{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
772 visninger | Oprettet:

De forbudte dyre {{forumTopicSubject}}

Hvis du har et crush på din lærer, din halvbror eller - gys! - din venindes far? Læs her, hvorfor du skal skynde dig at glemme dem. For der er bare nogle fyre, du skal holde dig langt væk fra.

DIN LÆRER:
Du er begyndt at glæde dig ekstra meget, til geografitimerne, efter i har fået en ny, ung og hot lærer. Du er blevet lidt af en stræber i hans timer og overvejer, om du skal bede om et par ekstratimer - bare jer to.

Derfor er han no-go:
Det er strængt forbudt for en lærer at have et forhold til en af sine elever, så længe eleven er under 18 år - han kan faktisk komme i fængsel, hvis det sker. Så der er simpelthen ikke noget at gøre. Og måske du også lige overveje dine følelser en gang - er du virkelig vild med ham, eller er det bare, fordi han er en tand sødere end dine andre tudsegamle, sure lærer?

Det skal du gøre, hvis han flirter med dig:
Sig, at han skal holde op med det med det samme. Hvis han ikke respekterer din afvisning, skal du fortælle det til dine forældre eller en voksen, du stoler på.

Så forkert er det: /////


DIN PAPBROR:
Uha, ham din nye papbror er da bare for lækker - og I er jo faktisk ikke i familie sådan rent biologisk, vel? Men nej, det er stadig ikke i orden.

Derfor er han no-go:
Selv om i ikke deler gener, er han altså en del af dine nærmeste familie, og det kan kun give problemer, hvis du prøver at score ham. Hvis han afviser dig, bliver der en rigtig akavet stemning derhjemme fremover, og hvis han gengælder dine følelser, kan I få et problem med at forklare situationen over for jeres forældre, som højst sandsynligt ikke synes, det er fedt, at deres børn har fundet sammen.

Det skal du gøre hvis han flirter med dig:
Lad være med at gengælde flirten, og prøv at få ham til at forstå, at du altså hellere vil have ham som bror end som kæreste.

Så forkert er det: ///

DIN VENINDES FAR:
Modsat din egen kedelige, gamle far, er din venindes far spændende og sjov. Han har altid tid til at snakke med jer, og du har opdaget, at du tænker liiidt for meget på ham. Hvad nu?

Derfor er han no-go:
Der er ti problemer her: Dels er han med garanti for gammel til at have et forhold til en teenager faktisk er det lidt klamt bare at tænke på, at han nok er tre gange så gammel som dig. Og dels vil du med 100 procents sikkerhed miste din veninde, hvis du begynder på noget med hendes far.

Det skal du gøre, hvis han flirter med dig:
Ignorer ham totalt. Prøv at arrangere, at du og din veninde er sammen hjemme hos dig eller kun er hos hende, når hendes far ikke er hjemme.

Så forkert er det: /////

DIN MORS KÆRESTE:
Mutti har lige præsenteret sin nye og lidt yngre kæreste, og han er monsterpæn. Han taler til dig, som om der er voksen, og er det ikke, som om han smiler ekstra meget til dig i øjeblikket?

Derfor er han no-go:
Udover at han er for gammel, så er din mor megaforelsket i ham, og det vil helt sikkert ødelægge dit forhold til din mor, hvis du gengælder hans flirtende smil. Der er ingen grund til at risikere dit mor-datter-forhold for en tilfældig fyr.

Det skal du gøre, hvis han flirter med dig:
Afvis ham venligt, men bestemt, og sig til ham, at du respektere din mor, og at det burde han også gøre. Lad være med at sige det til din mor i første omgang, men hvis han bliver ved, er der ingen vej uden om at fortælle din mor om det.

Så forkert er det: /////


DIN HÅNDBOLDTRÆNER:
På det sidste er det blevet lidt sjovere at træne, for et godt hopskud giver et sødt smil fra træneren, der får dit hjerte til at banke ekstra hurtigt. Ikke nok med at han er veltrænede og dygtig, han er også virkelig sød!

Derfor er han no-go:
Så længe du er under 18, må du ikke have et forhold til din træner - her gælder samme lov som for lærere. Så enten må du slå ham ud af hovedet eller holde dig i skindet, til du bliver 18. Men hey, måske er er der et par fyre på drengeholdet, der er værd at kigge en ekstra gang på.

Det skal du gøre, hvis han flirter med dig:
Smil sødt til ham, og sig, at han enten må sige sit job op, eller vente , til du er blevet ældre.

Så forkert er det: ///


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  De forbudte dyre
Kommentér på:
De forbudte dyre

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce