{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
832 visninger | Oprettet:

Savner du en traditionel nethesteside? {{forumTopicSubject}}

Hej med jer!
Da jeg var yngre var jeg medlem af et hav af nethestesider, og det var bare noget af det bedste i verden for mig ??

Da jeg går lidt i drømmen om at starte en side op ville jeg høre om der er nogen der overhovedet kunne være interesseret i at være medlem? ??
Og hvilke krav I i så fald ville have ??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Savner du en traditionel nethesteside?
  • #1   15. mar 2015 Jeg drømmer om en realistisk side ... Hvor man enten er opdrætter eller rytter. Hvor man har et speciale (dressur, spring, galop, trav ...) og hvor det handler om genetik, rette linjer, at holde hesten sund, at få tingene til at køre ordentligt. Hvor man skal betale regninger, betale ryttere for at ride sine heste/bliver betalt for at ride en række heste .... smiley

  • #2   15. mar 2015 Og hvor der ikke er pasninger, men chat! For pasninger er virkelig døden for mange.

  • #3   15. mar 2015 Howrse er virkelig døden for mig. INGEN sammenhæng i farverne, ingen aftegn. Og så handler det udelukkende om, at Ow vil tjene penge .... Plus .... Man kan stikke en gylden stav op i hoppens *** og så kommer der en ... bedre hest ud. Hv- ... ?
    Horseeden er fint nok, men farverne er blevet FOR spændende ... Jeg mener .... Champagne tobiano zebra-regnbue-wøhøhøhøh varmblodshest? Ahh ... Nok om det. Så blev det også bare for stillestående.
    Sider som Net-hesten er for upersonligt. Der er ingen orden i tingene ... Man har ikke rigtig nogen rolle at spille ... Man kan avle uhensigtmæssigt, og føllene kan blive bedømt uafhængigt af racer, og heste vinder tilfældigt ....... Wth?


  • #4   15. mar 2015 Hollaender: det lyder mega godt!!:)

  • #5   15. mar 2015 Hippie og hættemågen - Hvordan skal man så kunne tjene "pasningspoint"?

  • #6   15. mar 2015 Hooold nu op, jeg har haft mange nethestesider og netstutterier. Det var tider! :o)

    Jeg gik engang med en 'drøm' om at lave en side, hvor man skulle have en stald/et stutteri, som man så skulle passe. Man skulle ikke lave de traditionelle pasninger, for de kan virkelig være kedelige at lave, men i stedet fik man 'opgaver', som man skulle udføre. Og så fik man point eller ting, alt efter hvor godt man havde udført det. Mest for at undgå at det blev de traditionelle pasninger, hvor alt bare var det samme hver eneste dag. Og så skulle det gå ud på at avle heste, bygge ud, ansætte folk - måske det skulle være noget med, at man startede som hestepasser på et stutteri, og så langsomt skulle arbejde sig op, til at blive rytter på stutteriet, så købe sin egen hest, indtil man til sidst havde råd/mulighed for at købe sit eget stutteri.


  • #7   15. mar 2015 Hvem siger, det behøver være passerpoint? Du kan da udvikle et andet system, så man ikke behøver lave pasninger. :o)

  • #8   15. mar 2015 Jeg var en gang på en nethesteside. Tror den hest nethorse.dk, men jeg er virkelig ikke sikker!
    Nå, men der var et forum - et aktivt forum - og man passede sin hest, ved at man var aktiv.
    Man kunne købe og sælge heste, avle og lave en "profil" til hestene. Noget i den stil ville være super godt igen. Den er nemlig blevet lukket!
    Hvis der nu var lidt mere omkring hestene - og det ikke kun handlede om at have flest penge og være mest aktiv i forum - så ville det være fedt smiley


  • #9   15. mar 2015 Som Hollaender skriver savner jeg også en realistisk side...
    NONS( Net Orginasitionen for Net Stutterier) var virkeligt et godt eksempel på sådan en side, som gik op i genetik og avl.
    Her synes jeg så at man kan blande det med endnu mere realisme så ens heste også får lidt personlighed/livagtighed. Fx lave noget tilfældigt sygdom hesten kunne få, så net valutaen også glider lidt rundt smiley Og selvføgeligt en dødsfunktion, så siden ikke ender med en milliard forskellige heste.

    Det eneste jeg virkeligt ikke ønsker er billeder af rigtige heste eller en hesteside hvor brugerne går mest op i at blive 'heste tegner' og alt det her. Her synes jeg Net-hesten.dk har mistet sin charme, for kan/ kan du ikke tegne er man på en måde udenfor en del.

    Jeg tror ikke det er noget man bare lige laver på en gratis wix hjemmeside smiley Dog synes jeg heller ikke at det skal være så 'spil' agtigt at du kan styre hestene rundt i en verden ligesom på en computerspil smiley (starstable fx.)


  • #10   15. mar 2015 Og ja, ikke noget med at man har 10.000.000 kr. eller sådan noget. Det skal være realistisk, så man skal kæmpe lidt for at få råd til tingene osv. :o)

    Det kunne være fedt hvis man skulle starte med at have et job, så man skal arbejde for at få råd til at købe en hest. Det gør det mere realistisk.


  • #11   15. mar 2015 Ak ja, de netheste sider smiley det var tider...

  • #12   15. mar 2015 NONS var Gud! smiley

  • #13   15. mar 2015 Det lyder super godt alt det I har skrevet. Det har virkelig givet mig noget inspiration. Er desværre lidt ked af at "ridesiden.dk" ikke rigtig eksisterer mere, fordi jeg havde et betalt login dertil, og de er super gode at opbygge noget på, men jeg vil rode lidt mere i det, og med glæde give besked hvis det bliver til noget smiley

  • #14   15. mar 2015 Du kan købe domæne ved fx one.com - det er vidst rimeligt billigt. :o)
    https://www.one.com/da/


  • #15   15. mar 2015 Til jer der savner NONS - Net-stutteri princippet er ved at genopstå, dog ikke lige så fokuseret, som NONS var i sin tid. Så man skal køre sin egen side - præcis som i gamle dage :D!
    Derudover findes der Jumpsage, til jer der gerne vil have noget med fokuseret avl, realistiske farver, aftegn osv. Lavet af hende der lavede NONS :)!

    Jumpsage:
    http://bclasen.dk/jumpsage/

    For dem der vil noget net-stutteri:
    http://palero.dk/cab.html
    http://bclasen.dk/laf/


  • #16   16. mar 2015 Jeg synes det kunne være fedt hvis det var realistisk. At man måske skulle passe et stutteri og ride heste også videre

    Måske kunne man starte med 1 hest og den skulle man så ride og starte stævner på hvis man ville det.

    Man kunne måske også vælge nået at specialisere sig i f.eks spring, dressur osv.

    smiley


  • Linda L
    Linda L Tilmeldt:
    maj 2015

    Svar: 1
    #17   15. maj 2015 Jeg har overvejet at lave en hjemmeside igen, har pænt mange billeder fra min gamle hjemmeside som jeg stadig gemmer, desværre synes jeg bare ikke at de sider hvor man kan lave hjemmesiden på er særlig gode til billederne...
    Og ja, det er mega øv at ridesiden er lukket ned, for den var pisse god.


  • #18   15. maj 2015 Weebly er nu rimelig god. Eller wix ^^'

Kommentér på:
Savner du en traditionel nethesteside?

Annonce