Hjælp til biologi {{forumTopicSubject}}
Hej alle!
Nogen der kan hjælpe mig med det her? Eller har noget klogt at sige
Jeg er i gang med at skulle svare på nogle spørgsmål i en skriftlig biologi opg.. det handler om bakterier
Jeg skal give en vurdering af dette her, hvilket er fødevarestyrelsens regler om opbevaring af fødevarer i buffeter:
Ifølge reglerne skal letfordærvelige fødevarer opbevares ved maksimalt 5 °C
eller holdes varme ved en temperatur på mindst 65 °C. En undtagelse fra disse regler gælder f.eks. ved buffeter, hvor fødevarerne må opbevares ved
almindelig stuetemperatur i op til 3 timer. Herefter skal rester smides væk
eller opvarmes til en temperatur på mindst 75 °C i midten af varen
Jeg håber på lidt hjælp
sep 2009
Følger: 56 Følgere: 63 Heste: 1 Emner: 621 Svar: 11.249
dec 2008
Følger: 23 Følgere: 19 Heste: 1 Emner: 100 Svar: 408
dec 2008
Følger: 23 Følgere: 19 Heste: 1 Emner: 100 Svar: 408
sep 2009
Følger: 56 Følgere: 63 Heste: 1 Emner: 621 Svar: 11.249
jan 2008
Følger: 34 Følgere: 35 Heste: 3 Emner: 90 Svar: 1.067
Det synes jeg, du skal komme ind på
jan 2008
Følger: 34 Følgere: 35 Heste: 3 Emner: 90 Svar: 1.067
okt 2004
Følger: 98 Følgere: 160 Heste: 5 Emner: 156 Svar: 9.684
Relevante bakterier kunne være E.coli, Listeria og Salmonella - de to sidst nævnte er patogene bakterier(sygdomsfremkaldede bakterier)
okt 2004
Følger: 98 Følgere: 160 Heste: 5 Emner: 156 Svar: 9.684
dec 2008
Følger: 74 Følgere: 248 Heste: 5 Emner: 852 Svar: 9.683
dec 2009
Følger: 8 Følgere: 7 Heste: 1 Emner: 3 Svar: 101
brug wikipedia "den frie encyklopædi" det betyder vare en slags leksikon, den er altid meget pålidelig
dec 2009
Følger: 8 Følgere: 7 Heste: 1 Emner: 3 Svar: 101
sep 2007
Følger: 33 Følgere: 49 Heste: 2 Emner: 290 Svar: 3.667
Hjælp til biologi