{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Underlag logo stævner ?
 • #1   28. apr 2012 Kopieret fra Drf dressur reglement:

  218.1. Reklamer, logo, sponsorater og flag
  Se ogsa° Fælles Bestemmelser. Pa° hestens/ponyens sadelunderlag ma° der bæres logo – max. 200 cm2 pr. side, det er tilladt at benytte begge sider.


 • #2   28. apr 2012 Mere præcist, fra fælles bestemmelser:

  18.1. Reklamer, logo, sponsorater og flag
  1.1. Reklamer, logo, sponsorater
  Ved danske stævner er det tilladt at bære reklamer og logo synligt pa° hestens/ponyens udstyr under hensyntagen til udspecificeringer i disciplinafsnit samt følgende vilka°r:
  Reklamer ma° ikke omfatte varegrupper eller illustrationer, som efter Dansk Ride Forbunds skøn virker forstyrrende eller anstødeligt i almindelighed eller strider mod dansk amatøridræts grundtanker og forma°l. Opfordringsord er ikke tilladt.
  Dansk Ride Forbund pa°tager sig ikke noget ansvar af økonomisk eller anden art over for overenskomstparterne eller over for myndighederne m.fl. for parternes efterleven af almindelig dansk lovgivning, f.eks. med hensyn til overholdelse af afgiftspligter o. lign.
  De til rytteren efter overenskomsten indkomne beløb, ma° kun anvendes til fremme af rytterens almindelige virksomhed herunder støtte af enhver art til konkurrenceridning. Rytteren og sponsoren udfærdiger selv en sponsorkontrakt. Dansk Ride Forbund kan give tilladelse til anden form for reklame ved danske stævner. Det er tilladt at bære rideklubbers og avlsforbunds logoer. Ved opvarmning er der – uanset disciplin - ingen dimensions-/placeringsmæssige begrænsninger af logoer.


 • #3   28. apr 2012 Ja kender til disse regler! Men det er nu mere om man kan kalde dette underlag holder reglerne????

 • #4   28. apr 2012 Nåh
  Jamen det kan du lidt kun selv vurdere, eftersom at vi ikke kan måle det men hvis målene passet kan jeg ikke se nogen forhindring for at du skal kunne bruge det


Kommentér på:
Underlag logo stævner ?