{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
949 visninger | Oprettet:

Hjælp til den næste begivenhed - Labyrinterne. :) {{forumTopicSubject}}

Hej folkens. Jeg har været inde og teste den nye begivenhed som vil komme her på et tidspunkt og da det ikke er alle der er inde og tjekke spoilerne på facebook, tænkte jeg at jeg ville dele hvad jeg ved. smiley

Næste begivenhed efter Træekspeditionen - Labyrinten!
Den næste begivenhed bliver Labyrinten hvori man kan vinde både Horus og Thot. Labyrinten er en gammel kending, men den er blevet lavet om denne her gang. Kikkerten hedder nu "Skarabæ" og der er nogle få ændringer i at der nu er 4 Labyrinter i stedet for 1.

Den første Labyrint skal man gå den lange vej igennem. Premien vil være 1 x Vintageæble.

Du skal bruge en af dine heste for at komme igennem Labyrinten for at få gevinsten som gemmer sig for enden. På vejen kan du finde ting eller bonusser der kan hjælpe dig i konkurrencen.
Valg af hest.
Vælg en af dine heste for at gå gennem Labyrinten. Jo flere færdigheder din hest har, jo hurtigere genvinder du "energi" i Labyrinten så du kan komme hurtigere videre. Når du sender hesten til Labyrinten kan den ikke deltage i konkurrencer. Dog kan du sagtens bytte dine heste ud så tosset du vil gennem hele begivenheden. Du får mellem 2-5% i energi hver time alt efter hvor gode din hest samlede færdigheder er.

Meningen med Labyrinten.
Når din hest står i Labyrinten skal du finde vejen ud/ vejen hen til enden og det er IKKE muligt at gå baglens gennem Labyrinten.
Du kan styre din hest gennem Labyrinten ved at klikke på pilene der angiver hver sin retning.
Rykning/flytning gennem labyrinten.
Når begivenheden starter har din hest 100% energi i Labyrinten (dette har ingen indflydelse på din hest udenfor begivenheden). Du bruger 20% energi på 1 ryk, og når din hest energi er på 0% kan du ikke rykke den længere før energien er blevet fyldt op igen. Dette sker ved at vente noget tid (2-5% hver time) alt efter din hest samlede færdigheder. Så tag din bedste hest til at stå derinde, så samler den energi hurtigere. Du kan ikke have mere end 100% energi ad gangen. (Du kan også bruge slik, men det kommer jeg mere ind på længere nede)

Gaver.
Når du rejser gennem Labyrinten kan du være heldig at finde gaver og bonusser. I modsætning til sidste gangs regler i Labyrinten, bliver gaver og bonusser automatisk samlet op uden du behøver at trykke på genstanden. Alle gaverne ligger forskellige steder undervejs (så selvom en af dine venner på Howrse har fundet fx. Aldringspoint på F16 kan du sagtens ende med at finde en gulerod på samme sted), dog ligger den første gave + de store gaver på samme steder for alle.

Bonus.
Der er 2 typer af bonusser:
- slik:
Slik kan bruges til at rykke med uden at bruge hestens energi. (1 stk. slik = 1 ryk)
Slikket kan kun bruges til at flytte med.
Du kan også købe slik for Pas: Du kan købe slik under hele begivenheden, men der kommer slik i Titanens Udfordringer på Niveau 3 senere hen, og der er mere slik at vinde i TU'erne end på den anden måde.
- skarabæ
Skarabæen bruges til at fjerne noget af tågen/sandstormen så du kan se noget af vejen rundt omkring det felt du står på.
Du kan også købe Skarabæ'er for Pas.

**Nye ting ved Labyrinten**
For enden af labyrinten:
Når du når udgangen/bestemmelsesstedet til en af Labyrinterne som du ikke har gennemført, vil du få gevinsten + at du kan trykke på en portal som fører dig hen til starten af de 4 forskellige Labyrinter.
Gevinsterne kan kun blive fundet 1 gang ved hver Labyrint. Så hvis du gennemfører en Labyrint igen, vil du ikke modtage flere af den slags gaver. (fx. kan du kun vinde 1 Vintageæble, 1 Horus, 1 Thot og 1 Nyx Pakke + Gyldent æble)
Portalen vil tage dig med til en side hvor du kan se indgange til de andre Labyrinter (der er 3 stk udover den du lige har været inde i. Så der er i alt 4 Labyrinter.)
Når du kommer til begyndelse af de andre Labyrinter kan du:
- Gå tilbage til den Labyrinten du lige er kommet fra
- Gå ind i 1 af de 3 andre, selv hvis du allerede har været igennem den valgte før.
Du kan altid gå tilbage og samle de gaver man ikke fik sidst man var inde i en af Labyrinterne. Der er også et nyt trofæ der hedder "Begivenhed" Jeg ved ikke om den bliver en del af de andre trofæer, eller om den kun tæller med i denne begivenhed.

De nye guddommelige fungerer nøjagtig som Orisis.
Horus:
Horus er en af de Egyptiske guddommelige heste. Han tilbyder en skattekiste hver gang han vågner. Når du åbner kisten kan du vinde dette:
- 1 x De Vises Sten
- AldringsPoint
- Færdighedspoint som du kan bruge på Horus alt efter behov
Denne hest kan ikke sælges.

Thot:
Thot er en af de Egyptiske guddommelige heste. Han tilbyder en skattekiste hver gang han vågner. Når du åbner kisten kan du vinde dette:
- Hermes Bevingede Stav
- AldringsPoint
- Færdighedspoint som du kan bruge på Horus alt efter behov
Denne hest kan ikke sælges.

Hvis billede ønskes af Vintage æblets Labyrint, så man kan se hvilken vej man skal gå og hvor de forskellige ting såsom gaver og slik er, så skriv på Howrse. Link:

http://www.howrse.dk/joueur/fiche/?id=229097


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp til den næste begivenhed - Labyrinterne. :)
Kommentér på:
Hjælp til den næste begivenhed - Labyrinterne. :)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce