{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hestens balance
  • #2   7. okt 2013 Skyder skuldre er også ofte et tegn smiley

  • #3   7. okt 2013 Der er mange muligheder, men f.eks snuble, ikke kunne bære sig (både i halsen og i ryggen), have svært ved at galopere ligeud.

  • #4   7. okt 2013 Kan en hest blive urent gående af en dårlig balance ? Altså ikke direkte halt, men bare ikke helt rent gående?

  • #7   7. okt 2013 Okay smiley Er bare fordi min hest en gang i mellem ikke er helt rent gående, og der var en der foreslog det kunne være noget med balancen da han også er meget utryg ved at stå i og køre i trailer, men det er alt sammen en meget længere historie smiley Så var bare interesseret i at vide lidt mere om det med hestens balance, for at se om det kunne passe på min hest, men tror planen er at få ham fuldt undersøgt af en dyrlæge.
    Men tusind tak for jeres svar smiley


  • #8   8. okt 2013 God idé med den dyrlæge.. En kiropraktor eller lign. kan også være givet godt ud i den forbindelse smiley
    At hesten har dårlig balance ses på mange måder.. Bl.a. ved at den skyder skulder, snubler, slår fra, Løber hurtigt og er svær at samle, ikke er til at drive frem, viger og gør modstand mod bid/schenkler.. Symptomerne vil typisk tydeligst ses på mindre volter eller når man skifter retning..


  • #9   8. okt 2013 Ja har vi også tænkt på men synes også bare hurtigt man kan smide en masse penge efter kiropraktor og lignende uden man måske finder ud af hvad der er galt.

    Umiddelbart er der mange af tingene det passer på ham, men når i skriver at de kan få takt fejl af det men ikke direkte urent gående hvordan definere i så forskellen på takt fejl og være urent gående ? smiley


Kommentér på:
Hestens balance

Annonce