{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
605 visninger | Oprettet:

Kamp for bedre dyreværnslov {{forumTopicSubject}}

Hej Alle dyre elskere

I eftermiddags sendte vores gruppe på hundegalleriet en pressemeddelelse ud til samtlige medier i Danmark, I får som de første lov til at læse den efterfølgende. Som I kan se, så mener vi det faktisk alvorligt, og vi håber at der er rigtig mange herinde på HG der vil melde sig ind i gruppen for at støtte op. I skal ind i indslusningsgruppen, den oprindelige gruppe er låst, da der udveksles personlig data så som email, tlf. nr osv.

send mig en pb - så får i en invitation til gruppen

Jeg håber der er mange af jer som vil være med til at støtte dette initiativ. Vi elsker jo allesammen vores dyr, og ønsker at dyr i det hele taget bliver behandlet ordentligt.

Her er pressemeddelelsen:

NU ER DET NOK!

”Hund tævet, hængt og efterladt i skov.”
”Ejer skar ørene af sin hund. Naboer hørte skrig.”
”Kanonslag bundet om maven på hjælpeløs killing.”
”Hund trukket ihjel efter bil. Ejer gad ikke lufte den.”

Aldrig har antallet af dyremishandlinger i Danmark været så mange og så voldsomme som nu. Næsten hver dag kan vi læse i aviserne om nye overgreb mod forsvarsløse dyr, eller se rystende indslag på tv og internet, dyreværnsorganisationerne fortæller, at de modtager flere anmeldelser, internaterne nærmest bugner af svigtede dyr og sagerne fortsætter med at stige i grusomhed og omfang.

Men straffen for at stjæle et stykke chokolade fra en butik er højere end straffen for at gennemtæve en hjælpeløs hund på åben gade foran flere vidner. Og mens chokoladetyve sjældent ansættes i butikken bagefter og kåres til årets medarbejder, så kan hundens ejer sagtens få lov til at tage sit dyr med hjem igen efter at have betalt en mindre bøde.

Nu har en stor gruppe almindelige danskere, som alle har det tilfælles, at de holder af dyr, fået nok.

- Vi er trætte af at være magtesløse vidner til den ene grusomme mishandling efter den anden.
- Vi kræver, at dyreværnsloven styrkes, og at det får konsekvenser at overtræde den. Dyrenes retsstilling skal sikres - § 1 i dyreværnsloven SKAL stå til trone.
- Vi kræver større bøder og hårdere straffe nu, samt at politiet får mulighed for at tvangsfjerne dyr med det samme.
- Vi mener ikke, at det er rimeligt, at dyr betragtes som døde ting. De er levende væsener og skal behandles som sådan - også i loven.
- Vi er trætte af at høre danskerne nøjes med at brokke sig over det mangelfulde dyreværn i Danmark uden selv at røre en finger.

Vi lever i et moderne samfund. Vi kan ikke være det bekendt. Vi beder derfor den samlede danske befolkning om at rejse sig nu. Om at stå sammen med os og slå i bordet. Vi vil ikke længere være tavse vidner!

”En nations storhed og dens moralske fremskridt, kan bedømmes på den måde den behandler sine dyr”. Citat af Ghandi.


Om gruppen:

Gruppen ”Kamp for bedre dyreværnslov” er startet på nettet i en række forums for dyrevenner. Den første debat tråd blev startet på www.hundegalleri.dk efter at endnu en sag om dyremishandling havde ramt forsiderne i denne måned. Denne gang var det schæferen Bianca, der blev tævet til blods på åben gade. Medlemstallet steg stødt fra start. Lige nu tæller gruppen 200 medlemmer fra hele Danmark alene på www.hundegalleri.dk, nye grupper er på vej på www.kattegalleri.dk samt www.hestegalleri.dk , sammen med blogs på diverse avishjemmesider. Yderligere er der oprettet en gruppe på Facebook, også her kommer der hele tiden nye medlemmer til.

Vi mener det, når vi siger, at vi er færdige med at være tavse vidner. Gruppens medlemmer deltager alle aktivt i underskiftsindsamlinger landet over lige nu på både papir og net, vi har taget kontakt til en række af de danske politikere for at få dem til at handle i sagen, vi vil tage kontakt til dyreværnsorganisationerne samt forsøge at få fremtræde for fødevareudvalget. Vi tror på, at vi i samlet flok kan gøre en forskel.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kamp for bedre dyreværnslov
Kommentér på:
Kamp for bedre dyreværnslov

Annonce