{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.076 visninger | Oprettet:

Kat skåret i begge ører {{forumTopicSubject}}

Februar 2008
Silkeborg
Mishandling
Kat skåret i begge ører
En omstrejfende kat fra Silkeborgområdet har fået skåret et godt stykke af begge ører

Beskrivelse af sagen
Kredsformand Katja Pedersen blev kontaktet den 11. februar 2008 af en ung kvinde fra Silkeborg. Da Katja Pedersen ankom til stedet, blev hun mødt af en kat med store smerter og åbne sår på begge ører. Hun tog med det samme katten med til dyrlæge, hvor den blev behandlet. Efter et døgn på klinikken blev katten overført til Brande internat, hvor den nu skal komme sig, inden den kan blive adopteret af en ny familie.
Katten havde ikke umiddelbart nogen ejer, men holdt til i en have i Silkeborgområdet. Om formiddagen den 11. februar 2008 blev katten fundet i vaskekælderen i en forfærdelig tilstand. Der er ellers tale om en meget sød, venlig, godmodig og ganske køn hunkat.

Katten får nu smertestillende behandling og antibiotika, så der ikke går betændelse i sårene.

Dusør
Dyrenes Beskyttelse ser med afsky på handlingen og udlover en dusør på 5000 kr. for oplysninger, der kan føre til opklaring af sagen. Det er vigtigt at finde gerningsmanden til denne rædsomme handling.

Politianmeldelse
Dyrenes Beskyttelse valgte at politianmelde sagen på trods af, at der ikke er en mistænkt i sagen. Hvis sagen ikke blev politianmeldt, ville politiet ikke have mulighed for at foretage en efterforskning.

Du kan læse hele politianmeldelsen her.

Dyrenes Beskyttelse mener
Det er en af de groveste tilfælde af dyremishandling, som Dyrenes Beskyttelse har oplevet overfor en kat. Men det er desværre ikke usædvanligt, at Dyrenes Beskyttelse oplever horrible sager. I 2006 modtog Dyrenes Beskyttelse 114 henvendelse om sager vedr. dyremishandling. Sidste år steg tallet til 160. Det er dybt bekymrende og kan ikke umiddelbart forklares. Man fristes til at sige, at der må være tale om psykisk syge mennesker.

Kontakt:
Dyreværnsinspektør
Lotte Brink
Telefon: 22 12 03 08
Email: lb@dyrenes-beskyttelse.dk


Kh Marina


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kat skåret i begge ører
Kommentér på:
Kat skåret i begge ører

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce