{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
705 visninger | Oprettet:

Dårlig behandling? {{forumTopicSubject}}

Min dejlige gruppe smiley
Har lige brug for en "debat" med nogle der ikke flår hovedet af mig smiley (efter vilde debatter på et andet forum)


Jeg vil ikke nævne navne - for jeg ønsker ikke at udhænge nogle - det er ikke meningen med tråden.
Men jeg fik i dag ordnet tænder på min hest - og jeg brød mig ikke om personens behandling af Fáni - og hele håndteringen af det der foregik.

Fik som noget af det første at vide, at jeg ikke måtte røre Fáni, eller nusse ham, eller tale til ham på nogen måde. Jeg tænkte - det var sq da lidt mærkeligt - det er da netop sådan noget der er med til at berolige hesten, og fjerne dens fokus så den ikke er så anspændt. Nå, - derudover blev Fáni kaldt en krikke!! Ja, - der er da nok nogle der bruger det ord i kærlig forstand, - men jeg synes det var ret så ubehøvlet, og stå og kalde min hest for en krikke! Derudover blev hun let "irriteret" på Fáni, fordi han ikke stod 100% stille og samarbejdede som hun ville have. Hun sagde tydeligt, at han altid måtte bakke, - og det var fint. Men når han så bakkede den mindste smule når hun stod og skulle have rasper ind i hans mund, - så fik han voldsomt skæld ud! Man kan altså ikke give en hest lov til at bakke alt den vil, - og så pludselig flippe ud over det???
Og nogle gange når han stod uroligt med hovedet, - så blev han banket med knoerne på en knytnæve lige i panden mellem øjnene, - som hvis man banker på en dør. Det skete ca. 5 gange under behandlingen Jeg var utrolig tæt på at skælde hende ud - for man slår f***** ikke en hest i hovedet - ligemeget hvad!!

Ud over de ting - så gik hun meget op i at fortælle mig at jeg skulle slappe af, - og tage dybe vejrtrækninger.... Øhh - jeg var da hverken bange eller noget som helst - har oplevet tandrasp massevis af gange, - og jeg ved da godt at man ikke skal stå og være bange så man påvirker hesten? Hun kunne da spørge om jeg var nervøs - og hvis jeg var kunne hun komme med sin prædiken - men altså - helt ærligt?

Ingen tvivl om at hun kunne sit job - hun fandt ud af nogle ting - men resten af det brød jeg mig da godt nok ikke om! Måtte stå og krumme tæer, - og forsøge alt jeg kunne på at kommunikere til Fáni uden ord, - at han bare skulle stå stille, - så det kunne blive overstået!

Er jeg den eneste der ikke bryder mig om at få min hest håndteret af andre - i hvert fald ikke folk der opfører sig som dén person vi I dag stiftede bekendtskab med? Eller ville I synes det var okay?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dårlig behandling?
  • #1   24. feb 2010 hmm ja nogle dyrlæger/smede har virkelig ingen tålmodighed eller tolerance

    sådan noget ville fandeme ikke fungere med Chiara - har nu også fået opdraget min dyrlæge til at han skal lade MIG gøre tingene før han gør det xp

    jeg ved ikke helt hvad min holdninger? For hvis din hest kun var lidt småusikker, så er de sikkert vant til at den bare skal sættes på plads
    Dyrlæger og smede er jo virkelig trætte af folk som pylre om deres heste unden nogen grund. Men de lytter normalt hvis man fortæller dem hvordan ens hest bedst håndteres - de vil jo gerne være færdige hurtigt smiley

    men fuck hvor pres at hun fortalte dig at slappe af... argh sådan noget hader jeg bare!!!


  • #2   24. feb 2010 Puha stakkels Fáni smiley
    Jeg havde godt nok smidt hende for døren lige efter den første hånd i hovedet, det havde jeg bestemt ikke fundet mig i !

    Øv sikke en ubehagelig oplevelse. Var hun en du bare havde fundet eller en du har fået anbefalet? Var det en alm dyrlæge eller en specialist ?


  • #3   24. feb 2010 Ej det var da overhovedet ikke okay det der! Hende havde jeg bestemt ikke brugt igen! smiley

    Jeg har heldigvis en god en som er rigtig rolig omkring min hest (som har MAGET temperament), han kan sine ting og han forklare rigtig meget omkring det han nu laver og hvorfor han gør det, f.eks. noget om hestens anatomi smiley


  • #4   24. feb 2010 Puha hvor ubehageligt Emilie smiley

    En ting er at blive sur over tingene, en anden ting er at stå i selve situationen.., det er ikke sikkert at man flipper kegler hvis man pludselig står med en autoritet der siger "sårn og sårn"...

    Men jeg ville i hvert fald ikke have budt hende at komme igen...

    But, nej.., jeg bryder mig dælme heller ikk om, at andre piller ved MIN hest - det er sku da mig, som ved bedst om hende ? (specielt fordi mange slet ikk ser Kiwas jeg-lukker-mig-ind-i-migselv-hed...)
    Heldigvis for mig har jeg fundet en god og venlig en til tandraspning, hun hævede ikke stemmen én eneste gang, belærte mig ikke om noget og slog ikke én gang(men hvis hun havde gjort, så også have flippet, det er jeg sikker på..!)

    Er hun tandlæge eller "bare" dylæge ?


  • #5   24. feb 2010 SHIT JEG HAVDE RÅBT OG SKREGET.. Været gal som en kamphund... Men det er lang tid siden jeg har været udsat for det samme.. havde en havne kælling til smed.


    Ihh stakkels fani... smiley

    Eij jeg var blevet gal... pyha, får helt halskramper af at tænke over hvordan jeg kunne lave komiske onde sætninger mod hende :P:P....

    Jeg ville sende et brev/ ringe op, og klage over opførslen, og bede dem om at tænke på det er dyr de har mellem hænderne.

    Peter var ligeglad da han skulle raspes, og stod stille, så desværre fik jeg ikke chancen for at skælde autoriteter ud, det giver mig sådan et rush XD:D


  • #6   25. feb 2010 Jeg var sq ogs blevet sur ville have råbt og skreget og smidt hende ud INGEN skal fandme slå min hest ihvertfald!


  • #7   27. feb 2010 Sikke en ubehagelig oplevelse...:( Stakkels Fáni!

Kommentér på:
Dårlig behandling?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce