{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
597 visninger | Oprettet:

Biograf premiere torsdag d. 2/8-12 {{forumTopicSubject}}

Der er god grund til at slæbe sig i biografen en af de næste dage. For ugens torsdag byder på nogle interessante premierefilm!
______

Abraham Lincoln - Vampire Hunter

Medvirkede: Benjamin Walker, Mary Elizabeth Winstead, Rufus Sewell, Dominic Cooper, Alan Tudyk, Anthony Mackie

En film, om en side af den elskede amerikanske præsident, vi måske ikke lige kendte til. Men som titlen hentyder, er det måske heller ikke fakta der kommer i første række smiley

"Det hele starter i 1818, hvor den unge Lincoln og hans forældre arbejder på en plantage ejet af Jack Barts (Marton Csokas). En af slaveejerne angriber en ung, sort dreng, og Lincoln griber ind.

Men episoden får Lincolns far fyret, hvorefter Barts forgifter og dræber hans mor. Ni år senere søger Abraham Lincoln stadig hævn over Barts, som han finder og forsøger at komme til livs.

Det viser sig, at Barts er en vampyr, og det lykkes ham udelukkende at slippe derfra med livet i behold takket være uventet hjælp fra den mystiske mand Henry Sturgess (Dominic Cooper). Sturgess fortæller Lincoln om vampyrerne og tilbyder at træne ham til at blive ægte vampyrjæger"

En film jeg personligt glæder mig til at se, så en anmeldelse er nok på vej i næste uge!

_______

Madagascar 3

Danske stemmer: Søren Fauli, Mick Øgendahl, Jesper Asholt, Trine Dyrholm, Søs Egelind, Giacomo Campeotto, Zlatko Buric

Så går turen hjem til New York for de fire venner, løven Alex, zebraen Marty, flodhesten Gloria og giraffen Melman der stadig strandet i Afrika.

"Da Alex har et mareridt, hvori han og vennerne stadig befinder sig i Afrika som gamle, foreslår han at tage tilbage til New Yorks zoologiske have. Men før de kan vende hjem, må de en tur til Monte Carlo for at hente de flyvske pingviner, der har slået sig ned på det lokale kasino.

Det fører desværre til en konfrontation med de franske veterinærmyndigheder, hvis chef Chantel DuBois ikke helmer, før hun har fanget de løsslupne zoo-dyr.

Vennerne søger tilflugt hos et omrejsende cirkus, men for at blive accepteret af deres nye venner, må de lære at optræde som rigtige cirkusdyr."

Underholdning for hele familien!

_______

To Rome with Love

Medvirkende: Ellen Page, Woody Allen, Penélope Cruz, Jesse Eisenberg, Alison Pill, Alec Baldwin, Greta Gerwig, Roberto Benigni, Judy Davis

"I én historie møder vi den kendte arkitekt John (Alec Baldwin), der er på ferie i byen, hvor han boede som ung. Her møder han den unge fyr Jack (Jesse Eisenberg), der forelsker sig i hans kæreste Sallys (Greta Gerwig) flirtende veninde Monica (Ellen Page).

I en anden plottråd opdager den pensionerede operachef Jerry (Woody Allen), at hans kommende svigersøns far har tenor-evner ud over det sædvanlige.

I den tredje historie møder vi Leopoldo (Roberto Benigni), en usædvanlig kedelig fyr, som en dag vågner op blot for at finde ud af, at han er en af de mest berømte mænd i Italien.

Endelig er der fortællingen om Antonio (Alessandro Tiberi), som tager sin nye kone med til Rom. De to bliver væk fra hinanden, og Antonio møder en kvinde (Penélope Cruz), som han nu fortæller folk, er hans kone."

I Woody Allens nye komedie 'To Rome with Love' mødes mennesker på kryds og tværs i Rom gennem fire historier.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Biograf premiere torsdag d. 2/8-12
Kommentér på:
Biograf premiere torsdag d. 2/8-12

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce