{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.103 visninger | Oprettet:

Michael Jackson's sidste timer. {{forumTopicSubject}}

(Så det her på msn )
I de sidste timer før Michael Jacksons død gav lægen Conrad Murray angiveligt sangeren en stærk cocktail af medicin i et forsøg på at få sangeren til at sove.

Når en type medicin ikke virkede prøvede lægen med en anden. Til sidst gav Murray ham den dosis Propofol, der med stor sandsynlighed tog livet af sangeren.

Det kom i går frem i en erklæring fra politiet, hvor de har samlet de udsagn som Conrad Murray gav til myndighederne i dagene efter Jacksons død den 25. juli. Det skriver People Magazine.

Conrad Murrays advokat Ed Chernoff udsendte senere i går en meddelelse, hvor han afviste en lang række af punkterne i politiets dokument - men ikke dem alle.

Ifølge AP gør Chernoff kraftigt opmærksom på, at Murray ikke forlod Michael Jacksons soveværelse, mens sangeren var kraftigt bedøvet af Propofol.

Her følger en tidslinje over de oplysninger, som Conrad Murray angiveligt har givet til politiet.

Den 22. juni: Murray giver Michael Jackson 25 milligram Propofol sammen med de beroligende midler lorazepam og midazolam. Den blanding får sangeren til at sove.

Den 23. juni: Murray giver Michael Jackson samme kombination af medicin som dagen før. Dog uden Propofol. Den blanding får sangeren til at sove.

Den 25. juni: Omkring klokken 01.30 prøver Murray at få Michael Jackson til at sove uden Propofol. Han giver ham i stedet en valium. Det får ikke Michael Jackson til at sove.

Klokken 02.00 giver Murray Michael Jackson to milligram midazolam. Det får heller ikke Michael Jackson til at sove.

Klokken 03.00 Murray giver Michael Jackson to milligram midazolan. Det får heller ikke Michael Jackson til at sove.

Klokken 05.00 Murray giver Michael Jackson yderligere to milligram Lorazepam. Sangeren kan stadigvæk ikke falde i søvn.

Klokken 07.30 Murray giver Michael Jackson yderligere to milligram midazolam. Murray påstår, at han bliver hos Michael Jackson for at holde øje med hans puls og ilttilførslen til kroppen. Men det får heller ikke Michael Jackson til at falde i søvn.


Lægen Conrad Murray

Klokken 10.40 Murray giver endelig Michael Jackson 25 milligram Propofol, som sangeren længe har bedt om. Michael Jackson falder i søvn. Murray bliver i soveværelset for at holde øje med, at alt er i orden.

Murray har fortalt, at han ca. 10 minutter senere forlod Michael Jackson for at gå på toilettet. Da han kommer tilbage trækker sangeren ikke vejret.

Murray giver Michael Jackson hjertemassage og 0,2 milligram flumazenil, der i nogle tilfælde kan hjælpe med at afværge en overdosis.

Fra sin mobiltelefon ringer Murray til Michael Jacksons personlige assistent Michael Amir Williams og beder ham om at sende sikkerhedsvagterne til Michael Jacksons soveværelse.

Murray fortsætter med at forsøge at genoplive Michael Jackson. Men før sikkerhedsvagterne ankommer, løber han ned i køkkenet, hvor han beder kokken om at sende Prince Michael op til faderens soveværelse.

Klokken 12.21 En af Michael Jacksons ansatte Alberto Alvares ringer til alarmcentralen. Los Angeles Fire Department ankommer kort tid efter.


Murray er Michael J. Læge


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Michael Jackson's sidste timer.
Kommentér på:
Michael Jackson's sidste timer.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce