516 visninger
|
Oprettet:
bolle/chokoladekage opskrift? {{forumTopicSubject}}
Nogen der har en god opskrift.
Jeg skal have bagt lidt og frygter jeg kommer til at bage noget tørt så håber på der er nogen der har en god opskrift
Sidst jeg bagte boller blev det noget tørt noget
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 244 Heste: 7 Emner: 483 Svar: 2.289
(link fjernet)
kagen
6 spsk. Kakao
250 gram Hvedemel
300 gram Sukker
1 tsk. Natron *
1 tsk. Bagepulver
1 knsp. Salt
2 Æg
150 gram Smør
2.5 dl. Vand
Glasur:
3 spsk. Kakao
200 gram Flormelis
2 spsk. Smør
2 tsk. Kanel, stødt *
0.5 dl. Sødmælk
50 gram kokos mel
Sigt de tørre dele sammen. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk med mixer.
Dejen hældes i en bradepande ca. 23x33 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 minutter ved 170 grader C.
Kagen skal ikke bages for meget, den skal være lidt klæg i midten, så er den mums.
Glasur:
Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.
mar 2009
Følger: 26 Følgere: 24 Heste: 3 Emner: 59 Svar: 835
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
1 spiseske olie
1 te kop vand
1 te kop mini mælk
___
Dette hælder jeg i en skål og varmer jeg i microovnen så det er lillefinger varmt
___
1 pk. gær smuldres i så det er opløst helt
___
ved grovboller hælder jeg ½ te kop grahamsmel i
evt. solsikkekærner
evt. ½-1 kop havregryn
___
mel (ca ½ alm pak)
et godt triks med mel er at holde hænderne så rene så muligt så dejen ikke klistre så meget og så kun put akukurat lige det i som gør det ikke klistre
___
Når det hele er æltet sammen lader jeg det hæve i ca 20 min.
Så ælter jeg det sammen og former det, tænder for ovnen og lader det hæve i den tid det tager for ovnen at blive varm
maj 2007
Følger: 48 Følgere: 43 Heste: 2 Emner: 21 Svar: 59
maj 2008
Følger: 21 Følgere: 19 Heste: 2 Emner: 61 Svar: 700
okt 2010
Følger: 5 Følgere: 4 Emner: 93 Svar: 397
den smager HIMMELSK!!
http://www.oetker.dk/oetker_dk/html/default/debi-8euhye.dk.html
den er ikke så svær som den lyder til ..
hvis du så som glasur, køber nogle jordbær og noget flormelis.. så tager du 4-5 jordbær og moser dem så de ikke klumper og blander med flormelis.. væden fra jordbærene gør at du ikke behøver vand i glasuren og så kommer den til at smage af jordbær uden smagsstoffer..
god fornøjelse
dec 2008
Følger: 17 Følgere: 20 Heste: 7 Emner: 6 Svar: 643
bolle/chokoladekage opskrift?