{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
846 visninger | Oprettet:

Av av av ! {{forumTopicSubject}}

Ja , Her idag var min søs og jeg så ude og springe på tøsserne .
Vi varmer op osv , alt går fint udover a martingalen går i stykker . Går så ind og henter en anden og stætter den på . Rider så vidre, springer nogen spring hvor hun bliver utrolig higsi , var hun allerede da vi kom over på "banen". Nå , tænker bare jaja , hun kan jo lide det . smiley Og det kan hun virkelig . !

Vi stætter så det ene spring så lidt op . Tager det to gange , før det går helt galt !
3'ede gang får hun så forbenene i mellem bommene, jeg flyver ud a salden, hun glider og laden oven på mig, triller rundt på mig, kommer op og jeg sidder så fast i bøjlen og kommer så derfor fri når min søster kommer hen til os.
Ligger bare nede på jorden og ømmer mig a røvens til , har så slået hovedet lidt , fået ondt i ryggen og nakken og ævredet mit kæn . smiley Tænker ike mere over det, skynder mig op for a se om der er sket noget med Freja . Er der HELDIGVIS ike ! Sætter mig op i salden igen og beder min søster om a sætte springet ned , og tager så det og et andet et som er ca 70-90 cm bagefter.

Hun er stadig ike halt eller noget. Jeg har bare røv ondt i min ryg og nekke nu . smiley

Ville bare liige fortælle hva jeg har lavet idag . xD


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Av av av !
  • #2   2. okt 2008 Og stavefejl er gratis idag ! smiley

  • #3   2. okt 2008 Ja , Regner med a tage forbi skadestuen imorgen , bare liige for a være sikker på a der ike er sket noget .

  • #4   2. okt 2008 uha lyder ikke godt..
    jeg faldt også af min hest i mandags til min første springundervisning med ham.. han kunne ikke lide det ene spring ( det skal ligne sådan en stor vaskebørste, som bilerne bliver vasket med i vaskehallerne)
    og han stopper så før springet, holder mig på.. men så laver han et eller andet og så røg jeg af i slowmotion.. kom heldigvis ikke til skade..


  • #5   2. okt 2008 Godt du kom op på hesten igen smiley

    Var også ude og ride i dag og for lige at give dig et gratis grin..
    Så lyt her ^^
    Jeg skulle ride på en lille shetter Buller som var SUPER sød og sjov. Jeg sprang lidt på ham også, da jeg så skulle op på ham uden sadel, hoppede jeg op men jeg kom lidt for langt baglæns. så han bukkede 3 gange med mig og så står jeg med et ben på jorden og et over hest XD
    Og så skulle vi også ude og galopere på marken, selve galopen gik fin og var vild skøn, selvom han fik et chok da jeg gav komando til at sætte i galop og var lidt svær at stoppe. Men det var bagefter det var virkelig sjovt, jeg skulle tage den igen ned over marken. Men Buller havde andre planer vente med mig travede under en lavt hængene gren (så jeg måde ned og ligge) så kom der en lille bakke og så var det galop over den forkerte mark XD


  • #6   2. okt 2008 Katrine * *Storm* *
    Det sker jo a man falder a, nogen der bare mere heldige end andre og ike a komme til skade . smiley

    Nadja&Springhesten Gi vert smiley .
    Den har jeg godt nok osse lavet mange gange med min gamle spring pony . hah .

    Myra du er elsket og savnet :´( SØGER PART .
    Ja , Har altid lært og haft det sådan , hvis man triller a så er det bare om igen .Og så er det næsten liige meget hvor slemt jeg er kommet noget til . Hvis der er sket noget med hesten så slef ike . Men ellers bare op og tage et lille bitte spring, for a vise mig selv og hesten a det ike er farligt eller noget hvis man kan sige det sådan . smiley

    TIL ALLE
    Har liige snakket med en a veninderne , og hun kommer og henter mig her om en halv-times tid . Så jeg kan komme på skadestuen . smiley


  • #7   2. okt 2008 Godt du kommer på skadestuen...
    Det vigtigt at sikkere sig at man er oka ; )


  • #8   2. okt 2008 Så er der bare det med alle dyrene og min søster . smiley
    Det er lidt meget og skulle lave om morgen når man kun er en .
    Give hestene mad (5), lukke dem ud , give fulge og ændre mad og lukke ud , give hundene mad , og ud (3) , give katte mad (5) .
    Det er lidt meget og skulle nå , når man kun er en , og så 13 år . smiley


  • #9   2. okt 2008 Vist du boede i nordsjælland ville jeg med glæde komme og hjælpe...
    Men er det ikke mugligt at få en nabo til at hjælpe eller hvad med din mor og far ?


  • #10   2. okt 2008 Min mor og stedfar er på bryllups ferie nu , og kommer først hjem søndag . Men en veninde er her om lidt .

  • #11   2. okt 2008 Oka sys evt du skulle se om du ikk kan få en til at overnatte (en vendinde) Eller få en nabo til lige at komme over og hjælpe...

  • #12   2. okt 2008 hehe.. red uden udstyr på min hidsige hoppe i dag og ligepludselig galopperede hun fra den ene ende af marken til den anden ca. 300 meter og der er pænt meget fart selvom vi er tæt på hegnet og jeg tror hun vil springe over, så det gør jeg mig klar til, men i sidste øjeblik lavede hun en "western-vending" og galoppere den anden vej... Jeg faldt ikke af, men mistede lige balancen et øjeblik.. var pænt vrøvlet over tøsen, men hun prustede bare med ørene fremme og stak hovedet op til mig og tiggede godbid..

  • #13   3. okt 2008 Fik en a mine venner til a hente mig i Roskilde og så sov han her så .
    Alt er godt ,
    Har lidt ondt i ryg, nakke og mave musker idag . Og så er jeg lidt svimmel . men ellers er det fint fint .
    Og hesten har det stadig godt , smiley


Kommentér på:
Av av av !

Annonce