{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.188 visninger | Oprettet:

føler mig overhørt og dårligt behandle {{forumTopicSubject}}

Jeg ved ikke helt hvor jeg vil hen med det her indlæg, men har bare brug for at komme ud med det.


Til at starte med vil jeg sige, at jeg er kommet til skade MANGE gange, og aldrig før har været utilfreds med det danske sygehus system.


Det hele startede i august 2008, hvor jeg styrtede på opvarmningsbanen til et springstævne på hjemmebane, jeg mente ikke selv det var noget, men de andre fra rideskolen, fik afleveret min hest til nogle af mine elever, og kørte mig på skadestuen.

Det vidste sig, at jeg havde brækket mit kraveben, men et ret kompliceret brud, hvor et stykke af kravebenet var splintret i ud i hele skulderen.

Dette var lørdag, og de sendte mig hjem, med noget smertestillende og beskeden om jeg skulle komme mandag morgen, så de kunne operere det.


Mandag morgen mødte jeg op, fik en snak med anæsti læge og kirugen, og omkring 10 begyndte de at operere.

Efter min operation havde jeg det godt, syntes dog det så noget voldsomt ud med klipserne der var istedet for sygninger, og måske sad såret noget lavt i forhold til kravebenet, men jeg er ikke kirug, så det ved jeg jo ikke noget om(bare mine egne tanker, derfor spurgte jeg ikke nogle til placeringen)


Efter 4(september 2008) uger var jeg til tjek på hospitalet, alt så ud som det skulle, knoglen var helet fint, og jeg skulle bare begynde at bruge den fuldt, pga den korte helingstid behøvede jeg ikke genoptræning, og ridning ville ikke være noget problem.

Dog var de indvendige sygninger sprunget, og min hud havde reageret dårligt på metallet klipserne var lavet af, men det var noget jeg måtte leve med.


Sidst i oktober 2008 gik jeg så til min læge og klagede over hovedpine.

Efter at have undersøgt mig, var det eneste hun kunne komme frem til, at det måtte komme fra kravebenet, så hun bestilte et tjek på hospitalet.


Jeg fik en tid i oktober 2009, og pga frit sygehus valg var midlertidig i hold, måtte jeg bare vente, og tage smertestillende imod hovedpinen, jeg blev også nød til at opsige mit job.


I oktober 2009 kom jeg så til undersøgelse ved hospitalets skulder specialist.

Han var pinlig over det grimme ar, og tilbød med det samme, jeg kunne komme til en plastikkirug, og få rettet op på det, han kunne heller ikke forstå, hvordan de kunne finde på at samle med klipser, når der er så høj belastning pga mine store bryster, han undrede sig også over placeringen af arret, da han ikke kunne se hvordan han skulle kunne sætte skinnen på gennem det samme ar.

Han kiggede mine billeder igennem, både det fra september 2008 og det taget i forbindelse med hans undersøgelse, og kunne se knoglen ikke var groet ordenligt sammen i 2008 og skinnen allerede dengang sad skinnen skævt.

Han ville have mig til en skanning, før han kunne bestemme hvad han ville gøre med det.


Da jeg mødte op til scanningen, var han der, han sagde han havde det MEGET dårligt med operation og behandling jeg havde fået første gang, så han ville gerne tilbyde, at hjælpe mig med at skrive til patient klagenævnet.

Scanningen viste at det ikke var knogle der var vokset sammen, men noget andet, så der skulle en operation til.


Så kom mit møde med plastikkirugen.

Som det så ud nu, ville han skulle fjerne 5 cm hud, for at gøre arret pænt, og det vil gøre at der er stor risiko for arret selv igen vil blive bredt, så for at få en god succesrate, skal jeg have en brystreduktion, og han vil gerne vente til de er færdige med alle operationerne.


Jeg var til en samtale med skulderspecialisten, hvor vi blev enige om, jeg skulle opereres igen, den gamle skinne skulle af, knoglen pudses og der skulle hentes knogle i hoften, for at få det til at gro.

For at få det bedst mulig ar, skrev han ned, jeg skulle syes, og ikke have klipser i igen.


Marts 2010 blev jeg så opereret, og det gik godt, jeg passede virkelig på min skulder.

Men efter 4 uger vågnede jeg, hvor jeg lå på min venstre skulder, og jeg havde ondt i den, der var noget der føltes forkert!!

Jeg tog på skadestuen, og fik taget røngent af det.

De sagde alt så fint ud, og jeg skulle gå hjem, og ikke bekymre mig så meget(jeg hørte det som, lad vær med at pylre så meget)


2 uger senere(tirsdag sidste uge) sad jeg og læste lektier, og pludselig hørte jeg et smæld fra min skulder, noget stak op omkring kravebenet og det gjorde virkelig ondt!!!!

Jeg tog på skadestuen, hvor jeg blev sendt hjem igen uden de tog et røngent af noget, igen lidt med samme besked som sidst.

Senere på aftnen tog en af mine veninder fat i mig, og slæbte mig på skadestuen igen, hun skulle nok få dem til at høre efter!


Jeg kom ind til en læge, som først kigger noget dømmende på mig, fordi det er 3. gang jeg er derinde med det samme indenfor 2 uger, men hvis jeg føler mig mere sikker ved at gå derfra med et røngent billede, så ville hun da sende mig derop.

Da billedet var blevet taget, blev jeg hentet af en kirug, han viste mig så at skinnen var hoppet af i den ene side, og 3 skruer sad ikke i knoglen længere, og på det 2 uger gamle billede, kunne man se det var ved at ske, og da skinnen var hoppet af, var bruddet gået lidt op, men jeg skulle gå hjem, og ringe til ham der allerede var igang med min skulder, og få ham til at rette det.

Jeg var grædefærdig!!


Onsdag ringede jeg til det hospital, hvor jeg er blevet opereret de andre gange, og ham der tog sig af mig sidste gang, var på ferie, men de kunne da klemme mig ind ved en anden kirug onsdag næste uge(igår)

Hvilket betød jeg skulle gå med store smerter i 1 uge.

Det eneste de kunne gøre, var at tage skinnen ud, mit kraveben var for hullet(14 huller fra skruer) til de kunne sætte en ny skinne på.


Igår blev jeg så opereret igen, og det var fantastisk da jeg vågnede uden smerter, men da jeg så snakkede med kirugen, sagde han jeg skulle have klipserne taget ud ved min egen læge. KLIPSERNE!!!!

På den uge, har han ikke engang læst journalen, hvor der står jeg ikke skal have klipser i pga for store bryster.

Han tilbød så, at hvis arret bliver grimt, skal hospitalet nok betale plastik kirugi, så det bliver fikset.

Igen var jeg grædefærdig, de har allerede problemer med at fikse det gamle ar, og det kræver jeg får en brystreduktion, bare for der er hud nok til det, så hvordan skal de kunne fikse 2 ar?!?


Nu sidder jeg her dagen efter den sidste operation, jeg er virkelig ked af det, føler mig overhørt, da det sidste kunne være blevet fanget, hvis bare de havde lyttet på skadestuen, da jeg sagde der var noget galt, og kigget ordenligt på billedet.


Som sagt ved jeg ikke hvor jeg vil hen med det her, men skulle bare ud med det.

Jeg vil lige sige, at ham der opererede mig 2. gang bebrejder jeg ikke noget, han har virkelig behandlet mig godt og gennem hele forløbet taget hensyn til min skole, så jeg ikke skulle møde på skoledage.


Tak hvis i har kunne holde ud at læse så langt.


Kommentarer på:  føler mig overhørt og dårligt behandle
 • #1   29. apr 2010 HOLD DA OP... puhaa en tur du har været igennem, og ja skal igennem..
  Og syntes bestemt du skal tage imod lægens tilbud om hjælp til at skrive en klage, bare lige huske at få de nye snot hoveder ind i også.. hold da op er helt mudlam...


 • #2   29. apr 2010 jeg føler med dig har selv været ude for noget af det samme er dog i dag smerte fri efter 16 år med oprationer og kørestol og genoptræning.. jeg fik os af ide at jeg skulle ha lavet mine bryster mindre hvilket jeg ik ønskede derfor har jeg stadig mange grime ar..

  held og lykke med det hele


 • #3   29. apr 2010 Uha... smiley
  Det var dog en træls omgang - håber de får styr på det denne gang!
  Din stakkel...


 • #4   29. apr 2010 Ej, sikke da noget du har været igennem, lyder som et levende maridt, og et sygehusvæsen som virkelig burde kigges efter i sømmene, syntes det er fuldstændig vildt at en patient kan blive udsat for så mange fejl og 'svigt' hvis man kan kalde det det, når de ikke lytter til dig.
  Godt nok en grim historei, har du sendt en klage brev, eller syntes jeg dte er en god ide.


 • #5   29. apr 2010 kæft jeg har ondt af dig :(.

  håber på det bedste for dig. .

  det er fandeme noget svinerri har oplevet noget lignende bare med en ven.

  han blev på kørt (tæt på der hvor jeg havde hest) og da ambulancen kom blev han spændt fast og det og han blev ved med at sige han ikke kunne få vejret og sådan og ham lægen sagde bare ja rolig nu træk nu bare vejret og tag dig sammen. han havde altså punkteret begge lunger og indvolde var spresset op under ribennene.


 • #6   29. apr 2010 Ej hvor er det synd for dig. Ja jeg ved sku ikke hvad jg skal sige. Man kan hurtig blive behandlet som hypokonder og hysterisk, det har jeg selv prøvet rigtig mange gange, hvor man føler man er til besvær og hvor de vrisser af en og man kan ligefrem mærke at de ryster på hvoedet af en.

  Jeg håber du kommer igennem det, og får en smertefri skulder med et ar du kan leve med. Men kan ærlig talt godt forstå at du synes det er helt uvoerskueligt og til at tude over. Trøstekram herfra.


 • #7   29. apr 2010 det er aldrig fedt at blive behandlet på den dårlige måde, har selv prøvet det dog ikke så slemt, men jeg har to tær der sidder sammen og lægerne har forgæves forsøgt at ordne dem, selv om vi sagde at det ikke ville gå godt men de ville forsøge og jeg stolede på lægerne, og det enede med at de måtte samle dem samtidig skulle min akilesene forlænges og noget skulle af mine finge da der vokser udvoksninger ud som er mega følsomme, jeg fortæller at "min" (jeg har brækket benet 5-7 gange) skulle lægge gipsen da han kender mit ben og mig, men lægerne ville ikke høre og derfor måtte jeg 2 dage efter få lagt gipsen om af min gipsemand, uden nogen form for bedøvelse, han gjorde det godt, det var jo et næsten åbent sår. så kom dagen hvor lægerne mente at jeg skulle ud af sengen, ham der havde lavet fingre og tær sagde at fingrne skulle være over hjerte højde og det samme med tærne jeg skulle ikke ud af sengen endnu, og ham der lavede akille senen han sagde at jeg bare skulle ud og gå, det endte med at jeg blev skælt ud mega meget , både af den ene og den anden læge og det endte med at jeg skælte dem begge ud, og den anden går den modstatte retning nu hvis han ser mig..

  så kender det udemærket

  men held og lykke med den nye opperation


 • #8   29. apr 2010 Jeg har store bryster, og vil gerne have en reduktion, men bare for at lave det første ar, er det 2 størrelser, og jeg vil ikke miste mere!

  Da jeg ikke kunne arbejde, virkede det som en god ide, at komme igang med den uddannelse, jeg har udskudt i alt for lang tid, så jeg begyndte på lærerseminariet sidste år.
  Den meget behjælpelige kirug, sørgede for jeg kom på den rigtige side af min praktik og praktik rapport inden jeg skulle opereres igen, men heller ikke langt nok han, til det ville påvirke mine eksamener.
  Men pga det her, er jeg blevet nød til at melde fra mine eksamener, og melde til syge eksamener til august.


 • #9   29. apr 2010 Hold da op en omgang. Tænk at man ikke læse en journal igennem før man ovoerhovedet undersæges patienten??? Hvad er det for et system vi har+??

 • #10   29. apr 2010 øv det er simpelhent så kedeligt når man står i den situation og ikke bliver hørt.
  Gennerelt har jeg et rigtig godt indtryk af det danske sygehusvæsen, menjeg har desværre selv oplevet de der bøver,der bare ikke burde arbejde med mennesker.
  Mit første problem, er at jeg ikke kan tåle morfin, det står på alle siderne i min journal ude i siden, og der er stort rødt kryds på forsiden af min journal.
  Jeg faldt desværre af en hest for to år siden,virkelig voldsomt hvor jeg faktisk besvimede, og var væk indtil jeg kom ind på hospitalet, da jeg vågner, står der en sygeplejerske ved minseng med en tom nål, jeg når lige at spørge hende omhvad det er, og hun svare det er morfin fordi jeg klagede over smerter, bum min krop går i chok, jeg besvimer går næsten i koma mens min krop begynder at krampe og jeg er nødt til atblive genindlagt på intensiv, hvor devar bange for at jeg villle dø to gange.

  Den anden episode var da jeg brækkede nakken, der gik jeg faktisk i et år, hvor lægerne bare kaldte mig hypokonder, og de kunne ikke se noget på scannings billederne, lige indtil jeg kom til en neurolog ,der kiggede på mit et år gammel scannings billed og kunne se både en brud og at nakken over brudet var rykket en hel cm ud og hvirvel under, var en rykket en halv cm ud den anden vej, den eneste grund jeg ikke var blevet lam var fordi det to skæve nakke hvirvler havde holdt brudet på plads.
  Så nu sidder jeg på vente liste en nakke specialist det tør at oprere min nakke, har fået afslag fra to allerede nu da de simpelhent ikke tør


 • #11   29. apr 2010 Du skal bare søge erstatniong sådan noget svineri skal man lede ikke så længe efter, desværre..

  Penge heler ikke, men da du har måtte opsige dit arbejde, så kan du sagtens får en erstatning for tabt arbejdsfortjeneste!!

  Hvor burde de læger bare skamme aig, og det beviser bare endnu engang, at man skal lytte til sig selv engang imellem istedetfor lægerne!

  Hvor er jeg bare gal på dine vejne, kender det alt for god t selv, at blive fejet af, og at de ikke stiller den rigitge diagnose!


 • #12   29. apr 2010 nej hvor er det bare træls smiley
  kan dælme godt forstå, at du ærger dig så meget og er ked af det.. det ville jeg også være!

  jeg håber du får udbetalt en erstatning og at din skulder til sidst bliver bare okay igen.


Kommentér på:
føler mig overhørt og dårligt behandle

x