{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
772 visninger | Oprettet:

Bidløs ridning {{forumTopicSubject}}

Dette er ikke en diskussion for der er for og imod bidløs men bare info til dem der rider bidløs og syntes det er interessant smiley

Bedre adfærd med bidløs ridning
I følge The Horse er der lavet ny forskning der viser at hestes adfærd ændres til det bedre når de bliver redet med en bidløs trense fremfor en trense med bid.

Forsøgene er lavet af Robert Cook, FRCVS, PhD og Daniel Mills, BVSc, PhD, IL TM, CBiol MIBiol, MRCVS.

Fire rideskoleheste der aldrig tidligere var blevet redet med bidløs trense blev redet gennem to tests a 4 minutter, én med trense med bid, og én med bidløs trense med underkryds. I hver test var der 27 faser der blev bedømt på en 10-skala af en uafhængig dommer.

Resultatet var at gennemsnitsscoren for ridning med bid var 37%, hvor gennemsnittet for de første 4 minutters ridning med bidløs trense var 67%.

Rytterne var certificerede Horsemanship Association riding-instruktører, og dommerne var: en intruktør fra CHA Master Clinic, en intruktør fra Centered Riding og et medlem af the American Judging Association.

Forskerne mener at kunne konkludere at ridning med bid kan være et problem både for velfærd og sikkerhed. Dog skal det nævnes at R. Cook også er opfinder af den bidløse trense med kryds under kæben.

Kilde: The Horse

http://www.heste-nettet.dk/nyheder/5736/


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bidløs ridning
Kommentér på:
Bidløs ridning

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce