{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
603 visninger | Oprettet:

Gratis hest. {{forumTopicSubject}}

Hvor heldig har man lov at være?
Eller... Vi er forfulgt af held i uheld.

Jensen har desværre lidt meget af forfangenhed. Derfor går han på jordfold og får kun meget begrænset adgang til græs. Vi vil jo så nødig have at han bliver syg igen.
Problemet var at vores to små shetlændere ikke har nogen problemer med græs, men ikke kan komme på græsfold da Jensen så skal gå alene. Det er jo synd at de små ikke kan få græs fordi den store er syg, men fjerner vi de små går han i panik og går gennem hegnet for at finde dem.

I dag sidder vi så ovre ved en af naboerne som har en ven på besøg. Han fortæller at han har en lille hoppe, en araberblanding, som lige har været forfangen. Den er nu rask igen, men han orker ikke at skulle ordne forholdene så hoppen kan få en fold uden græs. Og den kan jo heller ikke gå der alene. Han overvejer at få aflivet ponyen da han ikke magter det. Vi tilbyder så at hans hest kan komme ned til os og gå sammen med Jensen. Det vil jo løse problemet for os begge. Før vi ved af det har han foræret os hoppen.

Så vi er nu de lykkelige ejere af en smuk lille 10-årig araberblanding ved navn Fandango. Hun er sød og rolig og fejler ikke det mindste hvis man bare tager hensyn til at hun ikke må få for meget græs. Hun flytter ind i næste uge. Det bliver dejligt. Så kan de små komme på græs og Jensen kan få en ny dame og gå sammen med.

Hvor heldig har man lov at være.


-Dorthe


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Gratis hest.
Kommentér på:
Gratis hest.

Annonce