{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
684 visninger | Oprettet:

Til alle, info ang. administration... {{forumTopicSubject}}

Hejsa, alle... Håber i nyder det gode vejr..

Her er lige lidt information ang. det her nye tiltag herinde, der kaldes for hjælpe-administration.
Som ordet siger, er vi her for at træde til og hjælpe andre brugere, hvis vi bliver bedt om det, og hvis det er noget der ligger indenfor de områder vi har noget med at gøre. Her skal det siges, at selve HG stadig styres af en central-administration, og derfor er det ikke alt vi kan "fixe" i en fart, men vi kan bringe evt. tekniske problemer videre, så de kan blive ordnet..

Mange ting er allerede blevet lavet om og taget hånd om, men det har i nok ikke lagt mærke til, da det er sket "bag kulisserne" indtil videre, og derfor har det naturligvis ikke været synligt, det der er sket..

Her kommer så den ultra-vigtige del....:
Admin-systemet har som alle andre nye ting en vis indkøringsfase, hvor både admins og brugere skal vænne sig til det nye system, samt vænne sig til de NYE REGLER som kan læses øverst i højre hjørne, under retningslinier.
Det er bydende nødvendigt at alle brugere læser disse regler, da de blandt andet indeholder nye retningslinier for oprettelse af heste, hvilket mange allerede har set og benyttet sig af, hvilket jo er dejligt..

Den anden meget vigtige del, som vi indtrængende vil bede jer om at læse meget grundigt igennem, er reglerne for oprettelse af indlæg i Forum... ALT for mange bruger stadig meget intetsigende overskrifter til deres tråde, og det duer altså ikke, da meningen med de nye regler at man skal kunne overskue forummet nemt og hurtigt ved at se på oversigten.. "Heeii, HJÆLP, KIG HER, Hmm, Øhh, og lignende er altså ikke brugbare overskrifter der fortæller noget som helst af indholdet. Vil i ikke godt HUSKE at lave disse ændringer i overskrifterne??.

Husker i alle at følge retningslinierne for posteringer i Forummet, slipper I for at en admin enten sletter tråden (Ved dobbeltposteringer eller fejlplaceringer)
eller at en admin går ind og laver overskriften om, så den siger noget om indlæggets indhold...

Her kommer der så lige noget superdejligt nyt også.. smiley
Det ser generelt ud til at alle har fået et meget pænere sprog, og at man generelt hygger sig bedre herinde nu, end for bare en uge siden, dejligt at se at folk er blevet langt mere OBS på at det er en side hvor man skal hygge sig, og ikke "slås" via tastaturet, Tak skal i have for det, allesammen.. (Weee, hedder det vist... )

Her til slut...
Næste uge er nok sidste tid af indkøringsfasen, så brug tiden til at lære jer selv, og gerne andre, at skrive de bedste og mest forklarende og brugbare overskrifter, der nogen sinde er set i HG´s historie!, og i vil opdage hvor fedt det er med et overskueligt forum, hvor man kun behøver at gå ind i de tråde man udfra overskriften kan se, er af interesse for netop én selv!.....

Håber i alle vil hjælpe med til det, (så vi ikke skal "ud med riven" og justere indlæggene. (: )

På forhånd mange tak for hjælpen...

(Og hop så lige op i toppen af siden, næææææsten helt ude til højre, og kig reglerne igennem, tak)..

Mange venlige hilsener, og med ønsket om en god sommer til jer alle...

Michael B


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Til alle, info ang. administration...
Kommentér på:
Til alle, info ang. administration...

Annonce