{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.059 visninger | Oprettet:

Kanon redet!!! {{forumTopicSubject}}

19.04.2010: Handicaprytteren Annika Lykke Dalskov lavede hattrick med 3 sejre ved det 3-stjernede VM-kvalifikationsstævne Quadrille i Moorsele i Belgien den 16. – 18. april 2010. De øvrige 3 danske handicapryttere, der var til start ved stævnet, leverede også flotte præstationer.



Hattrick til Annika Lykke Dalskov

Annika Lykke Dalskov og hendes nye hest Preussen Wind viste særdeles stærke takter ved det 3-stjernede VM-kvalifikationsstævne i Moorsele den 16. – 18. april. I teamtesten fredag sikrede den danske handicaprytter sig sejren i grad III med 71,728 %, mens det med 75,222 % blev til endnu en sejr i det individuelle mesterskab lørdag. Søndag fuldførte Annika Lykke Dalskov og Preussen Wind et fornemt hattrick, da ekvipagen med 76,250 % sejrede i kür-klassen.



Flotte danske præstationer i Moorsele

Caroline Cecilie Nielsen på Rostorns Hatim Tin, Line Thorning Jørgensen på Di Caprio og Stinna Tange Kaastrup på Labbenhus Snøvs leverede stærke ridt ved det 3-stjernede stævne i handicapridning i Moorsele. Caroline Cecilie Nielsen red tre flotte 3. pladser i grad II i hus, mens det blev til henholdsvis en 5., 3. og 6. plads i grad IV til Line Thorning Jørgensen. Stinna Tange Kaastrup endte med en 6. plads og to 4. pladser i grad Ib ved stævnet i Belgien.



Stævnet var det første kvalifikationsstævne til VM i handicapridning ved World Equestrian Games (WEG) i Kentucky, USA, i september/oktober 2010.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Kanon redet!!!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce