{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
562 visninger | Oprettet:

kigger alerede efter føl {{forumTopicSubject}}

En lidt lang forhistorie, håber i kan klare det

Jeg havde et styrt i august, hvor jeg brækkede mit kraveben, eller smadrede var nok mere det rette ord.
Skaden blev meldt til forsikringen.

I lang tid gik det godt, skaden helede hurtigere end forventet, og der var slet ingen gener, jeg fik tilladelse til at ride igen, allerede efter 1 mdr, måtte dog ikke falde af og skulle ride med vest, for at blive holdt fast i skulderen.
Jeg fik ingen gener af ridning.

Mit arbejde var at køre med aviser, voksen job, hvor man kører i bil, jeg havde haft 1 mdr sygemelding fra mit arbejde, så gik jeg også igang igen der i september.

omkring sidst november/først december begyndte jeg at få frygtelige hovedpiner, specielt efter at have kørt bil, jeg gik til læge med det, hun kunne konstatere at det var gener fra kravebenet, og det kom når jeg fejede, støvsugede og kørte bil, altså bevægelser i skulderen eller når albuen var væk fra kroppen.

Hun fik lavet en henvisning til en undersøgelse på sygehuset, men det kunne ikke blive før 21/9 2009

Hun troede muligvis det var et knoglestykke, fra da kravebenet splintrede, som sad i en muskel, derfor fik jeg taget røngent med det samme, men det er et sekundær brud, hvor der er knoglearvæv, som skal fjernes, men det kan aldrig blive godt igen.
Hendes vudering er at jeg vil få ca. 20-25 % men af det resten af livet.

Stadig ingen gener når jeg rider

I starten af januar, blev jeg nød til at sige mit job op, da jeg ikke kunne holde det ud mere, jeg meldte det til forsikringen.

Nu er der ved at være gået noget tid, og vi kom til at snakke om hvad den slags giver i men erstatning, så jeg tog igen kontakt til forsikrings selskab, det er nu 3 uger siden.

Jeg har så fået et brev fra dem idag, hvor de tilbyder mig 3 mdr kiropraktor/fysioterapi for deres regning, hvilket jeg bestemt har tænkt mig at tage imod, jg skal snakke med dem imorgen, om jeg skal have lavet en ny henvisning til det, da de jo ikke reagerede sidste gang min læge skrev til dem om jeg havde brug for det(i januar)

De skrev så også, at de vil prøve at lave en men vudering efter 1 år, det er jo allerede 9. august, men jeg tror de har glemt jeg skal til tjek 21. september, og først opereres derefter.

har siddet lidt og regnet på hvad sådan en skade kan give.
Min forsikrings sum er 500.000
Det mest normale de udbetaler i skade, er en 8% men vudering, hvilket vil give mig: 40.000
Min læge siger jeg ikke skal være tilfreds med det, da jeg aldrig vil kunne komme til at gøre rent, eller andre ting, hvor jeg skal bevæge i skulderen, hun siger mindst 15 %, hvilket vil give mig: 75.000
Men i realiteten mener hun det skal være et sted mellem 20-25 %, hvilket vil give udbetaling på: 100.000-125.000

Dertil skal så ligges noget tabt arbejds fortjeneste, da jeg ikke har kunne arbejde siden januar, og er blevet tvunget til omskoling, hvis alt går vel, skulle jeg gerne begynde på lærer uddannelsen til august.

Jeg har bestemt mig for, jeg vil købe et godt føl, og er allerede begyndt at kigge, selvom der kan gå et år før der kommer nogle penge, men sikke nogle fine nogle jeg kan få!!
Vil virkelig gerne have et knab hoppe føl, og har fundet den helt rigtige, nu skal jeg bare håbe på hun ikke bliver solgt.

Håber i kunne tåle den lange historie


Kommentarer på:  kigger alerede efter føl
 • #1   8. jul 2009 Det var da en trist historie.. Men hvorfor kigge efter føl? Du kan jo risikere at skulle bruge skulderen en del gennem des opdragelse..

 • #2   8. jul 2009 trist med din skade. men forstår dig egentligt godt.
  men kommer du så aldrig til at arbejde normalt igen?

  og godt valg med knap. en af mine fortrukkende racer, de er så smukke smiley

  forresten held og lykke med skaden.


 • #3   8. jul 2009 uuuuuuuuuuuuh pas nu på med at sætte dine forhåbninger for højt..

  jeg har kæmpet LÆNGE med min forsikring angående mit piskesmæld... måtta anke 3 gange, før de satte en méngrad der udløste forsikrings penge (hos dem er det 10%)... min læge har vurderet mine mén til 15-20%, og nu har jeg ENDELIG fået de 10% som gav mig 85.000 udbetalt...

  jeg har sidenhen fået forværring, og går lige pt. og samler kræfter til at skulle i kamp om højere méngrad med dem...


  er du 10000% sikker på at din forsikring dækker tabt arfbejdsfortjeneste???

  det gjorde den jeg havde før ikke, og ej heller ikke den jeg har nu... hvis du skal have tabt arbejdsfortjeneste oven i, er det en ekstra forsikring du skal tegne de fleste steder???

  i de to forsikrings selvskaber jeg har været i, dækker de kun medicinsk forsikring, og IKKE tabt arbejdsfortjeneste....

  mit råd er at væbne dig med TÅLMODIGHED... og vær forberedt på at du bliver trådt på... bliver henvist til idioter af nogle "specialister" osv osv osv....

  SUK...

  hvis jeg ikke havde haft min mor, til at støtte mig og "styre" min forsikrings sag - havde jeg givet op for længe siden


 • #4   8. jul 2009 cawani
  Jeg var så heldig at vælte på venstre side, da vi styrtede, så ikke noget problem, da jeg er højrehåndet.

  Nu har vi haft en del føl gennem årene, jeg har været med til at opdrage dem fra jeg selv var omkring 9, hvilket vil sige 17 års erfaring med det, og det er små 20 føl, som har været vores egne.

  Vi mener heller ikke at føl skal ind og tumles helt vildt mens de er små, de skal have lov til at være føl/ungheste, og kun lige lære at trække og stå bundet.
  Hvis de går sammen med nogle andre på samme alder, skal de nok blive fine heste, de lærer MEGET mere af hinanden, end de kan lære af os.


 • #5   8. jul 2009 sandie
  ALT det er tjekket før jeg tegnede forsikring, ligesom jeg også tjekkede, at de dækkede ridning, da der faktis er mange forsikrings selskaber der har ridning som farlig sport, og derfor ikke dækker.

  Det er altid langt sværrer at få udbetalt piskesmæld, da det er diskuteret, om det overhovedet findes, dem der mener det ikke gør, fortjener næsten selv at prøve det, kender 3 med det, og der er man ikke i tvivl om der er noget galt.
  Men det her er noget der kan ses på billeder, så der er ikke meget at komme efter.

  Så har jeg en mor der er vores egne private rottweiler, når vi skændes med forsikringsselskaber, hver gang hun har haft fat i dem, så har det ikke taget lang tid før de har udbetalt, og det er alle slags forsikringer


 • #6   8. jul 2009 og det skal lige siges, at da jeg tegnede min forsikring var jeg 15 år, og i den alder tænker man jo ikke så meget over tabt arbejdsfortjeneste osv...

  og jeg er SKIDE TRÆT AF at jeg ikke har tegnet den tabt arbejdsfortjeneste... du kan tro jeg blev ked af det da jeg fandt ud af jeg kun får medicinsk erstatning..

  min onkel som også har fået piskesmæld, dog ved en arbejdsskade, har fået EN MILLION udbetalt.... jeg får sølle 85.000 for samme lidelse smiley


 • #7   8. jul 2009 Af dem jeg kender, sjovt nok er de alle i familie, var det også kun den ene som havde tabt arbejds fortjeneste, hun fik også betydeligt mere end de 2 andre.

  Min tabt arbejds fortjeneste vil heller ikke være vildt stor, det er omkring 3 mdr de giver, men dem skulle jeg så kunne få, når der er gået 1 år.

  Jeg skal snakke med dem imorgen, da de som sagt først tilbyder kiropraktor/fysioterapi nu, på trods af min læge tidligere har anbefalet det.
  De vil også give 3 mdr, men det skal være indenfor det første år, og jeg kan jo ikke rigtig gøre for de først tilbyder det nu, når jeg allerede har søgt det i januar, nu har jeg kun 1 mdr tilbage til det, så ksla lige have hørt med det


 • #8   9. jul 2009 vil aldrig igen have en frede

Kommentér på:
kigger alerede efter føl

Annonce