{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Istandsættelse af vogn

730 visninger | Oprettet:

Så kan jeg efterhånden ENDELIG sige at min vogn er færdig og fornøjet sammenligne billeder af før og efter!

Vognen er købt til 400-500 kr i 2016, omkring februar mener jeg. Den havde virkelig meget der skulle fixes. Træet havde det ikke altsammen lige godt, stellet var godt rustent og det var ikke alle dækkene der holdte luft.

Der er blevet slebet løs maling af træet, den har fået nye sider og ny front (hvor min far fræsede Stald Wollesen ind, det er en fælles familievittighed), der er lavet lidt reparation af noget af træet og så er det hele malet. Desværre er der nogen steder hvor maling bare ikke vil blive siddende oveni den gamle maling uanset hvor mange gange jeg har malet oveni. Beslagene til sæderne var så dårlige at de er blevet skiftet ud med træ. Træet er ordnet i løbet af sommeren 2017.

Stellet og alle beslag er blevet slebet grundigt for at få løs maling og rust af, hvorefter det hele er tørret af med rensebenzin og malet to gange med hammerlack for at stoppe rusten. Det tog lidt længere tid at tørre end planlagt (efter hvad der stod på spanden) men det gik lige det hele. Stellet blev ordnet i løbet af efterårsferien 2018.

Så er det hele så blevet samlet igen men lidt uforudsete udfordringer.
Vi nåede lige præcis at samle vognen inden jeg tog hjem igen i slutningen af efterårsferien 2018.

Det tog kun 2,5 år fra køb til at jeg endelig fik den færdig :p
Jeg har så også kun arbejdet i korte perioder. Det hele er gjort efter kyndig vejledning og hjælp fra min far. Som han sagde da den blev købt: “Det er dit projekt, ikke mit, og jeg ordner den ikke for dig”.
Den har da kostet noget i materialer men jeg har ikke et samlet overblik.

Nu bliver det så bare spændende at få Dolly foran! :D

Mette M. K.
VIP
Kvinde | 28 år | Oprettet: 13. aug 2010


Kommentér på:
Istandsættelse af vogn
Annonce