{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
905 visninger | Oprettet:

ADMIN: Ny profiltekst =) {{forumTopicSubject}}

Har skrevet en ny profiltekst som jeg selv synes er meget mere passende. Hvad synes I? Er der evt. noget jeg har misset?

<b>Gammel</b>
For os som sukker når vi ser Anky, Andreas Helgstrand og mange andre moderne topsportryttere ride, bruger timer foran Epona TV, finder Gerd Heuschmanns ord for lov og ofte kommer i karambolage med folk der rider deres heste med knæk i halsen og taktfejl.

(Du behøver ikke passe perfekt på min model, alle der har interessen for dette emne er velkomne - vi skal have spredt vores budskab og have et forum hvor vi kan diskutere korrekt og ukorrekt ridning! Denne gruppe skal gerne være så stor som mulig. Vi ved jo alle - eller burde vide - at anatomisk korrekt ridning er den eneste dyrevelfærdsmæssige måde at ride hesten på, da man så ikke skader den eller tilfører den smerte - og hvem ønsker det for sin hest??)

Så join os og vær med i debatten, for vi skal have ændret dressur fra at være en grusom sport til yndefuld kunst med glade heste!

OBS: Er du helt ny og grøn indenfor dette, så læs dette igennem:
http://hestegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=395725
http://hestegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=395734

<b>Ny</b>
Anatomisk korrekt ridning er ikke en ny horsemanshipdille, som kræver at man køber en rebgrime og "harmonipisk", det kræver ikke en bomløs sadel eller en bidløs filosofi, og det kræver ikke et farvel til stævnerne.

Anatomisk korrekt ridning er ridning baseret på viden om hestens anatomi - hvordan man rider dressur. Ved dressur eller gymnasticerende ridning styrkes hestens krop, og hesten gøres mere smidig, afslappet og udtryksfuld. Rigtig dressur laver ikke skadede heste med taktfejl, anspændte heste, "schenkelgängere" som det ses som tendes hos både amatør- og top professionelle ryttere.

Denne gruppe er lavet for at "forene" alle os som går imod den voksende tendens af "lookalike-dressur", som ganske vist er hurtigere at uddanne heste med, men tilgengæld også kun er og bliver lookalike-dressur: den styrker, smidiggører og afslapper ikke vores heste, tværtimod (læg bare mærke til de heste du ser på det lokale dressurcenter eller på grand prix-banen). Denne gruppe er for at vi kan dele spørgsmål, oplevelser, tanker, følelser osv. - men alle ryttere med interesse i dette emne er mere end velkommen til at komme ind og høre på os - hvem ved, måske kunne du få udvidet din horisont?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ADMIN: Ny profiltekst =)
Kommentér på:
ADMIN: Ny profiltekst =)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce