{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.149 visninger | Oprettet:

Alvorlig advarsel! heste tyveri {{forumTopicSubject}}

Jeg har modtaget denne mail og vil nu advare alle jer HG'ere..

Sent: Tuesday, September 02, 2008 11:01 AM

Subject: Alvorlig advarsel



Hej alle klubrepræsentanter.
Vi havde desværre en meget alvorlig episode i vores klub i går, og jeg sender jeg derfor denne mail med den største alvor. Hæng mailen op i klubben, hvor må det måtte være relevant og send den også gerne til gårde m.m., som ikke er på denne modtagerliste.

Sagen er politianmeldt her til morgen, og politiet ser meget alvorligt på det.



--------------------------------------------------------------------------------




Forsøg på hestetyveri



Mandag d. 1. september forsøgte to piger at tage to heste ud på en skovtur i Ribe Rideklub. Pigerne blev forhindret i deres gøremål af en snarrådig underviser og forsvandt derefter meget hurtigt fra stedet til fods. Pigerne skulle angiveligt have fået lov til at ride på hestene af ”Tante Kamilla”. Ejeren Kamilla er imidlertid 21 år gammel og bestemt ikke tante.



Ribe Rideklub holder til på Ribe Ridecenter, som er et mindre ridecenter beliggende i udkanten af Ribe med ca. 10 elevheste og 10 privatheste, hvor alle kender alle. Hesten var ejet af underviserens veninde, og det var derfor hurtigt muligt for underviseren at konstatere, at pigerne intet havde at gøre i stalden og slet intet gøremål med hesten havde.



Pigerne er begge mellem 8-12 år gammel, spinkle og med pagehår. De talte udenlandsk - formentlig hollandsk - indbyrdes men perfekt dansk til andre og havde en rødbrun muskelhund med, som bar en sort bæresele og var bundet i et træktov. Den ene af pigerne havde lyst hår med let krøl, lange lyse bukser, sorte sko og sort jakke m. hvide striber fra armhulen og ned. Hun medbragte en sort ridehjelm og en lilla/sort mobiltelefon. Den anden pige havde hjemmefarvet rødt hår ligeledes med let krøl. Hun bar lyse knickers, åbne mørke sandaler og en rød bluse. Hun havde desuden blå/grøn mascara på. Den ene hed måske Maria. Begge piger er meget hestekyndige og formåede at sadle en hest korrekt op.



Med denne meddelelse ønsker vi i bestyrelsen for RIBE at gøre opmærksom på muligheden for lignende tilfælde i andre klubber. Det er vigtigt, at alle medlemmer i klubberne rundt omkring holder øje med de mennesker, som færdes i stalden og hurtigt reagerer på mistænksomme personer.



Ejerne er naturligvis meget taknemmelig for indsatsen og chokeret over, at sådan noget kan foregå ved højlys dag. Lignende hændelser er tidligere på året foregået ved Ishøj i København, men tendensen er åbenbart kommet til Vestjylland også.




--------------------------------------------------------------------------------

Venlig hilsen / Best regards
Kristina König


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Alvorlig advarsel! heste tyveri
Kommentér på:
Alvorlig advarsel! heste tyveri

Annonce