke være nødvendigt at diskutere det smiley

 • #16   17. nov 2022 cecilie der er en kategori andet end heste som man kan benytte sig af fra hgs side

  så det vel i orden at bruge det.


 • #17   17. nov 2022 Ina

  Av av, så blev man også kaldet gammel smiley


 • #18   22. nov 2022 Ina - Det er stadig esktremt upassende. Hvis man vil se sex må man gå ind på en porno side ...Jeg er sikker på at "off topic" ikke betyder at sex er tilladt

 • #19   22. nov 2022 Cecilie når HG selv reklamerer for sex så må sex være okay

  når en mellem leder eller chef boller på et kontor med en ansat, så må de ansatte vel også bolle internt i mellem hinanden.


Kommentér på:
Sexlegetøj - bryd tabuet

Annonce